Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ÄlvsjöÄlvsåkersgränd 46

3 rok
75 m²
2 490 000 - utgångspris
5 182 kr/mån
Högst upp i denna trivsamma fastighet återfinns denna härliga gaveltrea om 75 välplanerade kvadratmeter med balkong som erbjuder fin utsikt. Välplanerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök, två bra sovrum, duschrum med TM & TT , klädkammare samt en hall med förvaring! Välkommen på visning!

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högst upp i denna trivsamma fastighet återfinns denna härliga gaveltrea om 75 välplanerade kvadratmeter med balkong som erbjuder fin utsikt. Välplanerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök, två bra sovrum, duschrum med TM & TT , klädkammare samt en hall med förvaring! Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till denna fina gaveltrea som med enkla medel kan göras till en fyra för den som önskar. Utmärkt läge, nära City. Goda kommunikationer med buss samt gångavstånd till tvärbana och pendeltåg. T-bana planeras att byggas! Vi ses.

Entré och klädkammare
Bakom en säkerhetsdörr välkomnas ni av en ljus och luftig hall med gott om plats för avhängning. Här återfinns även en inredd klädkammare.

Kök och matplats
Stilfullt kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva med ovansittande vitt kakel. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, häll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Matplats för ca 6 personer.

Vardagsrum och balkong
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket bidrar till rikligt med ljusinsläpp. Plats finns för större soffgrupp samt övrigt möblemang för den som önskar. Från vardagsrummet når vi den trevliga balkongen som erbjuder fin utsikt. Vardagsrummet går att dela upp om man behöver ett extra sovrum.

Sovrum 1 och 2
Både sovrum 1 och 2 har plats för dubbelsäng och är utrustade med fönster.

Duschrum
Modernt, helkaklat badrum med vita väggar samt ett grått klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med duschhörna med glasvägg, WC, handfat, spegel med överliggande belysning, tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.


Området
Östberga är ett område som utvecklats mycket de senaste åren med en mängd nyproducerade bostäder. I området finns det butiker, restauranger, dagis, skolor, Lisebergs IP och goda kommunikationer. Årstafältet med bland annat driving range för golf och kolonilotter samt Lisebergs vårdcentral med apotek finns på promenadavstånd.

Närmaste busshållplats för linje 134 till Liljeholmen via Årstaberg och linje 168 till Gullmarsplan via Årsta och Globen ligger ett par hundra meter bort. I närheten finns även hållplats för linje 165 som trafikerar sträckan Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det finns utmärkta gång- och cykelvägar till tvärbanestationen Årstafältet och Årstaberg, vid Årstaberg ansluter samtliga pendeltåg samt tvärbanan till Hammarby Sjöstad och Alvik. Är du bilburen kommer du snabbt ut på E4:an och in till Stockholm tar det ca 10 min och till Liljeholmens nya inomhusgalleria tar det ca 5 min.

De närmaste åren kommer delar av Årstafältet att förses med bostäder och service. Det nya bostadsområdet kommer att binda ihop Östberga med övriga stadsdelar.

Gå gärna in på Stockholms stads hemsida och läs om planerna för nya Årstafältet: http://www.stockholm.se/arstafaltet eller i DN http://www.dn.se/sthlm/nya-stadsdel-for-10000-invanare-pa-arstafaltet-1.1042058

Se även information om inomhusgallerian i Liljeholmen som nås på knappa 10 min med bil eller buss.
www.liljeholmstorget.se

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 75 m²
Våning 3 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 2 490 000 kr - utgångspris
Avgift 5 182 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband (100 mb), IP-telefoni och förråd

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Brf Årsta Backe
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
EnergiDekl Utfärdat 2009-02-10 00:00
Energi Förbrukning 127 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Årsta Backe

Förening:Brf Årsta Backe
Brf Årsta Backe förvärvade 2005 tomträtten till fastigheterna Ättegrenen 4 och Ättegrenen 5 i Stockholms kommun. Föreningen består av 4 fastigheter med sammanlagt 56 lägenheter, samtliga bostadsrätter. Husen uppfördes av JM 2006. Fastigheten är ansluten till kabelnät, leverantör ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via bredbandsbolaget kostar 155:-/mån, obligatoriskt. På entréplan finns utrymme för förvaring av barnvagnar/rullstol/cyklar samt lägenhetsförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslägenhet 200:- (250:- på helger) . Det finns även en miljöstuga. Föreningen har ca 43 parkeringsplatser varav 4 är handikappsplatser. 300 kr/mån med separat kö. Förvaltningen sköts av Hem och fastighet. Enligt föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift samt 1 % av basbeloppet för varje pantmeddelande.

Vardagsrum & Balkong

Utsikt balkong

Vy mot kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

utsikt kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2 / Kontor

Sovrum 2

Duschrum

Tvättmöjligheter i duschrum

Hall

Hall

Fasad

Planritning

Planritning måttsatt

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån

Centrala SundbybergRåstensgatan 10

3 rok
83 m²
4 795 000 kr
4 342 kr/mån
Aktuellt bud: 4 950 000 kr

KungsholmenNorr Mälarstrand 52

3 rok
63 m²
4 595 000 kr
3 394 kr/mån
Aktuellt bud: 4 600 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz