Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SigtunaSteninge Slottsväg, Tun 2

5 rok
131 m²
4 850 000 - Fast pris
4 775 kr/mån
Förstklassigt boende i vacker slottsmiljö intill vatten och natur.
Här byggs 7 prydliga parhus om 131 kvm i natursköna Steninge slottsby, luftig fin planlösning med exklusiva och sobra materialval. Ett elegant och tidlöst boende perfekt för barnfamiljen som söker lite mer livskvalité i vardagen. Tomtstorlek, 260-290 kvm.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Eleganta parhus i klassisk Engelsk stil om 131 kvm, 5 rok.

Förstklassigt boende i vacker slottsmiljö intill vatten och natur.
Här byggs 7 prydliga parhus om 131 kvm i natursköna Steninge slottsby, luftig fin planlösning med exklusiva och sobra materialval. Ett elegant och tidlöst boende perfekt för barnfamiljen som söker lite mer livskvalité i vardagen. Tomtstorlek, 260-290 kvm.

Beskrivning

Varmt välkommen till ett unikt och förstklassigt boende i vacker slottsmiljö. Här bor ni i praktfulla parhus i klassisk engelsk stil intill det bästa naturen har att erbjuda. Under 2018 kommer sju stycken välplanerade parhus om 131 kvadratmeter uppföras, ett projekt där endast det bästa är bra nog. Eleganta och sobra materialval kombinerat med robust och toppmodern byggnadsarkitektur. Samtliga hus har generösa altaner i sydvästligt läge med barnvänlig tomt och utan grannar som skymmer utsikten. Här kan man slå sig till ro, enklare liv med focus på livskvalité nära naturen utan att behöva söka sig alltför långt ifrån stan.

Området handlar om upplevelser, influenser och kultur i alla former, inte minst matkultur, en de av vardagen och att leva hälsosamt den enklaste sak i världen. Byn kommer att erbjuda såväl rid-
anläggning som marina och badbrygga och det kommer att finnas upplysta löp- och promenad- spår vid sidan av utegym och naturlekplats för de yngsta. Precis intill har vi dessutom ett vackert naturreservat. I området finns även ett flertal förskolor samt låg och mellanstadieskola.
Precis intill finner ni den vackra Stenladan från 1870-talet rymmer redan idag en trädgårdsbutik, lunchkafé och Steningekompaniet med ett stort sortiment av bland annat vackra inredningsdetaljer, porslin, glas och delikatesser.
Ridanläggning finns att tillgå med ett lite mindre stall med 35-45 boxplatser, ett separat ridhus samt hagar för utevistelse och bete.
För de båtintresserade finns det en marina som kommer att vara i full drift under 2018. Utökas från dagens ca 135 till närmare 360 båtplatser i varierande storlek.

Med bekvämt pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala ligger charmiga Steninge Slottsby.

Parhusets 131 + 25 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entréplan

Hall
Välkomnande öppen och ljus hall med prydligt ekparkettgolv (3-stav, mattlackad) som är genomgående för bostaden och vitmålade väggar. Intill entrén finns avhängningsplats samt garderob. Ytterligare förvaring finns i stor klädkammare. Entréplanet är belagt med vattenburen golvvärme.

Kök
Exklusivt kök från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrum. Påkostat och med väl tilltagna ytor och förvaring.
Tidlös köksinredning med släta vita över- och underskåp, massiv bänkskiva i Cararramarmor samt inbyggda spotlights under köksskåp.
Genomgående rostfria vitvaror från Siemens bestående av spisfläkt, kyl, frys, inbyggnads ugn, inbyggnads mikro och induktionshäll. Stänkskydd ovan bänk i vitt kakel 200x400 mm.

Vardagsrum
Inbjudande vardagsrum där focus ligger på det sociala. Anknytningen till kök och uteplats har förstärkts med öppen planlösning och öppningsbara fönsterpartier.
Vardagsrummet är hemtrevligt och frambringar elegans. Här erbjuds bland annat mattlackat ekparkettgolv, vitmålade väggar samt fönsterbänkar i polerad natursten.

Badrum entréplan
Toppmodernt och rymligt badrum med grått golvklinker (300x300 mm), vitt väggkakel (400x200 mm rak stättning).
Inredning med spegel, rakuttag, duschvägg av glas (Svedbergs), kran och dusch (Svedbergs), handdukstork, WC-stol och Kommod (Svedbergs) samt Infällda spotlights i tak


Klädvård/Tvättstuga
Praktiskt utrymme intill entrén, perfekt för barnfamiljen. Helkaklat med mörkgrå golvklinker (200x200 mm) samt målade vita väggar.
Utrustat med tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (Siemens), bänk med ho, samt bostadens värmekälla i form av värmepump från Nibe

Klädkammare
Väl tilltagen klädkammare med städskåp och hyllplan.

Övre Plan

Allrum
Beläget på husets övre plan med plats för soffgrupp. Golv av mattlackad ek samt vitmålade väggar.

Sovrum
Stort rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i garderobslänga. Golv av mattlackad ek samt vitmålade väggar.

Sovrum II
Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderob. Golv av mattlackad ek samt vitmålade väggar.

Sovrum III
Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderob. Golv av mattlackad ek samt vitmålade väggar.

Badrum övre plan
Toppmodernt och rymligt badrum med grått golvklinker (300x300 mm), vitt väggkakel (400x200 mm, rak stättning).
Inredning med spegel, rakuttag, duschvägg av glas (Svedbergs), kran och dusch (Svedbergs), handdukstork, badkar, WC-stol och Kommod (Svedbergs), infällda spotlights i tak samt elburen-golvvärme.

Klädkammare
Rymlig och praktisk klädkammare.

Vind
Levereras oinredd, men kan enkelt inredas för den som vill öka boytan i framtiden. Offert finns framtagen.

Uteplats
Träterrass med Eluttag och belysning. Grässådd.

Villa

Antal rum 5 rok.
Boarea 131 m²
Biarea 25 m²
Pris 4 850 000 kr - Fast pris
Avgift 4 775 kr/mån Fiber/Media, sophantering och kallvatten

Byggnad

Husform Parhus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Vatten/luftvärmepump
Fönster 3-glas med spröjs
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Bostadsrättsföreningen slottet 17

Bostadsrättföreningen slottet 17 org. nr 769633-9402, som har sitt säte i Sigtuna och registrerats hos Bolagsverket den 14 februari 2017.
Bostadsrättsföreningen uppför 7 parhus med sammanlagt 14 bostadslägenheter.
Föreningen har erbjudits lån för fastighetens finansiering av Ålandsbanken.

Färdigställandeförsäkring tecknas hos Gar-Bo under entreprenadtiden. Fastigheten kommer från tillträdet att fullvärdesförsäkras hos IF.

Totalentrepenad via Borohus.

Parkering
Sker på egen uppfart samt avgiftsfritt på gatan

Tv/Internet
Föreningen tillgodoser fiberanslutning. Basutbud ingår i avgiften. Individuella avtal kan tecknas av de boende som då för välja utbud/hastighet.

Från gatan

Vardagsrum mot baksida. Öppningsbara glaspartier.

Kök

Badrum

Fasad baksida

Fasad framsida

Översikt

Löpspår

Marinan i steninge

Områdesbild

Stallplatser

Steningekompaniet

Planritning nedre plan

Planritning övre plan

Vindsvåning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

SigtunaSteninge Slottsväg, Tun 2

5 rok
131 m²
4 850 000 kr
4 775 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz