Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Bromma / MariehällAlpvägen 16

4 rok
92 m²
4 950 000 - utgångspris
5 710 kr/mån
Visningar
Visningar:
Sön 22/10. kl 12:00-12:45. Välkommen!
Mån 23/10. kl 18:15-18:45. Välkommen!
Högst upp, med en fantastisk balkong och utsikt från hög höjd återfinns denna väldisponerade 4:A som idag är ombyggd till 3,5:A men som med enkla medel går att återställa.
Här bor ni i ett trevligt område med all tänkbar service och kommunikationer runt hörnet. Välkommen!

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högst upp, med en fantastisk balkong och utsikt från hög höjd återfinns denna väldisponerade 4:A som idag är ombyggd till 3,5:A men som med enkla medel går att återställa.
Här bor ni i ett trevligt område med all tänkbar service och kommunikationer runt hörnet. Välkommen!

Beskrivning

Här bor ni i ett eftertraktat och lummigt läge nära Bällstaån, kommunikationer, parker och service. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Även Bromma Blocks finns inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service.

Välkommen in!

Hall
Högst upp i denna fastighet välkomnas vi av en inbjudande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för förvaringamöbel. I direkt anslutning till hallen återfinns ett större förråd för förvaring. på golvet ligger det ekpakett och väggarna är ljusa vilket också är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här erbjuds ljusinsläpp från två väderstreck. Det finns gott om plats för sällskapsmöbler, matplats eller arbetsplats för den som önskar, detta är ett rum att trivas i.
Från vardagsrummet hittar vi utgången till den underbara möblerbara balkongen där ni kan njuta av morgon såväl som kvällssol. Intill balkongen ligger ett stort och mycket praktiskt förråd.

Kök
Stort och välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här återfinns förvaring bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av laminat med ovansittande mosaik som belyses av lysrör. Maskinell utrusting från Siemens bestående av kyl/frys, häll ugn, diskmaskin samt fläkt. Matplats för större sällskap.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Stor garderobsvägg ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Fint ljusinsläpp från stort fönster. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för säng och tillbehör, kan även användas som gästrum med arbetsplats. Bra förvaring med två garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fönster ger trivsamt ljus.

Mellanrum/sovrum 3
Mellan sovrummen kan man för den som önskar sätta upp en vägg för att återskapa 4:an. Man bör då också flytta dörren till sovrum 1. Se alternativ planlösning.

Duschrum
Toppfräscht helkaklat duschrum med vita väggar och ett grått klikerbelagt värmegolv. Här finns dusch med glasväggar, WC, handfat, spegelskåp med inbyggd belysning. handdukstork, element, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring i skåp.OMRÅDET - MARIEHÄLL
Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger nära Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker.

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

Likt Sundbybergs Centrum ligger även nya Bromma Blocks och Bromma Flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget.

Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Nyöppnade tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

I området finns ett stort och gott utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan med plats för ca 450 elever från förskoleklass upp till årskurs 5. Två förskolor med 10 avdelningar, varav den ena kan integreras med skolbyggnaden. Idag finns ett antal förskolor i absolut närhet och ca 3 km från Mariehäll ligger Sundby skola med ca 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kommunikationerna till Bromma- och Blackebergs gymnasium..

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 92 m²
Våning 4 trappor av 4
Hiss Hiss
Pris 4 950 000 kr - utgångspris
Avgift 5 710 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och bredband

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2008
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 1,3775
Fastighetsbet. HSB Brf Bällstablick 1

HSB Brf Bällstablick 1 är en äkta bostadsrättsförening belägen på höjden i det vackra Mariehäll Bromma som gränsar till Sundbyberg. Föreningen äger fastigheten Linaberg 22 och består av 3 bostadshus innehållande 86 stycken lägenheter vilka var färdiga för inflyttning under våren och sommaren 2008.

ANTAL LÄGENHETER
25 st 2 rok
41 st 3 rok
19 st 4 rok
2 st 6 rok

Garageplatser:
36 st á 850 kr/mån. Följer ej med lägenheten. Intresse anmäls till Storholmen förvaltning. kötid ca 1 år.

Parkeringsplatser:
34 st á 500 kr/mån. Följer ej med lägenheten. Intresse anmäls till Storholmen förvaltning. kötid ca 1-2 år.

Moped/Mc-platser:
2 st á 200 kr/mån. Följer ej med lägenheten. Intresse anmäls till Storholmen förvaltning. kötid ca 1-2 år.

Lägenhetsförråd:
Eget förråd i källare, fristående förråd eller på balkong.

Cykelrum:
2 st Alpvägen 16 gaveln. Lägenhetsnyckeln passar.

Barnvagnsrum:
4 st bodar utanför varje husentré.


Angående Inglasning av balkonger:
Alla inglasningar ska godkännas av styrelsen. Kontakta styrelsen på med den tilltänkta lösningen.
Observera att inglasning ska utföras utan vertikala ramar (undataget är lägenheterna högst upp vilka kräver en bärande ram p.g.a. takhöjden).
Det nya bygglovet har kommit och gäller från och med 2015-06-29.

Underbar balkong

Utsikt

6289134_1-328-16_photo_web.jpg

Ljust vardagsrum

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

vardagsrum

Matplats för stora sällskap

Kök & matplats

Kök

Matplats

Matplats & kök

Möjlighet till extra sovrum, se alt planritning.

Möjligt extra sovrum

sovrum 1

sovrum 1

Sovrum 2

Fullutrustat duschrum

Duschrum

Hall med exemplarisk förvaring i förråd till vänster.

Fasad

Balkong

Planritning måttsatt

Alternativ planlösning 4:A

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se