Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BrommaBeckombergs ängsväg 14

3 rok
78 m²
4 756 kr/mån
På eftertraktad adress i Beckomberga återfinns denna högt belägna och mycket ljusa 3:A om 78 inbjudande kvm med härlig inglasad balkong. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, två rofylda sovrum, helkaklat duschrum samt en walk-in closet. Här är det bara att flytta in!

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


På eftertraktad adress i Beckomberga återfinns denna högt belägna och mycket ljusa 3:A om 78 inbjudande kvm med härlig inglasad balkong. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, två rofylda sovrum, helkaklat duschrum samt en walk-in closet. Här är det bara att flytta in!

Beskrivning

Hall
Högst upp i denna trivsamma fastighet välkomnas vi av en hall med plats för avhägning. På golvet ligger det ljusgrå klinker och väggarna går i ljus kulör.

Vardagsrum
Stort, luftigt och mycket ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt matsalsplats. Härifrån hittar vi även utgången till den underbara och inglasade balkongen som ligger med bästa solläge och utsikt mot grönska. Vardagsrummet är ett rum att trivas i!

Kök
Påkostat kök från Marbodal med förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på ljus bänkskiva med ovansittande mosaik som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av
kyl samt frys, induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin samt fläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt från Electrolux.
I köket har man låtit uppföra en praktisk köksö som underlättar förvaringen samt arbetsytorna. På golvet ligger det vitbetsad ekparkett och väggarna är vita.

Duschrum
Helkaklat och stilfullt duschrum med vita väggar samt en fondvägg av grå glasmosaik. På golvet ligger det grått klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med dusch bakom väggar i glas, wc, handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Bra förvaring i vita skåp.

Klädkammare
Detta boende har en stor praktisk klädkammare som löser den mesta förvaringen.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring finns i två st garderober. Väggarna går i röd ton och på golvet ligger det vitbetsad ekparkett.

Sovrum 2
Sovrum 2 är något mindre men rymmer gott och väl säng, sängmöbel samt arbetsplats för den som önskar.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende i moderna lägenheter med väl tilltagen takhöjd, fina materialval och bra läge i Beckombergaområdet.
Möjlighet till P-plats finns i anslutning till huset.


Område
Beckomberga Ängsväg är trevligt beläget i ett genomtänkt och välplanerat område med vackra omgivningar och blandad bebyggelse. Stilfull och stram arkitektur möter vackra grönområden och parker. Beckomberga är centralt beläget i västerort, med närhet till "allt". Ca 10 km in till City, som man enkelt når via buss och T-bana. Promenadavstånd till Islandstorgets T-banestation eller buss på någon minuts gångväg. Skolor, dagis, butiker, idrottsanläggningar samt restauranger i närområdet. Bromma Block, den stora gallerian med fullt utbud, på behändigt pendelavstånd. Naturrestervatet Kyrksjön med badsjö och joggingslingor på nära håll. Kort sagt, välbeläget boende med hög trivselfaktor. Kommunikationerna i Beckomberga är goda; från närmaste tunnelbanestation tar det ca 25 min till T-centralen.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 78 m²
Våning 4 trappor av 4
Avgift 4 756 kr/mån Inkl värme, VA, kabel -TV, och bredband

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Del av bekomberga 1:9
Byggnadsår 2014
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Pilblomman

Brf pilblomman är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2011 men inflyttningen i fastigheterna var under 2014-2015. Föreningen består av 3 stycken punkthus på Beckomberga Ängsväg.
60 bostadsrättslägenheter med en total boarea om 4 611 kvm. Föreningen tillhandahåller även 60 bilplatser, vilka kan hyras till en preliminär kostnad av 400 kr/ mån.
Marken ägs av föreningen.
Överlåtelseavgift
1120 kr
Pantsättningsavgift
448 kr
Det finns två gemensamma cykelförråd.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Vardagsrum mot kök

Öppen och fri utsikt

Underbar balkong

Ljust vardagsrum

vardagsrum

Matplats

Stilfullt kök

6364360_9-328-16_photo_web.jpg

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Duschrum

Duschrum

Entré

Fasad

Fasad

Fasad

Fasad

Planlösning måttsatt

Planlösning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz