Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Älvsjö/ÖrbyÖrby Slottsväg 46, 2 tr

2 rok
47 m²
2 495 000 - / Bud
2 579 kr/mån
Visning: Sön 21/1. kl 14:00-14:45. Hjärtligt välkomna.
Här erbjuds en yteffektiv och optimalt planerad bostadsrätt invid populära Örby slott. En prydligt uppförd bostad i nyskick med stor balkong i fritt västerläge, rymliga rum, underbart ljusinsläpp, kök i öppen planlösning, toppmodernt badrum samt ypperliga förvaringsmöjligheter. Välkomna!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt 2:a i gavel med stor balkong mot väster. Insynskyddat läge

Här erbjuds en yteffektiv och optimalt planerad bostadsrätt invid populära Örby slott. En prydligt uppförd bostad i nyskick med stor balkong i fritt västerläge, rymliga rum, underbart ljusinsläpp, kök i öppen planlösning, toppmodernt badrum samt ypperliga förvaringsmöjligheter. Välkomna!

Beskrivning

Magnifikt planerad två rum och kök om 47 kvadratmeter i näst intill nyskick. Placeringen i fastigheten gör detta till en av de bästa lägenheterna i huset med ett lugnt och insynsskyddat gavelläge. Bostaden har en luftig och lättmöblerad planlösning med enormt ljusinsläpp och stor balkong.
Denna bostadsrätt är skräddarsydd för att möta det moderna levernet, öppna ytor med ljus, rymd och det sociala som förtecken. Lägenheten erbjuder väl avvägda rum i en häftig planlösning med stort vardagsrum öppet mot kök, rymligt sovrum med gott om förvaring, toppmodernt badrum samt balkong med eftermiddags och kvällssol.
Varmt välkommen på visning och upplev denna välvårdade bostadsrätt på plats.

Område
Örby slott är en stadsdel i Älvsjö och som är koncentrerad kring Örby slottsväg, där även själva slottet ligger. Ett levande område i anrika miljöer som mestadels består av radhus och villor. Man tar sig enkelt med gångavstånd till affärer, restauranger, bibliotek, banker osv. Här finns både skola och dagis, fina naturområden goda kommunikationer. Ungefär tio minuters promenad bort ligger Älvsjö centrum. Härifrån går även bussar och pendeln som tar dig till T-centralen på 12 minuter. Du har även närhet till Enskede värdshus, Enskedeparkens bageri samt Enskede Rackethall. Mysigt och hemtrevligt område som passar alla åldrar.

Bostadens 47 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Inbjudande hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Avhängningsplats intill entrén samt gott om förvaring stor garderob.

Kök
Stilsäkert kök med den moderna och eftersökta öppna planlösningen mot sällskapsrum. Ett elegant och väldisponerat kök som sobert flyter samman med allrummet. Vita över och underskåp med vit laminatskiva samt skyddande glas ovan bänk. Fin maskinell utrustning bestående av integrerad rostfri ugn, mikro, häll, spisfläkt samt kyl/frys dold bakom panel.

Allrum
Ljust och inbjudande vardagsrum i gavelläge med stora fönsterpartier mot sydväst samt utgång till balkong. Öppen planlösning mot kök skapar en härlig känsla av rymd och samtidigt möjligör flertalet möbleringsalternativ. Vitmålade väggar och golv i klassik ekparkett.

Sovrum
Harmoniskt sovrum mot tyst och lugn innergård. Prydliga ytskikt i form av vitmålade väggar och ekparkett. Gott om förvaring i stor garderob med skutdörrar. Rummet inhyser bland annat dubbelsäng och nattuduksbord.

Badrum
Toppmodernt badrum med luftig och rymligt disponering. Helkaklat badrum som går i svarta och vita toner - kakel, klinker och glas. Utrustat med inglasad duschhörna med badkar (kan tas bort), kommod, väggskåp med spegel, tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Härligt stor balkong med utgång från vardagsrum/kök. Här kan man avnjuta många sköna stunder i en insynskyddad och solig miljö med rogivande utsikt. Eftermiddags och kvällssol!

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 47 m²
Våning 2 trappor av 6
Hiss Hiss
Pris 2 495 000 kr - / Bud
Avgift 2 579 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv (Bas)

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Linjebussen 6
Byggnadsår 2015/2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Örby Slottspark
Övriga byggnader Stort förråd tillhör lägenheten, ca 5 kvm. Praktiskt cykelförråd på entréplan.

Bostadsrättsföreningen Örby Slottspark bildades 2014 och avser fastigheten Linjebussen 6 i Stockholms kommun. Föreningen äger marken. Klassas som en äkta bostadsrättsförening. Totalt innefattar föreningen 49 stycken bostadslägenheter, 3 lokaler samt nio garageplatser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Grönskande gård med en gemensam uteplats.
- Soprum.
- Cykel- och barnvagnsrum.

TV & BREDBAND
Fastigheten är ansluten till ComHem för TV och Internet.

PARKERING
Föreningen har 8 garageplatser och 1 st MC-plats. I övrigt finns det gott om fria parkeringsmöjligheter i området.

ÖVRIGT
- Föreningen godkänner delat ägande.
- Ny styrelse kommer inom kort att ta över föreningen då byggherrens representanter avgår.
- Föreningen godkänner juridisk person efter sedvanlig prövning av ekonomisk status samt genomgång av verksamhet.

Det finns inget beslut om någon kommande avgiftshöjning.

Allrum i gavvelläge

Allrum

Kök

Stor balkong mot lugn innergård med kvällsol

Fasad

Entré

Allrum mot kök

Allrum

Detalj - utsikt

Sovrum

Badrum

Badrum

Utsikt

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 kr
5 367 kr/mån

Bromma / MariehällAlpvägen 16

4 rok
92 m²
4 950 000 kr
5 710 kr/mån

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se