Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

MariekällErikshällsgatan 6 C

3 rok
76 m²
1 995 000 - som utgångspris
4 050 kr/mån
Uthyrningsmöjlighet i form av två ingångar (Se planritning). Här kan du antingen låta tonåringen få en egen ingång eller hyra ut till hyresgäst. Nytt badrum samt Gäst Wc, Nytt kök. Otroligt bra planerad lägenhet som är nyrenoverad. Närhet till stan, bra kommunikation, Nya säkerhetsdörrar etc.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare

0705-174574
okan@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Uthyrningsmöjlighet, Två ingångar, Balkong, Nytt badrum

Uthyrningsmöjlighet i form av två ingångar (Se planritning). Här kan du antingen låta tonåringen få en egen ingång eller hyra ut till hyresgäst. Nytt badrum samt Gäst Wc, Nytt kök. Otroligt bra planerad lägenhet som är nyrenoverad. Närhet till stan, bra kommunikation, Nya säkerhetsdörrar etc.

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva denna ypperligt planerade bostad på bästa adress i Mariekäll. Bostaden har två ingångar så här finns möjlighet att hyra ut (se planlösning). Lägenhetens 76 kvm har allt vad som önskas av en tre rum och kök.

Stort kök med matplats för minst 4 personer, stora arbetsytor och förvaring. Vardagsrum som rymmer all typ av möblemang, stort ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler, här finns också garderobsförvaring.

Närhet till Södertälje centrum som erbjuder allt från vårdcentral till livsmedel, restauranger och café. Tar ca 16 min in till stan.
Fastigheten är för övrigt renoverad med nymålade fönster, balkonger, fasaden är tillfixad, nya säkerhetsdörrar, nya postboxar.


Den perfekta trerummaren helt enkelt.

Lägenhetens 72 kvm disponeras följande:

Hall
Parkettgolv och vitmålade väggar med plats för avhängning av kläder.

Vardagsrum
Parkettgolv, vitmålade väggar, nymålade fönster och utgång till balkong. Gott om utrymme för möblemang.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Linoliummatta och vitmålade väggar.

Sovrum II
Stort sovrum med ekparkett, stort fönsterparti. Plats för sovrumsmöbler.

Badrum
Stambytt badrum med dusch, WC, handfat. Helkaklade väggar och klinker på golv.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 76 m²
Våning 1 trappor av 3
Pris 1 995 000 kr - som utgångspris
Avgift 4 050 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Södertälje Liljan 12
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Bergvärme/olja
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Liljan 12

Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 (föreningen) som hos boverket registrerades 2015-10-12 har enligt stadgarna som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen.
Genom att i föreningens hus upplåta lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser.

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.
För El så är fastigheten ansluten till samhällets ledningsnät.

Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Brf Liljan 12 Fasad

Badrum

Planritning 76 kvm

Alternativ Planlösning

Balkong

Balkong

Sovrum II/Uthyrningsdel

Uthyrningsdel

GästWc

Kök

Kök

Sovrum I

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Inre Hall

Hall

Fasad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån

Centrala SundbybergRåstensgatan 10

3 rok
83 m²
4 795 000 kr
4 342 kr/mån

KungsholmenNorr Mälarstrand 52

3 rok
63 m²
4 595 000 kr
3 394 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz