Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

NorsborgLagmansbacken 5, 7tr

1 rok
30 m²
1 395 000 - Accepterat pris
1 950 kr/mån
Välkommen till den yteffektiva lägenhet på 30 kvm. Lägenheten är optimalt planerad för att maxa livet på en liten yta. Genomgående hög kvalité med kök från Marbodal och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Bra förvaring i garderob och inbyggt förråd. Tillträde from. 18 December. Lägenheten säljs på ritning!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare

0705-174574
okan@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyproducerad 1:a i Tingstorget/Alby

Bostaden är belägen endast ett par minuter från t-bana, bussar och Alby centrum med matbutiker och annan service. Här bor du med låg boende kostnad. Bostaden säljs på ritning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Beskrivning

I Alby, bara 29 minuter från Slussen, ligger Tingstorget. Det är ett helt unikt bostadsprojekt med nyproducerade fräscha bostadsrätter där du får närhet till både stad och förort, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Tingstorget är utformat för ett enkelt, bekymmersfritt och tryggt liv med alla bekvämligheter och kommunikationer precis utanför dörren. Detta är en plats där alla kan känna sig hemma - från singeln till barnfamiljen. Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket.

1:orna i Tingstorget är ytsmarta och erbjuder en härlig livskvalitet på varje kvadratmeter. Det här är perfekta lägenheter för dig som söker ett lättskött och bekvämt hem med kvalitet i alla detaljer. Den luftiga känslan och öppna planlösningen omsluts av smakfulla och gedigna material. Lägenheterna får en genomgående hög standard i material och utrustning. Tack vare det stora ljusinsläppet så upplevs 1:orna som både ljusa och rymliga. Med den stora balkongen får du "ett extra rum" under årets varmare månader. Badrummet har golvvärme, spotlights och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt vägghängd WC.

Alla lägenheter får balkong och lägenheterna på entréplan får uteplats. Alla lägenheter är dessutom utrustade med säkerhetsdörr. Källa: http://tingstorget.nu


Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med parkettgolv och målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i garderoben.

Kök
Ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, micro och kyl/frys.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med parkett golv samt målade väggar. Här finns plats för soffgrupp samt Tv. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier.

Förråd
Rymligt förråd med gott om plats för förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum inrett i stilrena kulörer. Golvvärme samt spotlights. Här finner du duschkabin, kommod, spegel,kombinerad tvätt och torkmaskin.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 30 m²
Våning 7 trappor av
Hiss Hiss
Pris 1 395 000 kr - Accepterat pris
Avgift 1 950 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Skattebonden 2
Byggnadsår 2017-2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Tingshöjden

Föreningen bildades 2016 och delar av föreningen är färdigbyggda och delar är under produktion. Totalt blir det sex st punkthus med 8-13 våningsplan. Husen inrymmer 342 st lägenheter och 5 st lokaler. Det kommer att finnas 53 st garageplatser.

Tv och bredband
Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer.

På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt.

El
Elabonnemang ingår i månadsavgiften. Elförbrukningen faktureras i efterskott och läggs på din månadsavgift.

Parkering
Det kommer att finnas 53 st garageplatser. Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med två närliggande bostadsrättsföreningar.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns cykel/barnvagnsrum i källaren.

Överlåtelseavgift
En överlåtelseavgift på 1138 kr tas ut vid försäljning. Summan betalas av köparen och läggs automatiskt till på nästa hyresavi.

Pantsättningar
Bostadsrätten är inte pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 455 kr per nytt lån köparen tagit på en lägenhet.

Ekonomisk förvaltare
HSB.


Föreningens hemsida:
http://brftingshojden.se/

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

SödermalmFatburs Kvarngata 12, 4TR.

5 rok
112 m²
7 975 000 kr
3 467 kr/mån
Visning: Sön 18/11. kl 14:15-14:45. Hjärtligt välkomna.

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 200 000 kr
6 050 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz