Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - JomtienThe Gallery Nr 35

1 rok
34 m²
495 000 - eller högstbjudande
380 kr/mån
The Gallery Jomtien ligger ligger ca 200 meter från Jomtien Beach, och erbjuder 4 fantastiska takpooler med seaview, fullutrustade gym, bastu, jacuzzi, 24 tim reception och bevakning och en trevlig restaurang. Denna charmiga studio på 34 kvm och säljs fullt möblerad. Bra uthyrningsmöjlighet. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


The Gallery Jomtien ligger ligger ca 200 meter från Jomtien Beach, och erbjuder 4 fantastiska takpooler med seaview, fullutrustade gym, bastu, jacuzzi, 24 tim reception och bevakning och en trevlig restaurang. Denna charmiga studio på 34 kvm och säljs fullt möblerad. Bra uthyrningsmöjlighet. Måste ses!

Beskrivning

The Gallery Jomtien ligger ligger ca 200 meter ifrån stranden i Jomtien Beach, och erbjuder en fantastisk takpool med seaview, fullutrustat gym, bastu, jacuzzi och flera mysiga internationella och thai restauranger i närområdet. Här finner man ett mycket exklusivt och lyxigt semesterboende mitt i hjärtat av Jomtien med modern design som högsta ledord. I lägenheten finns ett vardagsrum med en soffa med bord, AC och en balkong. Det kompletta köket har mikrovågsugn och kylskåp. I de egna helkaklade badrummen finns wc, handfat och dusch hörna. Som ägare av ett exklusivt boende här kan man njuta av en strålande havsutsikt från gymmet och poolområdet. The Gallery består av byggnaderna A,B,C och D i 8 plan. Varje huskropp har egen takpool och gym. The Gallery håller högsta kvalitet i design och konstruktion och är " inspirerad av ett konstgalleri. Därav namnet ´´The Gallery''.

The Gallery Jomtien erbjuder ett fitnesscenter och massagebehandlingar. Bil- och cykeluthyrning kan ordnas. Gratis parkering finns också. Anläggningen ligger 7,5 km från Mimosa Pattaya och drygt 12 km från Phoenix Golf and Country Club. Till flygplatsen Suvarnabhumi är det cirka 90 km. Mycket bra uthyrnings möjlighet via bla www.booking.com

Promenera till stranden i Jomtien på 5 minuter eller ta bath-bussen till Pattaya beach, Mike shopping, Royal Garden Plaza, Central Festival eller Walking Street. Pattaya har ett mycket stort utbud av nöjen, nattliv, shopping, barer, restauranger, stränder och vattensporter. Från piren i Pattaya går båtar till de fina stränderna på ön Koh Larn. I närområdet finns ca 25 golfbanor i världsklass till billiga priser. Lägenheten ligger ca 1 timmes bilresa från Bangkoks flygplats.

.Companyhold ( Lagfart via thailändskt bolag )

Pris: 495 000 KR plus reg. avgift och advokatkostnad om 45 000 THB. Sedan tillkommer givetvis: Hemförsäkring, vatten och hushålls el.THAILAND
Det är lätt att bli förälskad i Thailand. Här finns storslagen natur, fängslande kultur, behagligt klimat, ett brett utbud av aktiviteter och vänlig befolkning. Dessutom lever och bor du billigt. Visst låter det som paradiset? Här i hjärtat utav Sydostasien har landet blivit skapat och format från 1200-talet fram till i dag. Århundraden som gått är präglade av en ständig kamp för frihet, en kärlek för kulturell och religiös utveckling och en patriotism och livsglädje som är sällsynt i historiska sammanhang. Det gamla Siam var närmast ett sagoland i fjärran östern förut, med en vit elefant på sin flagga, guldbeklädda tempel och ogenomträngliga regnskogar som lockat många upptäcktsresande.

Med över 62 miljoner invånare och en yta som ungefär motsvarar Frankrikes är Thailand ett stort land med många resurser och rikedomar. Den närmast magnetiska dragningskraft som idag lockar besökande är inte tillfällig. Det gamla tilltalsnamnet, leendets land,berättar om ett folkslag med en öppenhet och vänlighet som ger ett minne för livet.

Utland

Antal rum 1 rok.
Boarea 34 m²
Våning 4 trappor av 8
Hiss Hiss
Pris 495 000 kr - eller högstbjudande
Avgift 380 kr/mån Inkl förvaltning WiFi och kabel TV

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. The Gallarey Condo - Building C
Byggnadsår 2011
Fönster Isolerglasfönster

Poolen

Vardagsrummet

Jomtien Beach

Vardagsrummet

Sovrummet

Poolen

Badrum med dusch

Badrummet

Gymmet

Korridoren

C huset

The Gallery

Balkongen

Pattaya

Stranden i Pattaya

Koh Larn

Cozy Beach

Cozy Beach - Vy mot Koh Larn

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se