Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SödermalmÖlandsgatan 44, 3tr.

2 rok
44 m²
3 675 000 - utgångspris
2 231 kr/mån
Välkommen till denna topprenoverade tvåa om 44 inbjudande kvm. Tre trappor upp i denna välskötta fastighet anno 1928 finner ni en välkomnade hall med förvaring, ett stilfullt kök med diskmaskin, ett härligt vardagsrum med avdelande glasvägg samt förvaring, ett rofyllt sovrum samt ett duschrum i toppskick med tvättmaskin.

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till denna topprenoverade tvåa om 44 inbjudande kvm. Tre trappor upp i denna välskötta fastighet anno 1928 finner ni en välkomnade hall med förvaring, ett stilfullt kök med diskmaskin, ett härligt vardagsrum med avdelande glasvägg samt förvaring, ett rofyllt sovrum samt ett duschrum i toppskick med tvättmaskin.

Beskrivning

Denna lägenhet är nyligen med varsam hand renoverad till perfektion.

Hall
Tre trappor upp i denna välskötta fastighet välkomnas ni av en hall som erbjuder avhängning på tidtypisk hatthylla samt i inbyggd garderob. Redan här uppmärksammas den höga fräschör denna lägenhet präglas av. Charmigt 20-tal med moderna inslag. På golvet ligger det stavparkett och väggarna är vita.

Kök
Stilfullt och fullutrustat kök med förvaring bakom grå skåp och lådor. Bra arbetsytor på bänkskiva av marmor som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, diskmaskin, fläkt, mikro samt kyl/frys. allt i rostfritt utförande. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är vita.

Vardagsrum
Ljust, rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Här finns plats för soffa med tillhörande möbler samt matplats för den som önskar. I vardagsrummet har man låtit sätta upp en avdelande glasvägg vilket skapar en naturlig matplats. Här återfinns även en praktiskt inbyggd klädkammare. på golvet ligger det fiskbensparkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för bredare säng. Här finns en garderob för förvaring. På golvet ligger målade furutiljor och väggarna är vita.

Duschrum
Toppfräscht duschrum med vitkaklade väggar och ett vitt värmebelagt marmorklinkergolv. Utrustat med WC, dusch med glasvägg, handdukstork, kommod med handfat, spegel samt tvättmaskin.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 44 m²
Våning 3 trappor av 5
Hiss Hiss
Pris 3 675 000 kr - utgångspris
Avgift 2 231 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kolonnen 8
Byggnadsår 1928
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Kolonnen 8

Brf Kolonnen 08 är en äkta förening som bildades år 2001 och förvärvade fastigheten Kolonnen 8 samma år. Föreningen upplåter 45 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Lokalen har stabila hyresgäster där kontraktet förlängdes 3 år vid årsskiftet 2014/2015. Hyresrätterna är dold tillgång till föreningens ekonomi och man räknar i dagsläget att de skulle inbringa ca 6500 000:- vid en försäljning. Stabil förening med god ekonomi, 2016 uppgick föreningens skuld till 13,6 Mkr. Avgiften sänktes vid årsskiftet 2016 med 7,5%. Det finns utrymme för yttligare sänkningar men inget är beslutat.
Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Föreningen accepterar delat ägandeskap inom familj. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på ca 1113 kr samt en pantsättningsavgift på ca 445 kr om denne önskar pantsätta bostadsrätten som säkerhet för upptagande av nya lån.
Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.
Föreningen accepterar delat ägandeskap inom familj.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Gjorda renoveringar
Genomförda renoveringar:
- OVK, 2016
- Löpande underhåll, 2016
- Gården upprustad, 2014-15
- Kungsbalkonger, 2014
- Fasadrenovering, 2014
- Ny fjärrvärmeväxlare, 2013
- Stamspolning, 2011
- Takrenovering, 2011
- Fönsterrenovering, 2009
- Tvättstugerenovering, 2008
- Byte av radiatorventiler, 2005
- Stambyte & byte av elstigar, 2004
- Trapphus- & hissrenovering
- Takomläggning, 2001

Internet via ComHem

I dagsläget håller man på renovera fasaden mot gården.
Övriga utrymmen i föreningen
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Trivsam innergård med utemöbler och grillmöjligheter.
Cykelparkering på gården.
Fräsch tvättstuga belägen på våning 4 i fastigheten utrustad med; dubbla maskiner, dubbla torktumlare, torkskåp samt mangel.

Området
Här bor du i centrala kvarter med Skanstull in på knuten och några minuters promenad till Nytorget, SoFo, Vitabergsparken, Blecktornsparken och Medborgarplatsen.
All tänkbar service finns i närområdet. Närhet till nöjen och kulturliv. Välsorterad matvaruaffär vid Ringens Galleria såväl som bank och systembolag. Ett fantastisk utbud av mysiga caféer och restauranger samt ett stort utbud av shopping
För rekreation och avkoppling erbjuds trevliga promenadstråk längs Årstaviken. För inomhusträning finns Eriksdalsbadet med bad och gym, Friskis & Svettis, SATS m.m.
Närmsta T-bana är Skanstull och ett flertal busslinjer finns i närområdet som gör det enkelt att ta sig runt till Stockholm olika delar.

Vardagsrum

13-Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Matplats

Vardagsrum m,ed klädkammare

Vardagsrum mot kök

Kök

Detaljbild

Kök

Kök

Sovrum

Duschrum

Duschrum

Duschrum

Duschrum

Hall

Hall med garderob

Entré

Fasad

Fasad

Planritning måttsatt

Planritning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
4 995 000 kr
4 514 kr/mån
Visning: Sön 29/4. kl 12:00-13:00. Välkommen!

SigtunaSteninge Slottsväg, Tun 2

5 rok
131 m²
4 850 000 kr
4 775 kr/mån
Visning: Lör 5/5. kl 11:00-14:00. Välkommen på visning i stenladan

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz