Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JärlaGustaf De Lavals torg 8, 2tr

2 rok
43 m²
3 075 000 - / Bud
2 509 kr/mån
Välkommen till denna yteffektiva 2:a om 43 kvm på andra våningen i populära projektet Turbinhallen. Här har du nära till vatten, skog, stadspuls och service i en modern del av staden. På drygt 10 minuter tar du dig till Slussen och ca 20 minuter till T-Centralen. Bostaden säljs på ritning! Tillträde 2018-01-11

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


2:a i en historisk byggnad med modern känsla intill järlasjön

Välkommen till denna yteffektiva 2:a om 43 kvm på andra våningen i populära projektet Turbinhallen. Här har du nära till vatten, skog, stadspuls och service i en modern del av staden. På drygt 10 minuter tar du dig till Slussen och ca 20 minuter till T-Centralen. Bostaden säljs på ritning! Tillträde 2018-01-11

Länk till projektsida: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/turbinhallen/

Länk till illustrationsbilder: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/turbinhallen/bilder/

Beskrivning

Entré
Välkommen in i hallen, här har vi vitmålade väggar, 3-stav vitpigmenterad matt lack-parkett och vit träsockel. Till höger står ett städskåp samt en garderob för förvaring av ytterkläder. En vit hatthylla finns även monterad i hallen.

WC/Duschrum
Till vänster finner vi bostadens WC/duschrum. Golv belagt med grått klinker och väggarna är klädda med vita blanka kakelplattor. Badrummet är utrustat med spegelskåp, duschhörna med duschdörr i glas, vit kombimaskin, vit tvättbänk med kantlist i rostfritt stål, belysning på vägg, toalett samt tvättställ.

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger många valmöjligheter till valfritt möblemang. Här finns golv av 3-stav vitpigmenterad matt lack-parkett och väggar i vitt samt vit träsockel. Köket är inrett med ljusgråa luckor med ram, handtag Knopp Rose i krom, bänkskiva i laminat Satin/Taupe Matt med kantlist i rostfritt stål samt stänkskydd Statuario Honed. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och helintegrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror kommer i vitt. Förberett för mikro i vägg- eller högskåp.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från kökets.

Sovrum
Bredvid vardagsrummet har vi bostadens sovrum. Golvet är i 3-stav vitpigmenterad matt lack-parkett och väggarna är färgade i vitt. I rummet finns det plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderoben ger gott om plats för förvaring av kläder.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 2 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 3 075 000 kr - / Bud
Avgift 2 509 kr/mån inkl. värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 210 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Nacka Sicklaön 145:19
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Turbinhallen

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Ett gemensamt inomhusspa med bad- relaxavdelning samt ett mindre gym.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 210kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Illustrationsbild, vardagsrum. Med reservation för ändringar

Illustrationsbild, badrum. Med reservation för ändringar

Illustrationsbild sovrum. Med reservation för ändringar

Animerad bild, översikt Turbinhallen. Med reservation för ändringar

Bofaktablad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
9 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 795 000 kr
5 335 kr/mån
Visning: Tis 21/11. kl 18:00-18:30. Ring 0723-155555 för bokning

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån

Västra Skogen / HuvudstaEpistelvägen 1B, Vån 8

3 rok
80 m²
4 595 000 kr
4 333 kr/mån
Visning: Sön 26/11. kl 14:30-15:15. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se