Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - PattayaThe Vision Condo Nr C210

2 rok
36,5 m²
645 000
450 kr/mån
Helt nybyggd välplanerad tvåa på 36,5 m2 med balkong i populära The Vision som ligger i det exklusiva området Pratumnak Hill mellan Pattaya och Jomtien. Lägenheten ligger på andra våningen i den här nybyggda skyskrapan och håller en mycket exklusiv standard modern design. AC samt möbler ingår i priset!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Helt nybyggd välplanerad tvåa på 36,5 m2 med balkong i populära The Vision som ligger i det exklusiva området Pratumnak Hill mellan Pattaya och Jomtien. Lägenheten ligger på andra våningen i den här nybyggda skyskrapan och håller en mycket exklusiv standard modern design. AC samt möbler ingår i priset!

Beskrivning

Helt nybyggd välplanerad tvåa på 36 m2 med balkong i The Vision som ligger i det exklusiva området på Pratumnak Hill mellan Pattaya och Jomtien. Lägenheten ligger på andra våningen i den här moderna skyskrapan. På 20:e våningen så finns ett gym och en takpool med fantastisk utsikt, då det här är det högsta huset mätt i meter över havet i hela Pattaya/Jomtien. Lägenheten säljs fullt möblerad med exklusiva materialval och moderna färger. Ett väldigt bra pris för att köpa en lägenhet i det här huset och få tillgång till takpoolen, spa, restaurangen och gymmet som bara är tillgängligt för ägare och gäster. Alla möbler samt AC ingår i priset. Mycket låg avgift!

Tag en motorcykeltaxi till Jomtien Beach endast ca 10 minuter bort eller varför inte en 5 minuters taxiresa till Pattaya med välkända Mike shopping Mall, Royal Garden Plaza, Tucom IT Mall, Central Festival eller Walking Street. Pattaya har ett mycket stort utbud av golfbanor, nattliv med högpuls, shopping, discotek, musikbarer, restauranger, gokart, minigolf samt många fina sandstränder och flera olika typer av vattensporter. Eller varför inte ta en lugn promenad ned till Cosy Beach med flera trendiga barer och restauranger de flesta med seaview. Från piren vid Bali High vid Walking Street i Pattaya går baht båten till de fina stränderna på ön Koh Lan.

I närområdet finns ca 25 golfbanor i världsklass till billiga priser. Ca 15 km bort ligger en välkänd vattenpark, vingården Silver Lake samt tropiska trädgården Nong Nooch. 80 km bort ligger ett av Thailands vackrare öar, Koh Samed. Lägenheten ligger endast med ca 2 timmars bilresa från Bangkoks flygplats Suvarnabhumi.

Pris: 645 000 KR plus reg. avgift och advokatkostnad om 45 000 THB

Companyhold ( lagfart via thailändskt bolag )

Utland

Antal rum 2 rok.
Boarea 36,5 m²
Våning 2 trappor av 23
Hiss Hiss
Pris 645 000 kr
Avgift 450 kr/mån inkl VA och kabel-tv

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. The Vision
Byggnadsår 2014
Fönster Isolerglasfönster

Cosy Beach

Vy över Pattaya bukten

Poolen

Utsikt mot Koh Lan

Vardagsrummet

Köket

Kontorshörna

Inbyggda garderober

Sovrummet

Matsalen

Vardagsrummet

Duschen

Receptionen

Gymmet

Pattaya Stranden

Cliff Club vid Cosy Beach

Jomtien Beach

Koh Larn

Stranden i Jomtien

Stranden i NaJomtien

The Vision

Type C 36,5 kvm

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se