Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SollentunaTentafabriken

SÄLJSTART HÖSTEN 2017, ANMÄL DITT INTRESSE NU!
Tentafabriken ligger i centrala Sollentuna. Idéen är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Projektet kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Fredrik Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

0707-41 10 50
fredrik@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Stället där du bor på medan du håvar in dina högskolepoäng

SÄLJSTART HÖSTEN 2017, ANMÄL DITT INTRESSE NU!

Tentafabriken ligger i centrala Sollentuna. Idéen är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Projektet kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare. Studentbacken är en del av SSM och grundades för att underlätta och förbättra bostadssituationen för Stockholmsregionens studenter. Tillträde preliminärt 2019!

För mer information: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/tentafabriken/

För intresseanmälan: https://www.ssmliving.se/intresseanmalan/

Beskrivning

I centrala Sollentuna bygger SSM 76 smarta och moderna studentlägenheter som skapats med fokus på kvalitetsbostäder som är yteffektiva. Projektet består av smarta enrumslägenheter på ca 24 kvm, fördelade på en byggnad på flera våningar.

Projektets närhet till service och funktioner i Sollentuna centrum samt snabba pendeltågsförbindelser in till Stockholm skapar en attraktiv miljö för den unga kollektivtrafikburna studenten. 400 meter bort ligger Sollentuna station och därifrån tar det endast en kvart till T-centralen. Snabbt och smidigt tar du dig sedan vidare till KTH, Universitetet, Kista, Karolinska institutet - eller var du nu studerar.

SSM utformar lägenheterna med fokus på yteffektivitet och kvalitet för att du ska kunna koncentrera dig på det som är viktigast för dig. Din framtid.

Du behöver givetvis pauser i pluggandet. Från Tentafabriken är det en kort promenad till Sollentuna centrum där du kan handla allt du behöver, uträtta ärenden, fika, äta, träna och gå på bio. När du vill fylla på med syre och rensa hjärnan finns Edsviken cirka en kilometer bort. Där finns badplats, småbåtshamn, fina motionsspår och utegym. På vintern går det att åka slalom i Väsjöbacken och åka skridskor på Norrviken eller Edsviken.

För att bli medlem i Brf Tentafabriken krävs att du är student, minst 18 år och driver studier vid Komvux, Högskola, Universitet eller liknande. Du behöver inte visa upp studieintyg vid tecknande av bokningsavtal / förhandsavtal / upplåtelseavtal utan antagningsbesked / studieintyg visas upp på tillträdesdagen. Vid avslutande av studier ska lägenheten säljas till en annan student. Men du har möjlighet att bo kvar 1 år efter avslutade studier alternativt möjlighet att hyra ut lägenheten till en annan student. På detta sätt behöver du inte känna dig stressad utan i lugn och ro kan planera din framtid. Vid andrahandsuthyrning krävs ett godkännande ifrån styrelsen.

Tentafabriken, satsa och fokusera på din framtid!

Lägenhet

Byggnad

AndelArsAvgift 0

Animerad bild, förenigens gemensamma takterrass. Med reservation för ändringar

Animerad bild, matplats. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, sovplats / allrum. Med reservation för ändringar

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Dagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 895 000 kr
Tomt: 1.123 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

LiljeholmskajenSjöviksvägen 37, 6/6 tr.

4 rok
97 m²
6 975 000 kr
4 346 kr/mån
Visning: Tors 28/9. kl 18:30-19:00. Anmälan krävs på: anders@sthlmfast.se

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 8/10.Ring 0723-155555 för privat visning

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se