Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 - utgångspris
5 367 kr/mån
Nyproducerat radhus med alla bekvämligheter från en bostadsrättsförening. Två välplanerade våningar med påkostade materialval. Egen uteplats med härlig kvällssol. Populärt barnvänligt område. Lägenheten säljs på ritning med inflytt 30/5-2018.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbart radhus med påkostade tillval!

Nyproducerat radhus med alla bekvämligheter från en bostadsrättsförening. Två välplanerade våningar med påkostade materialval. Egen uteplats med härlig kvällssol. Populärt barnvänligt område. Lägenheten säljs på ritning med inflytt 30/5-2018.

Beskrivning

Järla Sjö är ett prisat och relativt sett nytt bostadsområde som ligger vid Järlasjöns norra strand. Det är som en mysig småstad men ovanligt nära innerstadens puls och detta nya bostadsområde har snabbt blivit väldigt populärt!
Området inbjuder till aktiviteter året runt för den aktiva. Vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön, eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för lite utförsåkning. Sommartid kan man paddla kanot i järla sjöns kanotklubb eller bara ta sig ett dopp.
På andra sidan sjön i närheten av nackareservatet, ligger fina Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och cafeer. Från Järla Sjö är det också nära till Nyckelvikens vackra naturreservat och är du intresserad av shopping är det nära till såväl Sickla köpkvarter samt Nacka forum.

Entré
Välkommen in i hallen, här har vi vitmålade väggar, golv av parkett i mörk valnöt och vit träsockel. Garderob på höger sida för förvaring av ytterkläder med mera.

WC/Badrum
Till vänster finner vi bostadens WC/badrum. Golv belagt med mörkt klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Duschrummet är utrustat med badkar med takduschsystem, tvättställ, handtag Knopp Rose, spegelskåp, handdukstork i mörk färg. Torktumlare och tvättmaskin finns installerad med vit arbetsbänk ovan samt skåp.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från hallen. Stora panoramafönster längs hela vardagsrummet som ger rikligt med ljus.

Uteplats
I direkt anslutning till vardagsrummet ligger din stora privata uteplats som sträcker sig ända förbi vardagsrummet.

Kök
Här finns golv av parkett i mörk valnöt och väggar i vitt samt vit träsocklar. Köket är inrett med vita luckor, grå bänkskiva, samt stänkskydd Statuario Honed. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, rostfri inbyggnadsfläkt och helintegrerad diskmaskin. Rostfritt kylskåp och frysskåp bredvid ett städskåp för förvaring av dammsugare med mera.

Vardagsrum / Allrum
Upp för trappan vid hallen kommer vi upp till bostadens övervåning. Bostadens andra vardagsrum / allrum ger en social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från nedre våningen. Stort fönster som ger rikligt med ljus.

Sovrum 1
Bredvid allrummet har vi bostadens första sovrum. Golvet är i parkett mörk valnöt och väggarna är färgade i vitt. I rummet finns det plats för säng och ett mindre möblemang.

Sovrum 2
Bredvid bostadens första sovrum har vi bostadens andra sovrum. Golvet är i parkett mörk valnöt och väggarna är färgade i vitt. Skjutdörrsgarderoben ger gott om plats för hängning av kläder och dylikt. I rummet finns det plats för dubbelsäng och ett mindre möblemang.

WC
Till vänster finner vi bostadens WC. Golv belagt med mörkt klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Toaletten är utrustat med tvättställ, mörk kommod med lådfront samt toalettstol.

Sovrum 3
Bredvid bostadens WC har vi det tredje sovrummet. Golvet är i parkett mörk valnöt och väggarna är färgade i vitt. Skjutdörrsgarderoben ger gott om plats för hängning av kläder och dylikt. I rummet finns det plats för säng och ett mindre möblemang.

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 92 m²
Pris 6 495 000 kr - utgångspris
Avgift 5 367 kr/mån inkl. värme, VA. Obligatoriskt tillägg på 180 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Sicklaön 145:19
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Turbinhallen

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Ett gemensamt inomhusspa med bad- relaxavdelning samt ett mindre gym.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 210kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Animerad bild, översikt Turbinhallen. Lägenhet markerad. Med reservation för ändringar

Animerad bild, vardagsrum Turbinhallen. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, sovrum Turbinhallen. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, WC / Badrum Turbinhallen. Med reservation för ändringar.

Brf Turbinhallen

Brf turbinhallen

Fastigheten

Närhet till vatten

Området

Bofaktablad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 kr
5 367 kr/mån

Bromma / MariehällAlpvägen 16

4 rok
92 m²
4 950 000 kr
5 710 kr/mån

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se