Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vassastan/OdenplanVanadisvägen 4c

Aktuellt bud: 3 500 000 kr

1 rok
41 m²
3 295 000 - som utgångspris
1 660 kr/mån
Här bor ni otroligt centralt vid Odenplan med alla tänkbara bekvämligheter både i och utanför bostaden. Skuldfri förening med låg avgift. Modern bostad med väl avvägda ytor, härligt ljusinsläpp och gott om förvaring. Välkommen!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Suverän 1:a med egen uteplats om ca 30 m2. skuldfri förening

Här bor ni otroligt centralt vid Odenplan med alla tänkbara bekvämligheter både i och utanför bostaden. Skuldfri förening med låg avgift. Modern bostad med väl avvägda ytor, härligt ljusinsläpp och gott om förvaring. Välkommen!

Beskrivning

Det är med glädje vi presenterar denna moderna och välplanerade bostadsrätt på populära Vanadisvägen. Här bor man i en skuldfri förening i absolut toppskick, avgiften är endast 1660 kr. Lägenheten ger en härlig känsla av rymd, bekvämligheter och förvaring. Här möts ni av modern och ljus atmosfär med öppna ytor, kök från Vedum, härligt badrum och ett luftigt allrum med utgång till egen uteplats som går längs med hela långsidan av bostaden. Belägen i ovanligt tyst och rofyllt läge tack vare att fastigheten ligger ostört på en innergård, avskilt för utomstående via låst grind. Uteplatsen om ca 30 kvadratmeter bildar en oas och en förlängning av bostaden, perfekt för sociala tillställningar.
Helt enkelt en mycket välutrustad och trivsam bostad med låg avgift och skuldfri förening.
Välkommen på visning!

Område
Med Odenplan runt hörnet när ni mängder av butiker, caféer och restauranger. Kräver du ytterligare utbud ligger city endast en kortare promenad bort.
I området finns även mataffärer, utomhusbad, skolor och förskolor. Vanadislunden och Hagaparken ligger endast en kort promenad från bostaden.
Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje samt pendeltåg från Odenplan, med nedgång från Vanadisvägen.

Bostaden 41 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande entré, här möts man av golv i ekparkett och vitmålade väggar. Avhängningsplats intill ingången samt plats för ytterligare möblemang. Gott om förvaring i fyra stora garderober. Säkerhetsdörr.

Allrum
Spatiöst allrum med lugnt läge mot egen uteplats samt innergård. De tre stora fönsterpartierna i fil ger ett enormt ljusinsläpp och ökar känslan av rymd. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för möblering, plats för bland annat soffgrupp, matbord, tv-möbel samt alkov/sovplats. Vitmålade väggar och ekparkettgolv är genomgående för bostaden

Kök
Kök från Vedum i öppen planlösning som erbjuder god l förvaring i form av över- och underskåp.
Tidlösa materialval i ek med vitt kakel ovan bänk.
Maskinell utrustning från Electrolux vilket består av integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt, ugn och kyl/frys.

Badrum
Ljust, rymligt badrum med helkaklade vita väggar samt blyertsgrått klinkergolv. Stort vädringsfönster släpper in naturligt ljus och luft.
Välutrustat med Kommod, wc, spegelskåp, duschörna med glasdörrar, golvvärme, handukstork, rakuttag samt tvättmaskin/torktumlare.

Uteplats
Ljuvlig uteplats tillhörande bostaden om ca 30 kvm mot syd. En förlängning av bostaden som under det varmare delen av året förgyllt tillvaron för säljaren. Här erbjuds gott om plats för lounge-möbler, matplats,
växter och grill.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 41 m²
Våning bv trappor av
Hiss Hiss
Pris 3 295 000 kr - som utgångspris
Avgift 1 660 kr/mån inkl värme, VA, Bredband

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Munin 40
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Fjärrvärme
EnergiDekl Utfärdat 2014-07-07 00:00
AndelArsAvgift 0,89189
Fastighetsbet. HSB Brf Vanadisgården i Stockholm
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Föreningen har en "gatead" gård, alltså stängd för utomstående. Lummig och barnvänlig går med gott om aktiviteter som till exempel lekplats, boulebana, utemöbler och cykelparkering. I källaren som nås vi hiss hittar ni även parkeringsgarage, Barnvagn/cykel förvaring, två stora tvättstugor och återvinningsrum. Källarförråd tillhör bostaden. Parkering Föreningen disponerar 34 garageplatser vilket hanteras av HSB servicecenter. Garageplats kostar 2 300 kr/månad. Det går även att hyra garageplats externt.

Brf Vanadisgården bildades 2005 och förvärvade fastigheten i början av 2008.. Bostadsrättsföreningen innehåller 66 lägenheter. Första inflyttningen i fastigheten skedde i februari 2008. Föreningen är helt skuldfri.

Fastigheten Munin 40 är en så kallad tredimensionell fastighet uppförd på en garagefastighet från 1920-talet. Bostadsrättsföreningen äger bostadshuset inklusive källarplanet och gårdsytorna. Föreningens fastighet Munin 40 ingår även i en samfällighet, Munins Samfällighet, som ansvarar för gemensamma anläggningar som uppkommit med anledning av fastighetsbildningen.

För mer information se föreningens hemsida http://www.vanadisgarden.se

TV och Bredband
Bredband via bredbandsbolaget (250 Mbit/s) och kabeltv via Comhem.

Renoveringar
2017: Obligatorisk ventilationskontroll inkl. medföljande åtgärder.
2017: Målning av entréplan.
2017: Utredning av bergvärme och värmeväxlare.
2016: Stamspolning av alla köksavlopp.

Föreningen är helt skuldfri och inga större kostnadskrävande projekt är planerade under 2018. Under 2019 kommer föreningen att ytterligare förstärka markskyddet mot det underliggande garaget. Detta bekostas med medel ur kassan.

Ekonomi
Inga avgiftsändringar finns beslutade i dagsläget.

Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande
Vid överlåtelse får ägarandelen inte understiga 25 % för någon delägare. Föreningen godkänner endast fler än två delägare i undantagsfall inom familjen (far, mor, son, dotter) och då måste en delägare stå för 50 % och ingen delägare får ha mindre än 25 % ägarandel.

Äger föreningen marken?
Ja.

Överlåtelseavgift
1138 kr

Pantsättningsavgift
455 kr

Terrass

Allrum

Insynskyddad uteplats

Terrass

Öppen planlösning

Hall

Öppet och ljust

Kök med utgång till uteplats

Mot kök och uteplats

Badrum

Terrass

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz