Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

MariekällKolonigatan 6, 2 tr

Aktuellt bud: 2 600 000 kr

4 rok
103 m²
2 400 000 - / Bud
5 082 kr/mån
Tjäna ca 7000 kr i månaden på att hyra ut Uthyrningsdel i lägenheten med egen ingång, kök och dushrum med Wc. En av Södertäljes mest attraktiva stadsdelar. Nytt badrum samt Gäst Wc, Nytt kök, Nya fönster. Otroligt bra planerad lägenhet som är nyrenoverad. Närhet till stan, bra kommunikation,
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Bostad med uthyrningsdel med kök och dusch, Renoverad

Tjäna ca 7000 kr i månaden på att hyra ut Uthyrningsdel i lägenheten med egen ingång, kök och dushrum med Wc. En av Södertäljes mest attraktiva stadsdelar. Nytt badrum samt Gäst Wc, Nytt kök, Nya fönster. Otroligt bra planerad lägenhet som är nyrenoverad. Närhet till stan, bra kommunikation,

Beskrivning

Fantastisk möjlighet att tjäna pengar på uthyrning av en uthyrningsdel av bostad. Här finns en uthyrningsdel som föreningen kommer installera kök och duschmöjlighet i. Detta betyder att bostaden kan ses som en regelrättt 1 rum och kök. Så vill du köpa en renoverad 4 rum och kök på bästa adress i Södertälje och SAMTIDIGT tjäna pengar på att hyra ut en del av bostaden är detta drömmen för dig.

Nu har ni chansen att förvärva denna ypperligt planerade fyrarummare på bästa adress i Mariekäll. Bostaden har två ingångar så här finns möjlighet att hyra ut (se planlösning). Lägenhetens 103 kvm har allt vad som önskas av en fyra rum och kök. Nyrenoverad med nya parkettgolv, nytt designat kök med integrerade vitvaror samt stambytta och kaklade badrum med anslutning för tvättmaskin.
Stort kök med matplats för minst 4 personer, stora arbetsytor och förvaring. Vardagsrum som rymmer all typ av möblemang och öppen spis, stort ljusinsläpp samt utgång till balkong. Tre stora sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler, här finns också garderobsförvaring.


Den perfekta fyrarummaren helt enkelt.

Lägenhetens 103 kvm disponeras följande:

Hall
Parkettgolv och vitmålade väggar med plats för avhängning av kläder.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med med möjlighet att låta fantasin flöda fritt. Parkettgolv, vitmålade väggar, nya fönster och utgång till stor balkong. Här finns också en öppen spis. Ny kyl och frys i vitt högblank.

Kök
Nyrenoverat kök i vitt högblankt. Integrerad diskmaskin, ugn och häll.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum II
Stort sovrum med ekparkett, stort fönsterparti. Plats för sovrumsmöbler.

Sovrum III/Uthyrningsdel
Eftersom bostaden har två ingångar så finns det möjlighet till uthyrning. Detta sovrum har som sagt egen ingång, egen nyrenoverad WC, parkettgolv, nymålade väggar.

Badrum
Stambytt badrum med dusch, WC, handfat. Helkaklade väggar och klinker på golv. Golvvärme och anslutning till tvättmaskin.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 103 m²
Våning 1 trappor av 3
Pris 2 400 000 kr - / Bud
Aktuellt bud 2 600 000 kr
Avgift 5 082 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Södertälje Liljan 12
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Bergvärme/olja
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Liljan 12

Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 (föreningen) som hos boverket registrerades 2015-10-12 har enligt stadgarna som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen.
Genom att i föreningens hus upplåta lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser.

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.
För El så är fastigheten ansluten till samhällets ledningsnät.

Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Vardagsrum

Vardagsrum

Planritning

Nyrenoverat kök

Sovrum II

Hall

Vardagsrum

Master Bedroom

Sovrum

Sovrum

Gäst WC

Nyrenoverat Badrum

Matplats i kök

Kök

Ny kyl och frys

Vardagsrum

Uthyrningsdel

Sovrum III

Innergård

Kolonigatan

Balkong

Balkong

Högt läge

Högt läge

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

SödermalmFatburs Kvarngata 12, 4TR.

5 rok
112 m²
7 975 000 kr
3 467 kr/mån
Visning: Sön 18/11. kl 14:15-14:45. Hjärtligt välkomna.

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 200 000 kr
6 050 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz