Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

FarstaVärmlandsvägen 9A

4 rok
91 m²
3 775 000 - Utgångspris
5 194 kr/mån
Vänligen ring för tidigare privatvisning!
Med ett högt och ogenerat hörnläge återfinns denna toppfrächa 4:a om 91 inbjudande kvm med härlig sydvästvänd inglasad balkong. Fullutrustat kök i delvis öppen planlösning mot lättmöblerat vardagsrum. Tre bra sovrum samt helkaklat badrum med TM & TT.

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Vänligen ring för tidigare privatvisning.

Vänligen ring för tidigare privatvisning!
Med ett högt och ogenerat hörnläge återfinns denna toppfrächa 4:a om 91 inbjudande kvm med härlig sydvästvänd inglasad balkong. Fullutrustat kök i delvis öppen planlösning mot lättmöblerat vardagsrum. Tre bra sovrum samt helkaklat badrum med TM & TT.

Beskrivning

OBS! Vänligen ring för tidigare privatvisning.
Välkommen till denna toppfräscha och nymålad 4:a om 91 kvm med med allt en barnfamilj kan tänka sig!

Hall
Två trappor upp i denna välskötta förening möts vi av en hall som erbjuder avhängning i fem st. garderober samt på hatthylla. På golvet ligger det vacker ekparkett som också är genomgående för hela lägenheten och väggarna är ljusa.

Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum. Här finns plats för soffa med tillhörande möbler samt övrigt möblemang för den som önskar. Stilfull ekparkett samt väggar i ljus kulör. Härifrån hittar vi även utgången till den väl tilltagna balkongen. Vardagsrummet är ett rum att trivas i.

Balkong
Stor och inglasad balkong i bästa sydvästläget. Här ges gott om plats för både matsalsbord och myshörna för den som önskar.

Kök
Stilfullt kök i vitt utförande från Vedum. Exemplariska arbetsytor på mörk laminatskiva med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl, frys. häll, ugn, fläkt, mikro samt diskmaskin. Matplats för 6-8 personer.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring finns i tre st. garderober. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är smakfullt ljusa.

Sovrum 2 & 3
Sovrum två & tre är perfekta barnrum eller kontor för den som önskar. I det ena finns inbyggda garderober och i det andra finns plats för garderober.

Badrum
Stilrent & helkaklat badrum med vitkaklade väggar samt en mörk fondvägg. På golvet ligger det ett mörkt värmebelagt klinkergolv. Utrustat med inkaklat badkar/dusch, spegelskåp, handfat samt WC. Bra avlastningsyta på bänkskiva av laminat med undersittande nyinskaffad tvättmaskin och torktumlare.


Området
I Farsta är det lätt att trivas och läget på Värmlandsvägen är perfekt - här bor du naturnära med populära Farsta Centrum och Farsta strandbad med ca 10 minuters promenad bort. I området finns vackra promenadstråk, utmärkta kommunikationer och idrottsanläggningar - perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende.

Vid Farsta gård med anor från 1600-talet erbjuds guidade turer, galleri, jazzklubb samt restaurang.
För den idrottsintresserade finns i närheten också Farstahallen. En sim-, gym- och idrottsanläggning som också innefattar fotbollsplan samt ishall. Ågesta friluftsområde ligger på kort avstånd och här finns både golfbana, härlig natur samt fina upplysta motionsspår.
Farsta är en barnvänlig stadsdel med ett flertal skolor och förskolor. Bl. a. har Adolf Fredriks musikklasser nyligen flyttat in i Farsta grundskola som genomgått en omfattande renovering.
Vid Farstaängens parklek finns möjlighet till lek för stora och små, här finns plaskdamm, basketplan, klätterställning, gungor samt café.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 91 m²
Våning 2 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 3 775 000 kr - Utgångspris
Avgift 5 194 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och internet

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Medaljen

Brf Medaljen är en äkta bostadsrättsförening med 88 bostadsrätter. Föreningen bildades 2011 och har två huskroppar. Föreningens mark innehas med tomträtt.

Allmänt om föreningen:
Föreningen bildades 2011 och består av 88 lägenheter i två huskroppar. Föreningens mark innehas med tomträtt.

Inga större renoveringar är planerade i nuläget enligt styrelsen. De följer underhållsplanen och framöver kommer de måla en del trädbaserade områden i deras hus.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd och barnvagnsrum finns i husen. Mellan husen finns även en trivsam gård samt lekplats för barnen att leka i. Till lägenheten ingår ett förråd. Föreningen har tre gemensamma tvättstugor till förfogande.

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

TV
Föreningen har avtal med Telia för leverans av bredband och kabel-tv med paketet "Lagom" och det tillkommer som en obligatorisk avgift på 212kr/mån utöver månadsavgiften.

Bilplats
58 st parkeringsplatser, ca 325kr/mån. Det är för närvarande kö. Gratis datumparkering längs med gatorna i området.

Vardagsrum

Balkong med gavelläge

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Balkong

Utsikt

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kok

Kok

Matplats

Matplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Hall

Hall

Hall

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

SödermalmFatburs Kvarngata 12, 4TR.

5 rok
112 m²
7 975 000 kr
3 467 kr/mån

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 200 000 kr
6 050 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz