Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - JomtienThe Gallery Condo

1 rok
34 m²
395 000 - eller högstbjudande
380 kr/mån
The Gallery ligger endast några hundra meter i från Jomtien Beach, och erbjuder 4 fantastiska takpooler med sjöutsikt, fullutrustade gym, bastu, jacuzzi, 24 tim reception och bevakning och en trevlig restaurang. Denna charmiga studio på 34 kvm och säljs fullt möblerad. Bra uthyrningsmöjlighet. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


The Gallery ligger endast några hundra meter i från Jomtien Beach, och erbjuder 4 fantastiska takpooler med sjöutsikt, fullutrustade gym, bastu, jacuzzi, 24 tim reception och bevakning och en trevlig restaurang. Denna charmiga studio på 34 kvm och säljs fullt möblerad. Bra uthyrningsmöjlighet. Måste ses!

Beskrivning

The Gallery Jomtien ligger ligger ca 200 meter ifrån stranden i Jomtien Beach, och erbjuder en fantastisk takpool med seaview, fullutrustat gym, bastu, jacuzzi och flera mysiga internationella och thai restauranger i närområdet. Här finner man ett mycket exklusivt och lyxigt semesterboende mitt i hjärtat av Jomtien med modern design som högsta ledord. I lägenheten finns ett vardagsrum med en soffa med bord, AC och en balkong. Det kompletta köket har mikrovågsugn och kylskåp. I de egna helkaklade badrummen finns wc, handfat och dusch hörna. Som ägare av ett exklusivt boende här kan man njuta av en strålande havsutsikt från gymmet och poolområdet. The Gallery består av byggnaderna A,B,C och D i 8 plan. Varje huskropp har egen takpool och gym. The Gallery håller högsta kvalitet i design och konstruktion och är " inspirerad av ett konstgalleri. Därav namnet ´´The Gallery''.

The Gallery Jomtien erbjuder ett fitnesscenter och massagebehandlingar. Bil- och cykeluthyrning kan ordnas. Gratis parkering finns också. Anläggningen ligger 7,5 km från Mimosa Pattaya och drygt 12 km från Phoenix Golf and Country Club. Till flygplatsen Suvarnabhumi är det cirka 90 km. Mycket bra uthyrnings möjlighet via bla www.booking.com

Promenera till stranden i Jomtien på 5 minuter eller ta bath-bussen till Pattaya beach, Mike shopping, Royal Garden Plaza, Central Festival eller Walking Street. Pattaya har ett mycket stort utbud av nöjen, nattliv, shopping, barer, restauranger, stränder och vattensporter. Från piren i Pattaya går båtar till de fina stränderna på ön Koh Larn. I närområdet finns ca 25 golfbanor i världsklass till billiga priser. Lägenheten ligger ca 1,5 timmes bilresa från Bangkoks flygplats.

.Companyhold ( Lagfart via thailändskt bolag )

Prissänkt till: 395 000 KR plus reg. avgift och advokatkostnad om 50 000 THB. Sedan tillkommer el och vatten.

Utland

Antal rum 1 rok.
Boarea 34 m²
Våning 4 trappor av 8
Hiss Hiss
Pris 395 000 kr - eller högstbjudande
Avgift 380 kr/mån Inkl förvaltning WiFi och kabel TV

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. The Gallery Condo - Building C Nr 35
Byggnadsår 2011
Fönster Isolerglasfönster

Poolen

Poolen

Vardagsrummet

Jomtien Beach

Vardagsrummet

Sovrummet

Badrum med dusch

Badrummet

Gymmet

Korridoren

C huset

The Gallery

Balkongen

Pattaya

Stranden i Pattaya

Koh Larn

Restaurang The Cliff pool Club

Cozy Beach - Vy mot Koh Larn

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se