Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Gamla ÖstbergaStamgatan 65

4 rok
86 m²
2 895 000 - Accepterat pris
5 615 kr/mån
Av säljaren accepterat pris! Först till kvarn.Uthyrningsdel
Äntligen en renoverad fyrarummare på 1 trappa. Huset har ingen hiss så detta är det bästa våningsplanet för barnfamiljen. En del av lägenheten passar utmärkt att använda som uthyrningsdel om så önskas.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Östbergas bästa 4:a med möjlig uthyrningsdel!

Av säljaren accepterat pris! Först till kvarn.Uthyrningsdel
Äntligen en renoverad fyrarummare på 1 trappa. Huset har ingen hiss så detta är det bästa våningsplanet för barnfamiljen. En del av lägenheten passar utmärkt att använda som uthyrningsdel om så önskas.

Beskrivning

På en trappa finner den bostad som är perfekt belägen med balkong i sydväst-läge och utsikt mot park och natur. En bostad som har bibehållit sin 50-60-tals charm.

Denna bostad är perfekt planerad och passar utmärkt för en barnfamilj. Lägenheten disponeras med 4 rum och kök och erbjuder tre sovrum i perfekt storlek, ett stort vardagsrum i gavel med fönster åt två väderstreck, balkong, ett fräscht kök, ett stambytt badrum och separat toalett. Sovrummen är stora och rymmer allt från inbyggda garderober och all önskad möblemang. Vardagsrummet är ljus och lätt möblerbart. Balkongen är stor och rymmer utemöbler. Köket är fint med ny kyl och frys i rostfritt samt har den köksutrustning som behövs. Här ryms ett matbord. Badrummet är stambytt och helkaklat. Hallen är öppen och goda förvaringsutrymmen med originalgolv i ek..


Hall
Välkomnande hall med bra utav avhängningsytor samt förvaring via en stor klädkammare. Vackra trägolv i original. Säkerhetsgrind

Badrum
Stambytt badrum med klinkers på och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, handfat, spegelskåp och WC. Förberett för tvättmaskin.

Gäst WC
Praktisk gästtoalett som är utrustat med WC och handfat. Klinkers med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök som går i trätoner med bra arbetsytor och förvaring. Här får man plats med stort köksbord. Ny kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, spis och fläkt. Ekparkett på golv med utsikt mot grönskande park/skog. Från köket kommer man också in till ett av sovrummen.

Vardagsrum
Vardagsrum i gavel med stor balkong. Här får du plats med all typ av möblering. Från vardagsrummet når du också ett av sovrummen. Stort ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.Vackra trägolv.

Sovrum I
Bra planerat sovrum där det får plats med dubbelsäng samt annan möblemang. .

Sovrum II
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Detta sovrum kan med enkelhet nyttjas som uthyrningsdel om så önskas då det finn intilliggande gäst WC som kan delas av som en separat del av lägenheten. (Se planritning).

Sovrum III
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och annan möblering. Förvaring i form av garderobsvägg. .

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 86 m²
Våning 1 trappor av 4
Pris 2 895 000 kr - Accepterat pris
Avgift 5 615 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv (bas)

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 1958-1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. HSB Brf Östberga

HSB Östberga, en av landets största bostadsrättsföreningar (äkta), byggdes i slutet av 50-talet. Området, som består av fyra punkthus och ett antal låghus, är byggt runt en park, stamparken.
Föreningen innehar marken med tomträtt som löper ut 2017. I föreningen finns totalt 855 lägenheter fördelat enligt följande;
101st 1 rok, 114st 2 rok, 373st 3 rok, 76st 4 rok, 191st 5 rok.

Föreningen har tre övernattningslägenheter med enklare standard, som medlemmar kan boka.
Lägenheterna finns på Stamgatan 9, 33 och 74. Samtliga lägenheter har fyra sängplatser med kuddar och täcke, köksutrustning till frukosttillagning för 4 personer. Toalett finns, dock saknas dusch och TV.

Kostnad
Mån-tors: 200 kr/dygn och lägenhet
Fre-sön: 300 kr/dygn och lägenhet
Bokning sker till: styrelsen@hsbostberga.se

Stambyte genomfört 2009/2010 då elen också samtidigt byttes till trefas.

Nu håller föreningen på med en totalrenovering av hela utemiljön. I samband med att de moderniserar och fräschar upp så kontrolleras också alla de vattenledningar och brandposter som föreningen står ansvarig för.
Det påbörjade markarbeten kommer att fortsätta under 2014, berörda adresser är Stg 70-90 samt 69-89.

Kommande/Gjorda renoveringar
Enligt vad som framgår av föreningens årsredovisning för 2016 så ska följande renoveringar göras: (180508)
Renovering av fasader: 2018
Renovering fönster och balkonger: 2018
Renovering av hissar: 2020
Byte av takplåt och takpapp: 2021
Målning av trapphus: 2021

Till lägenheten hör ett källarförråd.
Cykel och barnvagns förråd finns i entrén.

Bredband, kabel-tv och telefoni via Bredbandsbolaget och ComHem.

P-platser finns ledigt men p.g.a ombyggnaden av parkytorna som pågår just nu är det uthyrningsstopp för tillfället. Uthyrningen kommer snart att påbörjas igen.

P-plats 210kr/mån
P-plats med el 350kr/mån
Carport 560kr/mån

KOMUNIKATIONER
Här bor du mycket barnvänligt och barnsäkert och i parken finns det både dagis och parklek. I centrum finns olika butiker och en mataffär. I norr gränsar vi till Årstafältet, i öster till Stureby, i väster til Östbergahöjden och i söder till Liseberg. Kommunikationerna är mycket goda från området: Buss 144 till Gullmarsplan (T-bana) och buss 134 till Årstaberg (tvärbana, pendeltåg) och Liljeholmen (T-bana). Med bil tar det drygt fem minuter in till stan och det är nära till Södra länken och därmed till alla större bilvägar.


OMRÅDET:
Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka.

I Östberga bor idag ca 5500 personer och området delas upp i två delar; Gamla Östberga och Östbergahöjden.
Gamla Östberga byggdes under sent 50-tal och kännetecknas av klassisk 50-tals arkitektur. Området byggdes av HSB och är en idag en av landets största bostadsrättsföreningar med ca 850 bostadsrätter. Östbergahöjden ligger alldeles i närheten och uppfördes under tidigt 70-tal och kännetecknas av bostäder väl genomtänkta planlösningar. Idag är den största majoriteten av bostäderna på Östbergahöjden ombildade till bostadsrätter. Bostäderna är eftertraktade tack vare dem öppna planlösningar, hiss i alla hus, generösa ytor etc. Östberga är idag ett populärt område och många som bor här flyttar inom området vilket verkligen bevisar att det är ett bra område att bo i. Det som dem som bor i Östberga ofta vill framhäva med området är trivsamheten och läget i en kombination med en fortsatt låg prisnivå på bostäderna jämfört med tex Årsta.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen.
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

Kok

Ovrigt

Kok

Planritning

Ovrigt

Ovrigt

Balkong

Ovrigt

Hall

Ovrigt

Hall

Ovrigt

Ovrigt

Övrigt

Kok

Utsikt

Badrum

Toalett

Hall

Hall

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 795 000 kr
5 367 kr/mån

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 875 000 kr
5 350 kr/mån

HässelbySvärdsliljevägen 162

6 rok
133 m²
3 975 000 kr
Tomt: 397 m²

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz