Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

FruängenLotta Svärds gränd 6, 3 tr

2 rok
49 m²
2 695 000 - / Bud
3 252 kr/mån
Visning: Sön 21/1. kl 12:30-13:30. Välkommen!
Möjlighet att förvärva denna smakfullt uppförda gavellägenhet högst upp i huset. Välplanerad och luftig disposition med ljuvligt ljusinsläpp via fönster längs med hela långsidan. Stor balkong med utsikt mot natur och innergård. En bostad för de som önskar det lilla extra med alla tänkbara bekvämligheter.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topp- tvåa om 49 kvm med balkong. Högst upp!

Möjlighet att förvärva denna smakfullt uppförda gavellägenhet högst upp i huset. Välplanerad och luftig disposition med ljuvligt ljusinsläpp via fönster längs med hela långsidan. Stor balkong med utsikt mot natur och innergård. En bostad för de som önskar det lilla extra med alla tänkbara bekvämligheter.

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna utomordentligt välplanerade två rum och kök om 49 kvm i näst intill nyskick. Bostaden som uppfördes under 2014 har en luftig och lättmöblerad planlösning med enormt ljusinsläpp och stor balkong i fritt läge. Denna bostadsrätt är skräddarsydd för att möta det moderna levernet med öppna ytor, ljus, rymd och det sociala som förtecken. Lägenheten erbjuder en hemtrevlig känsla med väl avvägda rum och sobra ytskikt. Stort vardagsrum öppet mot kök, rymligt sovrum i gavelläge med walk in closet, toppmodernt badrum samt balkong med härlig vy mot poolområde och natur. Eftertraktad adress med en väl omhändertagen fastighet och förening. Flera bekvämligheter som till exempel garage, fiber, poolområde och förråd.

På gångavstånd ligger Fruängens centrum med service som apotek, bank, läkare och matvarubutiker. Här finns även flertalet restauranger och caféer. Bensinmack och mataffär nås enkelt, ca 100 meter. En kort färd bort finns Skärholmens centrum och Kungens Kurva som är nordens största handelsplats med heminredning, nöje och shopping. För den trädgårdsintresserade finns Zetas populära handelsträdgård och mysiga café som serverar lunch och afternoon tea. Vill du ut i naturen är det inte långt till Långsjön med sina härliga promenadstråk. Vintertid finns här även en plogad bana för långfärdsskridskor. Vill du idrotta finns flertalet aktiviteter såsom, hockey, fotboll och ridning.
Kommunikationerna är utmärkta. Vid Fruängens centrum finns Tunnelbanan som tar dig till Stockholms city på ca 15 minuter samt flertalet busslinjer till bland annat Kungens kurva och Älvsjö station där pendeltåg finns. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Bostadens 49 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Inbjudande och rymlig hall med blyertsgrå klinkergolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i två stora garderober samt avhägningsplats för ytterkläder.

Kök
Prydligt kök med modern öppen planlösning mot de sociala ytorna. Praktiskt med väl tilltagna arbetsytor och gott om förvaring i vita över- och underskåp. Köket erbjuder fin maskinell utrustning från Whirpool bestående av kyl och frys, varmluftsugn med häll, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i fil längs med hela långsidan. Den öppna planlösningen bildar en social knytpunkt och rummets utformning möjliggör flertalet möbleringsalternativ. Prydligt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Harmonisk utsikt mot lugn innergård och skogsparti.

Sovrum
Via vardagsrummet nås bostadens rogivande sovrum i härligt gavelläge med utgång till bostadens balkong. Även här återfinner ni det prydliga ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. I rummet finns det plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Gott om förvaring i stor klädkammare.

Badrum
Toppmodernt badrum med luftig och rymlig disponering, helkaklat i grå och vit ton. Utrustat med inglasad duschhörna, kommod, väggskåp med spegel, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Stor härlig balkong med fritt läge ut mot tyst och lugn innergård. Öppet läge i fastigheten ger en trivsam atmosfär, ger en bra överblick mot poolområdet och anknytningen till naturen.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 49 m²
Våning 3 trappor av
Hiss Hiss
Pris 2 695 000 kr - / Bud
Avgift 3 252 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och internet

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2013/2014
Uppvärmning Bergvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,96
Fastighetsbet. Brf Mälarhöjdsparken 2
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Innergård med pool Gården och poolen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med bostadsrättsföreningen Mälarhöjdsparken 1. Poolen är öppen under sommarmånaderna. Innergården och poolområdet är nu inhägnat. Parkering Bostadsrättsföreningen har tillgång till 46 parkeringsplatser i garage. 800 kr/mån. Föreningen sköter anmälning/kötid. Cykelförråd och barnvagnsrum. Externt förråd. Grovtvättstuga

Bostadsrättsföreningen Mälarhöjdsparken 2 innehåller 84 stycken bostadsrättslägenheter varav 5 st. bostadsrättslägenheter och en personallokal tillhör ett gruppboende. Föreningen innehar marken med tomträtt.

Fullvärdesförsäkrad via Moderna Försäkringar.
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Avgift
Ingen planerad avgiftsförändring.

Förråd
Ingår förråd till lägenheten.

Tvättstuga
Varje lägenhet är utrustade med egna tvättmaskiner osv.
Gemensam grovtvättstuga är placerad i entréplan i byggnaden på Vantörsvägen 260-270.

TV, tele och data
Trippel Play via Com Hem (TIVO) med gruppavtal som är ett obligatoriskt tillägg inbakat i avgiften. Bredband 100/100.

Uppvärmning, varmvatten- och vattenförbrukning ingår i månadsavgiften. Hushållsel tillkommer, eget abonnemang tecknas med elleverantören.

Vardagsrum

Gemensam uppvärmd pool

Vardagsrum mot kök

Sovrum med utgång till balkong

Badrum

Hall

Hall mot vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum mot kök

Sovrum

Sovrum med utgång till balkong

Walk in Closet

Badrum

Balkong med fritt läge

Vy mot innergård och poolområde

Planritning

Tennisplaner

Fotbollsplaner

Tunnelbana

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 kr
5 367 kr/mån

Bromma / MariehällAlpvägen 16

4 rok
92 m²
4 950 000 kr
5 710 kr/mån

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se