Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SundbyGamla Bromstensvägen 127 D

80 m²
3 490 000 - utgångspris
3 990 kr/mån
Visningar
Visningar:
Sön 26/11. kl 13:00-14:00. Hjärtligt välkomna.
Mån 27/11. kl 17:30-18:00. Hjärtligt välkomna.
Varmt välkomna till denna topprenoverade 3,5:A med en stor terrass i västläge som erbjuder eftermiddagsol. Ljust vardagrum i hörnläge, toppfräscht och fullutrustat kök, stilfullt bad/duschrum, två rogivande sovrum varav det ena har ett extra rum. Välmående bostadrättsförening. Välkommen på visning!

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Varmt välkomna till denna topprenoverade 3,5:A med en stor terrass i västläge som erbjuder eftermiddagsol. Ljust vardagrum i hörnläge, toppfräscht och fullutrustat kök, stilfullt bad/duschrum, två rogivande sovrum varav det ena har ett extra rum. Välmående bostadrättsförening. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Redan här uppmärksammas den höga fräschör detta boende präglas av. hela lägenheten genomgick en totalrenovering 2016 och är pedantiskt och sparsamt använd.
Välkomnande hall som erbjuder avhängning på hatthylla samt i garderober. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita vilket också är genomgående för hela lägenheten. I hallen återfinns även den uppfällbara stegen som går till den praktiska förvaringen på vinden.

Vardagsrum
Stort, ljus och lättmöblerat vardagsrum i hörnläge. Här finns gott om plats för soffgrupp och tillhörande möbler för den som önskar. Stilfullt parkettgolv och vitmålade väggar. Detta är ett rum att trivas i!
Från vardagsrummet hittar vi utgången till den väl tilltagna terrassen som med lätthet rymmer större sittgrupp, grill etc. Terrassen ligger med västläge och eftermiddag samt kvällsol.

kök
Toppfräscht och fullutrustat kök med förvaring i vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på mörk laminatbänkskiva med ovansittande glasskiva med bakomsittande tapet som belyses av spotlights. maskinell utrustning bestående av kyl med kolsyrat vatten, frys med ismaskin, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt mikro. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita. Matplats för 4-6 personer.

Bad/duschrum
Stilfullt, lyxigt och rymligt badrum med vitkaklade väggar samt ett mörkgrått klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med bubbelbadkar, dusch med vikdörr i glas, kommod, förvaringsskåp, spegel, handdukstork, WC, tvättmaskin samt torktumlare. I taket sitter det spotlights.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler. Förvaring har vi i ett flertal garderober. Från sovrum hittar vi även ingången till det mindre rummet som med fördel kan nyttjas som barnrum, arbetsrum eller lyxig walk-in closet.

Sovrum 2
Sovrum två nyttjas idag som barnrum. Gott om plats för det som önskas.


I Sundby Äng bor man barnvänligt med naturen runt knuten, nära små skogsområden, ängar och lekplatser. Inom gångavstånd från BRF Sundby Äng ligger Sundbyskolan (årskurs 1-9) samt ett flertal förskolor.

Omtyckta Sundby, som gränsar till Bromma och Sundbyberg, består i huvudsak av villa- och småhusbebyggelse. Ett lugnt och omtyckt område med prunkande trädgårdar.

Kommunikation
Buss trafikerar området och tar dig antingen till pendeltåget vid Spånga Station eller T-banan vid Brommaplan, Vällingby eller Hallonbergen.
Busslinjer: 112 (Alvik - Spånga Station). Buss 118: (Vällingby - Hallonbergen) Buss 117 (Bromma sjukhusgrindar mot Brommaplan)
512: (Solna C - Spånga C). 157: (Danderyds sjukhus - Lunda industriområde) Buss 113 (Blackebergs gård-Sundbybergs torg).

Natur och fritid
Härliga grönområden finns runt hela Sundby. Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter. Varför inte en picknick i det gröna? Den hästintresserade har på nära avstånd Solvalla, där man på plats kan följa spännande lopp eller bara beskåda hästarna när de betar i hagarna.
I närheten av Spånga C finns träningshallar för tennis, bordtennis, badminton och golf.

Kultur och nöjen
Sevärdheter: Beskåda gärna runristningarna nära Sundbyskolan (i hörnet av Bromstensvägen och Sundbyvägen) som vittnar om den tid då trakten kristnades på 1000-talet.
På Spångafolkan - Folkets hus - har många artister uppträtt genom åren. Även nu bjuds det till dans där då och då och den filmintresserade kan även avnjuta film på samma ställe.

Affärer och Restauranger
Ett rikt utbud av affärer finner man i Bromma Blocks, ca 5-10 minuter med bil från Sundby. Där hittar man det mesta av det bästa.
Närmare är det till Spånga Torg, affärsutbudet där kan dock inte mätas mot vad de stora galleriorna erbjuder.

Skolor och Barnomsorg
Grundskola: Sundbyskolan, F-9. Beckombergaskolan.
Barnomsorg: Flera kommunala och privata daghem finns i området. Stadsdelsförvaltningen, tel: 08-50804000

Lägenhet

Boarea 80 m²
Våning 1 trappor av 1
Pris 3 490 000 kr - utgångspris
Avgift 3 990 kr/mån inkl Kabel-TV och P-plats 3 990 kr, i avgiften ingår Parkeringsplats, skötsel av området och bostadrättstillägg på hemförsäkringen. Det tillkommer en kostnad om 210 kr/månad för vattenförbrukning. Detta stäms sedan av en gång/år.

Byggnad

Husform Stadsvilla
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Vattenburen värme med frånluftsvärmepump
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Sunby Äng

BRF Sundby Äng stod klart för inflyttning våren 2006.
Föreningen består av 49 hushåll/medlemmar fördelade på 11 flerfamiljshus och 5 villor. Villorna är 4:or om 90 - 102 kvm fördelade på två plan. Lägenheterna är fördelade på 20 stycken 3:or om 75 kvm och 24 stycken 4:or om 97 kvm.

Föreningsnamn
Brf Sundby Äng
Föreningsform
Bostadsrättsförening
Föreningens ekonomi
Inga avgiftshöjningar är beslutade.

Kommande/Gjorda renoveringar
2016-2017 fasaderna målades om.

Kabel TV
Bostadsrättsföreningen har avtal med Com Hem för kabel-TV.
Följande kanaler ingår: Kanal 1-11, TV4sport, SVT 24, och Barnkanalen.

Bilplats
Egen parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykel och barnvagsförråd i nära anslutning till huset.
Överlåtelseavgift
1 120 kr betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
448 kr
Antal lägenheter i förening
49
Energideklaration
Energiprestanda 62 kWh/m² år.

Övrigt
Föreningens hemsida: http://sundby-ang.bostadsratterna.se/

I varje lägenhet finns en separat frånluftsvärmepump som förser lägenheten med varmvatten (både för uppvärmning och för kranvatten).
Det är lägenhetsinehavaren som själv är ansvarig för värmepumpen.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger marken och bildades 2006.

Underbart vardagsrum

Stor västvänd terrass

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Stilfullt kök

Kök

Matplats för 4-6 personer

Sovrum 1

Sovrum 1

Fullutrustat bad/duschrum

Arbetsrum / litet barnrum / walk-in closet

Sovrum 2 / barnrum

Hall med förvaring

Fasad

Planlösning måttsatt

Planlösning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
9 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 795 000 kr
5 335 kr/mån
Visning: Tis 21/11. kl 18:00-18:30. Ring 0723-155555 för bokning

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån

Västra Skogen / HuvudstaEpistelvägen 1B, Vån 8

3 rok
80 m²
4 595 000 kr
4 333 kr/mån
Visning: Sön 26/11. kl 14:30-15:15. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se