Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - PattayaThe View Cozy Beach

2 rok
44,5 m²
895 000 - eller högstbjudande
550 kr/mån
Välkommen till denna exklusiva 2-rums lägenhet om 44,5 kvm med havsutsikt. Läget som The View har är perfekt i lugna och gemytliga Cozy Beach i Pattaya med bara 3 minuters promenad till paradisstranden. Fullmöblerad samt AC, internet och balkong med sjöutsikt. Takpoolen med sjöutsikt sätter pricken över i.

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till denna exklusiva 2-rums lägenhet om 44,5 kvm med havsutsikt. Läget som The View har är perfekt i lugna och gemytliga Cozy Beach i Pattaya med bara 3 minuters promenad till paradisstranden. Fullmöblerad samt AC, internet och balkong med sjöutsikt. Takpoolen med sjöutsikt sätter pricken över i.

Beskrivning

The View har ett perfekt läge i lugna och gemytliga Pratumnak Hill på Soi Katsesin 7 med bara 3 minuters promenad till stranden i Cozy Beach. Samtidigt är det väldigt nära till båda Pattaya och Jomtien för de som söker farten och pulsen i storstadslivet. På 19:e våningen finns det ett gym med härlig utsikt och på 20:e våningen en helt underbar takpool med magisk utsikt mot havet och ön Koh Larn. Lägenheten ligger på 13:e våningen och håller en mycket hög europeisk standard. Sovrummet med havsutsikt är utrustat med en dubbelsäng, garderober och AC. Vardagsrummet med havsutsikt har en soffa, soffbord, AC och en platt-TV. Det finns ett pentry med kyl/frys, spis, micro och diverse köksgeråd. Badrummet är exklusivt inrett med klinkergolv, mosaik på väggen, wc, handfat och dusch. Balkongen vetter ut mot havet. Huset har 24 tim bemannad bevakning, CCTV-övervakning och gratis parkering.

Promenera ned till stranden i Cozy Beach eller ta Tuk-Tuk bussen till Pattaya Beach med shopping i världsklass på Mike shopping, Royal Garden Plaza och Central Festival. Pattaya har ett mycket stort utbud av nöjen, nattliv, shopping, barer, restauranger, stränder och vattensporter. Från piren i Pattaya går båtar till de fina stränderna på ön Koh Larn. Eller ta en kort promenad ned till Pattayas tre bättre restauranger: The Cliff Pool Club, The Chocolate factory eller välbesökta och välkända The Sky Gallery Pattaya. Alla tre restauranger har en strålande utsikt över havet och paradis ön Koh Larn. Paradisön Koh Samed ligger en timme bort och till vackra ön Koh Chang når man med taxi under 3 timmar. Från flygplatsen Utapao i Pattaya kan man även flyga till Phuket på 1 timme och 20 minuter.

I Pattaya området med omnejd finns ca 25 golfbanor i världsklass med relativt låg greenfee. Pattaya ligger med ca 2 timmars bilresa från Bangkoks flygplats Suvarnabhumi.

Havsutsikt - WiFi - Pool - Balkong - Garage - Hissar - Gym - 24 tim bevakning - CCTV - AC - Fullservice anläggning.

Obs sänkt pris: 895 000 kr ( Thai Companyhold ) Ägande via thailändskt bolag. Reg. avgift tillkommer med 50 000 THB.

Utland

Antal rum 2 rok.
Boarea 44,5 m²
Våning 13 trappor av 20
Hiss Hiss
Pris 895 000 kr - eller högstbjudande
Avgift 550 kr/mån Inkl förvaltning och VA

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Lägenhet 1307
Fönster UPVC isolerglas

Chocolate Factory i Cozy Beach

Solnedgång över Koh Larn

Takpoolen

Poolen

Utsikten från balkongen

Cozy Beach

Jomtien Beach

Sky Gallery i Cozy Beach

Gymmet

Vardagsrummet

Sovrummet

Sovrummet med havsutsikt

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Vardagsrum med matplats

Badrummet

Badrummet med dusch

Byggnaden

Entrén

Stranden i Jomtien

Pattaya

NaJomtien Beach

Koh Larn

Koh Larn

Phu Pha Seaview

Phu Pha Seaview i Cozy Beach

Utsikt mot Koh Larn från Cliff Pool Club

Restaurang The Sky Gallary Cozy Beach

Stranden i Pattaya

Koh Samed

Vy över Koh Larn

Cozy Beach

Chocolate Factory

Vår advokat i Thailand ( Thailiving )

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se