Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 - eller högstbjudande

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till detta arkitektoniska mästerverk i Sjöängen om 280 kvm. Denna unika villa ligger helt insynsskyddat på ett berg och inhyser förutom 6 sovrum, sällskapsrum, matsal, kök även en privat hiss från 2-bilsgaraget. Boka en privat visning idag. Måste upplevas på plats!

Beskrivning

Denna magnifika och arkitektritade villa är svår att beskriva i ord utan den bör ses och upplevas på plats för att man riktigt fullt ska förstå dess enastående kvalitéer. Arkitekten som har hämtat sin inspiration av modern funkis och lantlig herrgård har även designat det invändiga med öppna ytor som ledord. Med en inre takhöjd på över 6 meter upp till taknock ger det en otrolig spatiös och sakral känsla utöver det vanliga. Det arkitektritade och platsanpassade köket är utrustat med svart Silestone komposit bänkskivor och svarta höglanslackerade MDF luckor täckta av glasskivor, som döljer så väl kyl som frys. Tillsammans ger det ett mycket smakfullt och sobert helhetsintryck som utan att vara överdådigt andas genomtänkt design och elegans. Genom vardagsrummets öppningsbara fönsterparti vilar man blicken på en enorm terrass av hardwood och en finplanerad och plan trädgårds tomt. Huset som är byggt i suterräng på en hög höjd har terrasser i alla väderstreck med en absolut insynsskyddad och vidsträckt utsikt över området. Garaget som har plats för två bilar och innehar även en hiss som tar dig bekvämt till byggnadens stenlagda entréplan.

Detta är inte bara ett arkitektoniskt designat mästerverk utan byggnadens tekniska konstruktion är också extremt gedigen med en stomme av ISO Leka block från Weber som har silikat putsats i vitt till perfektion. Mellanbjälklaget är en träkonstruktion med balkar från Weber av cc 300 mm typ. Således en otroligt gedigen och beprövad konstruktion som är byggd för att hålla i flera generationer. Villan som servas med den senaste bergvärmetekniken från NIBE gör att man får bra en drift ekonomi trots villans spatiösa storlek. Denna unika villa är således endast för den stora familjen som önskar det där lilla extra och vill ha ett helt unikt boende som vi med stolthet nu får förmedla till nästa ägare. Så var vänlig och respektera säljarens önskemål om att vi endast kan boka privata visningar för detta unika objekt: 070-753 90 00.

Plan och lättskött tomt om 1449 kvm som är inhägnad med ett vackert och skyddande staket av glas och är då således perfekt även om man har små lekfulla barn.


ENTRÈPLAN

HALL
Ljus och trevlig entré med ett grått 60 x 60 cm klinkergolv från Villeroy & Bosch och en praktiskt platsbyggd garderob för förvaring av skor och ytterkläder. Här finner man även ett helkaklat gäst WC med handfat och kommod.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från ett enormt glasparti med skjutdörrar för enkel access till terrassen. Här finns även den mysiga och trendiga öppna spisen för de där mysiga höstkvällarna. Golvet i hela villan består av ett solitt, kvistlöst och mycket vackert 15 mm tjockt parkettgolv av ek.

SÄLLSKAPSRUM
Med en öppen planlösning med köket och matsalen och dess inre takhöjd på över 6 meter tillsammans det enorma ljusinsläppet ger det en otrolig spatiös och sakral känsla utöver det vanliga. Även här ligger det vackra parkettgolvet och hela taket är ströslat med trendig LED belysning. Idag används rummet som biljardrum.

MATSAL
En mysig matsal i anslutning till köket och sällskapsrummet. Det öppningsbara glaspartiet och den spatiösa takhöjden sätter pricken över i. Har vill man gärna vistas ofta med goda vänners lag.

KÖK
Detta arkitektritade köket är utrustat till en extremt hög standard med vackra och reptåliga svarta Silestone komposit bänkskivor. De svarta höglanslackerade MDF luckorna som är täckta av glasskivor med elektrisk soft touch funktion döljer så väl kyl som frys. Tillsammans med de massiva luckorna av ek under diskbänken ger det ett mycket smakfullt och sobert helhetsintryck som utan att vara överdådigt andas genomtänkt design och elegans. De rostfria och inbyggda ugnarna och kaffemaskinen från Siemens samt den lyxiga pop-up fläkten från Thermex sätter ytterligare den där lilla extra touchen. Detta är ett kök utöver det normala som alla kockar skulle drömma om att få vistas i. Här är även golvet rustikt och vackert med lagda gråa 60 x 60 klinker plattor från Villeroy & Bosch. De två barstolarna här kommer att bli en central punkt för alla besökande att sitta och titta på fiskarna som simmar i det inbyggda akvariumet samtidigt som kocken utför storverk i köket.

BADRUM I
Luftigt och lyxigt och helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod samt mysig bastu för dessa kalla vinterdagar.

MASTER BEDROOM
Vackert och luftigt master bedroom med ljusinsläpp från ett stort fönsterparti mot allmänningen samt ett mindre sidofönster. Även här ligger ett vackert och parkettgolv av ek.

2 SOVRUM
Två mindre sovrum för barnen med vacker parkett och plats för två enkelsängar.

ÖVERVÅNING

SOVRUM V och VI
Här uppe finner man två stora sovrum med plats för dubbelsängar samt med samma vackra parkettgolv som finner på entréplan och även här stora fönsterpartier med mysiga dimmer justerbara LED lampor i taket.

BADRUM II
Här finner man ett helkaklat och vitt badrum som andas sober lyx med en känsla av vistas i ett 5-stjärningt hotell badrum. Här finner man förutom ett mysigt hörnbadkar även en mosaik försedd duschhörna, WC, handfat och kommod.

KÄLLARPLAN
En trappa ned bredvid matsalen finner man en komplett och fullutrustad tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin av märke Bosch. Här finner man även bergvärmepumpen av märke NIBE F1245. Pumpen har även kapasitet för att kunna hantera en pool om man vill bygga en sådan på tomten.

KOMMUNALA MEDEL
Busstationen ligger endast 25 meter från huset. Här går bussen till Trångssunds Centrum där pendeltåget finns.

Villa

Antal rum 9 rok.
Boarea 280 m²
Biarea 0 m²
Pris 14 900 000 kr - eller högstbjudande
Tomt 1449 m²

Byggnad

Husform 1½-plansvilla med en liten källare
Fastighetsbet. Dockteatern 4
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Bergvärme NIBE F1245
Fönster 3-glas

Plan tomt

Garage med privat hiss

Terrassen

Terrassen

Matsal / Sällskapsrum

Matsal

Sällskapsrum

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Öppenspis i vardagsrummet

Lyxigt kök med barstolar och inbyggt akvarium

Köket

Köket

Köket

Terassen

Master bedroom

Sovrum V övre plan

Sovrum VI övre plan

Hörnbadkar i badrum II

Dusch hörna i badrum II

Trappa upp till övervåningen

Badrum I med bastu och dusch

Bastu i badrum I

Duschhörna i badrum I

Trappan upp till villan

Stenbeläggning

Gäst WC

Entré

Egen privat hiss

Drevvikensstrand

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se