Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 - Accepterat pris
5 350 kr/mån
RING FÖR VISNING! Högst upp och med en fantastisk utsikt hittar vi denna optimalt planerade 5:A om 133 inbjudande kvm med stor balkong. Ljust och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök, fyra bra sovrum med förvaring, två duschrum, tvättstuga samt ett dressingroom.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


RING FÖR VISNING!

RING FÖR VISNING! Högst upp och med en fantastisk utsikt hittar vi denna optimalt planerade 5:A om 133 inbjudande kvm med stor balkong. Ljust och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök, fyra bra sovrum med förvaring, två duschrum, tvättstuga samt ett dressingroom.

Beskrivning

VÄNLIGEN RING FÖR TIDIGARE VISNING!
Högst upp med fin utsikt återfinns denna stilfulla femrummare om 133 inbjudande kvm med fönster i tre väderstreck. Stora öppna sällskapsytor samt en väl tilltagen balkong i söderläge erbjuder utsikt från hög höjd. Bostaden disponeras med ett väl tilltaget vardagsrum, 4 sovrum i varierande storlekar, två duschrum, separat tvättrum samt ett dressingroom,

Hall
Högst upp i denna trivsamma fastighet möts vi av en hall som erbjuder avhängning i garderober samt på krokar. Redan här uppmärksammas vilken hög fräschör detta boende präglas av. På golvet ligger det mörk klinker och ekparkett. Väggarna är vita.

Vardagsrum
Stort, ljust och minst sagt väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Stora sociala ytor med stora fönsterpartier förhöjer myskänslan. Från vardagsrummet hittar vi utgången till den stora balkongen som ligger med bästa solläge.

Kök
Stilfullt och fullt utrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskivor av laminat med ovansittande grått kakel som belyses av spotlights. Maskinell rustning bestående av häll, ugn, mikro, kyl, frys, integrerad diskmaskin samt köksfläkt.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för en stor säng med tillhörande möbler. Förvaring återfinns i flertalet garderober. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita med en smakfull fondvägg. Detta sovrum har ett eget dressingroom om ca 6 kvm.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang. På golvet ligger det ekparkett och väggarna har lila kulör. Detta rum har även en praktisk klädkammare.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang för den som önskar. Förvaring i två garderober. Vita väggar och parkett på golv.

Sovrum 4 / Arbetsrum
Detta sovrum nyttjas idag som arbetsrum. Parkett och vita väggar.

Duschrum 1
Helkaklat duschrum med vita väggar samt ett mörkt klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med handfat med underliggande kommod, dusch med vikbara glasväggar, element, handduksvärmare, badrumsspegel, WC samt fönster.

Duschrum 2
Helkaklat duschrum med vita väggar samt ett mörkt klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med handfat med underliggande kommod, dusch, element, handduksvärmare, badrumsspegel samt fönster.

Tvättrum
Helkaklat tvättrum med vita väggar samt ett mörkt klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Perfekta arbetsytor på mörk bänkskiva med ovansittande skåp för förvaring.


Ursvik/Sundbyberg
Det fina med Ursvik är kombinationen av stad och natur. Trots att en ny stadsdel ska byggas kommer naturreservatet och motionsslingorna finnas kvar. För den som vill komma ut i naturen finns fina motionsspår för promenader och
löpning. Blir det snö på vintern finns spår för skidåkning. Området byggs så att man på enklaste sätt ska kunna ta sig ut i naturen. Puls & Träning finns på andra sidan gatan. I området blir det en härlig mix av både egenägda hus och bostadsrätter. Här planeras det även för butiker, caféer, förskolor, skolor samt en vacker allé och en mötesplats i form av ett torg.

Kommunikation
Trots det natursköna läget ligger stadsdelen i närheten av Sundbyberg och bara ca en mil från själva Stockholm City. Du tar dig enkelt in till stan via Sundbyberg, Rissne eller Hallonbergen, dit det går bussar. I området stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Kommunikationsnätet byggs ut i takt med att området växer. På sikt finns planer att dra Tvärbanan förbi Ursvik. Med bil kommer man snabbt ut på E18, men även E4:an ligger nära. Det tar ca 20 minuter med bil till Arlanda. 540 åker förbi pendeln (Ulriksdals station) och Bergshamra T-bana. Planer finns att förlänga tvärbanan som då ska åka genom Ursvik.

Närservice
Befintliga butiker (Willys), Coop, Hornbach, restauranger (McDonalds) och service (bensinmack) finns idag i närområdet, Framöver kommer den mesta utav servicen att lokaliseras till huvudstråken, torget och längs Enköpingsvägen. Man planerar för ett bra serviceutbud; dagligvaruhandel, butiker, små restauranger och cafeér. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Hösten 2010 öppnade den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, förskolan Granatäpplet. För mer information om områdets befintliga och planerade förskolor och skolor, se Sundbybergs kommuns hemsida, www.sundbyberg.se

Lägenhet

Antal rum 5,5 rok.
Boarea 133 m²
Våning 6 trappor av 6
Hiss Hiss
Pris 5 295 000 kr - Accepterat pris
Avgift 5 350 kr/mån Inkl. värme, kallvatten, bostadrättstillägg, förråd, basutbud tv samt bredband

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Dansbanan 1
Byggnadsår 2013/2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Gläntan i Syd

Riksbyggens Brf Gläntan i Syd
Föreningen består av totalt 140 bostäder fördelat på fyra huskroppar med 2-6 våningsplan och är belägen på Oxenstiernas allé 11-17, Gamla Enköpingsvägen 168 och 174, Stallgatan 10-20 samt Skrivargatan 15-29.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Föreningen har en gemensamhetslokal med pentry och wc/dusch i markplan i Hus D mot Gamla Enköpingsvägen. Lokalen kan användas för styrelsemöten och festliga tillställningar och/eller som övernattningsrum. I trapphusentréer, Hus A och D, finns rum för förvaring av barnvagnar, cycklar samt ett styrelserum. Inom fastigheten finns även fastighetsstäd och föreningsförråd.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
Riksbyggen har i december 2017 påbörjat ett antal större underhållsarbeten och reparationer av bl.a. glasportalen, garaget och ventilationen.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Under våren 2018 kommer arbeten fortsätta på innergården med plattsättning, grusgångar, översyn av växter m.m.

TV/INTERNET:
Ansluten till fibernät. Leverantör: Sundbybergs Stadsnät (250/100 MB/s).
Obenetworks bredband via Sundbybergs stadsnät och hastigheten är 250/100 Mb/s ingår i avgiften.

PARKERING:
Vi har 70 platser i garaget á 900 kr/månad som bokas via Riksbyggen. 3 utav dessa är laddningsplatser för el-bilar. Sundbybergs stads boendeparkeringen ute på gatan kostar 300 kr/månad. http://ursvik.se/for-boende/parkering/

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Inga avgiftsförändringar planerade 2018-11-10

ÖVRIGT:
Föreningen tar ut en överlåtelse/pantsättningsavgift som köparen betalar.

HEMSIDA:
För mer info se. www.brfglantanursvik.se

Fantastiskt vardagsrum

Högst upp

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Matplats

Matplats / Kök

Exemplarisk förvaring

Kök

Kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4 / Arbetsrum

Duchsrum 1

Duschrum 1

Duschrum 2

Duschrum 2

Tvättstuga

Hall

Balkong

Fasad - Högst upp

Planritning måttsatt

Planritning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz