Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ÄlvsjöGötalandsvägen

2 rok
62 m²
3 400 000 - Fast pris-limiterad tid
3 554 kr/mån
LIMITERAT ERBJUDANDE! Få första året i din nya bostad helt avgiftsfritt! Du läste rätt, köper du nu får du hela första året avgiftsfritt.
Tillträde i maj.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Väldisponerad 2:a med balkong i söderläge!

LIMITERAT ERBJUDANDE! Få första året i din nya bostad helt avgiftsfritt! Du läste rätt, köper du nu får du hela första året avgiftsfritt.
Tillträde i maj.

Beskrivning

Bli den första att flytta in i denna moderna femrummare i expansiva Älvsjö. På ritning säljes nu lägenheten om ca 62 välplanerade kvadratmeter samt balkong med utmärkt solläge

I bostaden är det genomgående hög och modern standard med fina materialval samt parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Det stilrena köket är rymligt och har plats för stort matbord. Här finns även utgång till den underbara balkongen. Vardagsrummet är ljust och luftigt. Rogivande sovrum. Badrummet är helkaklat och är utrustat med både duschhörna tvättmaskin och torktumlare.

För att ge det nya området en ordentlig start planerar JM för flera nya verksamheter i kvarterets markplan. Däribland butiker och kontorslokaler, samt en restaurang med uteservering mot det nya torget

För mer information: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/alvsjostaden/entrekvarteret-1/

Älvsjö växer så det knakar och är en riktig knutpunkt för flera viktiga kommunikationslinjer! Här bor du i ett expansivt och modernt område med närhet till det mesta. 2 minuter från bostaden finns pendeltåg som tar dig till city på 10 minuter. Pendeltåget trafikerar även sträckor mot bl.a. Arlanda och Södertälje. Bussarna som stannar i Älvsjö trafikerar i princip hela Söderort.

I Älvsjö centrum finns riktigt bra service i form av gym, vårdcentral, caféer, bageri, restauranter, matbutiker och övriga butiker. I närheten finns även flera bra för- och grundskolor samt fina naturområden och motionsspår i exempelvis Älvsjöskogen.

Observera att bostaden säljs på ritning och att det därmed inte är möjligt med visning. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 62 m²
Våning 3 trappor av 4
Hiss Hiss
Pris 3 400 000 kr - Fast pris-limiterad tid
Avgift 3 554 kr/mån upskattad månasavgift inkl värme och kallvatten

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Entrékvarteret

Brf entrékvarteret består av 135 bostadsrätter och tre lokaler (som preliminärt är planerade att hyras ut för kontor, gym och restaurang).

Gemensamhetsutrymmen
I fastigheten kommer det finnas barnvagsrum, cykelförråd och styrelserum samt utrymme för källsortering av sopor.
Det kommer att finnas 50 garageplatser (1100kr/mån) och 31 öppna parkeringsplatser (600kr/mån)

TV- och internetanslutning
Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalinbox per lägenhet för TV ingår. Obligatorisk avgift för bredband är 220kr/mån

Kvarteret består av sju trapphus i en huskropp och höjden varierar mellan fyra och åtta våningar. Huskroppen bildar ett kvarter som sluter sig runt
en gemensam, grönskande gård med en öppning mot sydväst.
Under gården finns ett parkeringsgarage. Så gott som alla lägenheter
får egen balkong eller uteplats

Huset

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
5 100 000 kr
4 514 kr/mån
Visning: Tors 1/3. kl 18:00-18:30. Välkommen!

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se