Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 - eller högstbjudande
Välkommen till detta mycket unika sjöställe om totalt 4,4 hektar med utsikt över Väddö kanal. Den mysiga villan är på 115 kvm och ligger avskild på en höjd och har ett servitut på en egen brygga med tillhörande sandstrand. Den separata åkermarken om 1,6 hektar går att stycka av och bebygga. Boka tid för en VIP visning!

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

Cecilia Roos

Försäljningschef

072-531 77 77
Cecilia@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till detta mycket unika sjöställe om totalt 4,4 hektar med utsikt över Väddö kanal. Den mysiga villan är på 115 kvm och ligger avskild på en höjd och har ett servitut på en egen brygga med tillhörande sandstrand. Den separata åkermarken om 1,6 hektar går att stycka av och bebygga. Boka tid för en VIP visning!

Beskrivning

Välkommen till detta mycket attraktiva och unika sjöställe på Väddö med utsikt över Väddö kanalen och vacker åkermark. Detta fantastiska arkitektritade en-planshus ligger på fastigheten Edeby 5:68 på en höjd och har en milsvid utsikt. Villan är uppförd i en öppen planlösning mellan matsal /vardagsrum och en inbyggd veranda med stora glaspartier som ger ett härligt solljus insläpp. Således oavsett var du än befinner dig i huset så ser du havet. Modernt fullt utrustat kök med stor matplats i anslutning till vardagsrummet. Detta är ett permanent eller fritidsboende för den kräsne som vill ha det där lilla extra med egen brygga med tillhörande sandstrand. Här finns det även möjlighet att bygga till huset om man har behov för mera plats. Den intilliggande fastigheten Edeby 5:14/2 om 1,6 hektar har idag ett preliminärt förhandsbesked från kommunen om att den går att stycka av i fyra mindre fastigheter. Till Fastigheten ingår även ett stycke skogsmark om 2,4 hektar.

Obs ring och boka tid med Cecilia Roos för ytterligare information och VIP visning på mobilnummer: 072-531 77 77.


FASTIGHETEN Edeby 5:68 är på 4047 kvm och är idag bebyggd med en villa och en carport samt en vedbod. Denna fastighet har även ett servitut gällande ensamrätt att vistas på brygga och egen sandstrand.

FASTIGHETEN Edeby 5:14/1 och 5:14/2 är på totalt 4 hektar och är idag endast bebyggd med en ekonomibyggnad. Här finns även ett stycke skogsmark med jakträtt för fågel och småvilt. Denna fastighet ligger idag utanför detaljplan men det finns ett skriftligt förhandsbesked från kommunen gällande en lämplig styckning av denna fastighet (se bilaga).

Fastigheterna ingår i Edeby Samfällighet med en andel om 1,0287% och det är totalt 39 stycken andelsägare.


INFO OM VILLAN
Hela huset har vattenburen golvvärme med klinkergolv 30x30 cm utom våtrummen och den inglasade verandan som har ett klinkergolv på 15x15 cm. De två duschutrymmena har ett mindre klinkergolv på 5x5 cm samt mosaik vid duschen.

HALL
Rymlig hall med ljusa väggar och klinkergolv, vacker ytterdörr med infattning av smala fönsterglas för ytterligare ljusinsläpp.

KÖK II
Ett litet extra kök med en matplats för 4-6 personer, perfekt för ett generationsboende eller för gäster.

BADRUM II
Helkaklat gästbadrum med dusch, WC och handfat.

SOVRUM II / KONTOR
Ett mysigt extra sovrum med ljust klinkergolv och vitmålade väggar samt ett charmigt runt fönster.

KÖK I
Ljust och härligt kök med ett runt stort fönster. Luckor utav björk och vitt kakel. Full maskinell utrustning.

BADRUM I
Helkaklat stilfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Dusch med snygg vägg av betongglas , WC, handfat och kommod av björk.

VARDAGSRUM / MATSAL
Ett rymligt och mysigt vardagsrum med vita väggar och stora fönster med en härlig sjöutsikt. En fungerande gjutjärnskamin som ger en skön värme på senhösten och vintern.

SOVRUM
Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, stora fönsterpartier med en strålande sjöutsikt. Här finns plats för en king-size dubbelsäng.

INGLASAD VERANDA
Ett underbart vinterbonat uterum med ett vackert klinkergolv och vattenburen golvvärme, stora öppningsbara glaspartier med en härlig sjöutsikt. Ingång till ett isolerat förråd med golvbrunn, el och framdraget vatten. Så vid behov kan detta förråd lätt göras om till tvättstuga. Här finner man även värmepannan och elskåpet.

EKONOMIBYGGNAD ( finns på fastigheten Edeby 5:14/2 )

VED OCH REDSKAPSBOD ( finns bakom huset )

LÄGE
Dessa unika fastigheter ligger strax intill Väddöviken ca 5 kilometer norr om Älmsta på väg mot Grisslehamn. Fantastisk utsikt ut över Väddöviken, åkrar och ängar. I Älmsta som ligger ca 1,5 timmes bilväg från Stockholm finns all typ av service. Butiker, apotek, vårdcentral och flertalet restauranger. Flera havsbad ligger i närområdet. Egen brygga med privat sandstrand finns några hundra meter från villan. Väddö är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö räknas tillsammans med Granön, Lingslättö, Assön och den sydliga Björkö med flera öar som vuxit samman med Väddö som Sveriges till storleken åttonde största ö med en yta på 12 790 hektar och en omkrets på cirka 204 km.[1] Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö. Ön har cirka 3 000 permanentbostäder och drygt 8 000 fritidshus.[källa behövs] Näringslivet på ön är beroende av sommarturismen i form av båtresenärer och fritidsboende, samt av jakt och fiske. Många hantverkare arbetar som egna företagare.
Väddö Kanal och Väddöviken skiljer ön från fastlandet. Väddö binds samman med fastlandet med hjälp av tre broar; Trästabron i norr, Älmstabron i mitten och Bagghusbron i söder. Väddö kanal, som invigdes 1840, är en av Väddös populäraste attraktioner med ungefär 22 000 passerande båtar per år.


KOMMUNIKATIONER

VÄDDÖ
Från Grisslehamn går färjetrafiken till Eckerö på Åland, som är ett landskap i Finland. SL:s busslinje 637 mot Norrtälje och Stockholm (Tekniska högskolan, vid Östra station) eller mot Singö (Ellan) går igenom Väddö. I Älmsta finns även linje 643 mot Hallstavik och linje 636x mot Gåsvik och linje 636 mot Norrtälje och Stockholm (Tekniska högskolan).

BJÖRKÖ
SL:s linje 636 mot Norrtälje och Stockholm (Tekniska högskolan) går igenom Björkö.

Villa

Antal rum 4 rok.
Boarea 115 m²
Pris 7 500 000 kr - eller högstbjudande
Tomt 44712 m²

Byggnad

Husform 1-plansvilla
Fastighetsbet. Norrtälje Edeby 5:68 och 5:14
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Vatten/luftvärmepump - vattenburen golvvärme och kamin
Fönster 3-glas 2-glas isolering
Övrigt Stor inbyggd veranda

Drönar vy över fastigheten Edeby 5:14/2

Egen brygga

Sjöutsikt

Vy över Väddö kanalen

Vacker trädgård

Tomten

Vacker tomt

Strålande sjöutsikt

På väg till bryggan

Egen sandstrand

Sandstranden

Fasad

Terrassen

Inbyggd vinterbonad veranda med golvvärme

Matsalen i den inbyggda verandan

Vardagsrummet

Masterbedroom

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Badrummet

Köket

Kök nr II

Gjutjärnskaminen i vardagsrummet

Badrum nr II

Sovrum II

Hall

Hallen

Vedboden

Ekonomi byggnad

Ekonomi byggnad

Vy mot huset från ekonomibyggnad

Stigen ned mot stranden

Bryggan

Drönar vy över Edeby 5:68

Carport

Vacker entré

Elmsta udde

Väddö Kanal i Älmsta

Planritning

Välkommen på visning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se