Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SödermalmFatburs Kvarngata 12, 4TR.

5 rok
112 m²
7 975 000 - utgångspris
3 467 kr/mån
Visning: Sön 18/11. kl 14:15-14:45. Hjärtligt välkomna.
Optimalt planerad 5:a med låg avgift och inglasad balkong. Fullutrustat kök, vardagsrum med plats för matsalsbord och soffdel, fyra stycken bra sovrum samt dusch och badrum. Här bor ni i hjärtat av söder med all tänkbar service och allmänna kommunikationer runt hörnet. Varmt välkomna på visning!

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


LÅG AVGIFT - INGLASAD BALKONG - OBELÅNAD

Optimalt planerad 5:a med låg avgift och inglasad balkong. Fullutrustat kök, vardagsrum med plats för matsalsbord och soffdel, fyra stycken bra sovrum samt dusch och badrum. Här bor ni i hjärtat av söder med all tänkbar service och allmänna kommunikationer runt hörnet. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Med ett ypperligt läge på lugn gata med närhet till Södermalms puls erbjuds ni nu chansen att förvärva denna inbjudande 5:a. Stor inglasad balkong med söderläge mot innergård. Ljus genomgående lägenhet med moderna materialval. Fyra ordentliga sovrum, stort vardagsrum och kök samt två stycken badrum. På kort promenadavstånd finns natursköna rekreationsområden såsom Tantolunden, Skinnarviksberget och Söder Mälarstrand.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Fyra trappor upp i denna välskötta fastighet välkomnas ni av en hall med mycket bra förvaring och avhängning i form av både hatthylla, garderobsvägg och klädkammare.

KÖK
Påkostat och fullutrustat kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsytor på svart bänkskiva i massiv granit och ovansittande grått kakel som belyses av spotlights. Här har man även låtit bygga en praktisk köksö för att utöka för förvaringen och skapa en matplats. Maskinell utrustning bestående av kyl med vatten och kolsyremaskin, frys med ismaskin, spis/ugn, diskmaskin, fläkt samt mikro.

VARDAGSRUM
Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp och tv-möbel samt matplats. Ljusa gråa väggar samt ekparkett. Detta är ett rum att trivas i.

BALKONG
Stor inglasad balkong i högt söderläge med gott om plats för möblemang.

SOVRUM
Fyra stycken stora sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng samt övriga möbler. Alla sovrum har förvaring i garderober. Ekparkett och ljusa väggar.

BADRUM
Påkostat badrum med vita helkaklade väggar och mörk klinkergolv. Utrustat med badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, WC, handukshängare samt tvättmaskin och torktumlare.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna samt en fondvägg i grått kakel. Mörkare klinker på golvet. Utrustat med duschhörna med fällbara väggar i tonat glas, handdukstork, WC, handfat i glas med kommod samt spegelskåp med belysning

OMRÅDET
Här bor ni i hjärtat av Södermalm med det mesta inom räckhåll såsom goda kommunikationer via pendeltåg från Södra Station, tunnelbanans röda och gröna linje, innerstadsbussar såväl som matbutiker, restauranger och all tänkbar service. I närheten har du vackra promenadstråk längs Årstaviken samt vid Tantolunden. Via en kort promenad nås såväl Mariatorget som Medborgarplatsen med dess utbud av saluhall, bibliotek, film, restauranger, affärer, pubar och caféer. Nära till flera lekplatser såsom: Timmermansparken, Bergruvan, Skånegläntan.

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 112 m²
Våning 4 trappor av 6
Hiss Hiss
Pris 7 975 000 kr - utgångspris
Avgift 3 467 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och internet

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
AndelArsAvgift 0,57452
Fastighetsbet. Brf Stockholmshus nr 37

Mitt på Södermalm i Stockholm ligger Riksbyggens bostadsrättsförening Stockholmshus nr 37. Föreningen grundades 1991 och omfattar 128 lägenheter samt 8 lokaler. Området gränsar till Södra Station och Södermalmsallén. I nära anslutning ligger även Södersjukhuset och Tantolundens friluftsområde med park och koloniträdgårdar.

Förråd och gemensamhetsutrymmen:

Till lägenheten hör ett källarförråd och i varje trappuppgång finns tillgång till en tvättstuga. En grovtvättstuga och ett mattpiskrum finns också i fastigheten.

Medlemmar har även möjligheten att boka något av de övriga utrymmen som finns; bastu, hobbylokal med hyvelbänk samt en fritidslokal med pingisbord. Fritidslokalen kan även användas som festlokal, då spis, kylskåp och diskmaskin samt bord, stolar och porslin för ett tjugotal personer finns.

Det finns ett gemensamt grovsoprum med möjlighet att kasta/återvinna plast, glas, papper, elektronik, osv.

Föreningen har tre innergårdar varav den mellersta helt disponeras av en förskola.

Förutom ovan beskrivna lokaler finns i anslutning till trappuppgångarna förvaringsrum för cyklar och barnvagnar.

Garage:
Föreningen är medlem i Södra Stations garagesamfällighet som har ca 700 platser i området.

Ett antal laddplatser för elbilar finns.

Vänligen se: http://www.stockholmshus37.se för mer info

Vardagsrum

Matplats vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Praktisk köksö

Kök

Kök / utgång balkong

Inglasad balkong

Balkong

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Sovrum 4 utsikt

Badrum

Duschrum

Hall

Entré

Fasad

Planritning måttsatt

Planritning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

SödermalmFatburs Kvarngata 12, 4TR.

5 rok
112 m²
7 975 000 kr
3 467 kr/mån
Visning: Sön 18/11. kl 14:15-14:45. Hjärtligt välkomna.

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 200 000 kr
6 050 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz