Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna-RudvikenVästra vägen 15

4 rok
91 m²
4 390 000 - utgångspris
3 799 kr/mån
Visningar
Visningar:
Sön 24/2. kl 13:00-13:45. Varmt välkomna på visningen!
Tis 26/2. kl 18:00-18:30. Varmt välkomna på visningen!
Varmt välkomna till denna ljusa & fräscha fyra. Bostaden har en öppen & trevlig planlösning med genomgående parkettgolv och infällda spotlights i tak. Lägenheten har helrenoverats med ytskikt, nytt kök och helkaklat badrum. Här bor ni med kort gångavstånd till tunnelbana och handel vid Solna Centrum. Välkomna på visning!

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare

0705-174574
okan@sthlmfast.se

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Ljus och fräsch fyra med stor balkong i soligt sydvästläge!

Varmt välkomna till denna ljusa & fräscha fyra. Bostaden har en öppen & trevlig planlösning med genomgående parkettgolv och infällda spotlights i tak. Lägenheten har helrenoverats med ytskikt, nytt kök och helkaklat badrum. Här bor ni med kort gångavstånd till tunnelbana och handel vid Solna Centrum. Välkomna på visning!

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva denna hemtrevliga och optimalt planerade 4:a på Västra vägen. Här bor du ett stenkast från såväl affärer, kommunikationer, dagis och skola som vackra naturområden. Bostaden har en väldisponerad planlösning med rejäla sovrum, ett stort och påkostat kök, ett fräscht och stilrent badrum samt många förvaringsutrymmen. Den rejäla balkongen i soligt sydvästläge ger utrymme för socialt umgänge med grillmöjligheter. Välskött förening med låg avgift!
Tunnelbanas gula linje är just nu under konstruktion och den är inplanerad att vara klart år 2021 - 2022, detta kommer att innebära en tunnelbanestation vid Rudviken med endast några minuter in till Odenplan.

- Möjlighet till privatvisning finns. Kontakta fastighetsmäklare Okan Korhan på 070-517 45 74


Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med svart kinkergolv och ljusa väggar samt in till kök. Plats för avhängning samt god förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob.

KÖK
Stort och ljust kök med generösa arbetsytor och plats för matbord. Vit köksinredning med vita skåpsluckor, arbetsbänk samt vitkaklade väggar ovan. Köket helrenoverades 2012 och då byttes samtliga vitvaror samt golv.
Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Stort fönsterparti med rikligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter!

VARDAGSRUM
I hjärtat av bostaden finner du vardagsrummet med öppen planlösning och stora fönsterpartier. På golvet ligger tröskellöst parkettgolv samt vita & fräscha väggar. Infällda spotlights i tak. Plats för större soffa, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i sydvästläge.

BADRUM
Ljust och helkaklat badrum inrett med toalett, dubbelhandfat med kommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

MASTERBEDROOM
Ljust och luftigt sovrum beläget mot lugn grönskande innergård. Parkett på golv samt vitmålade väggar & tak. Stor garderob med skjutdörrar längs ena väggen. Plats för dubbelsäng och sängbord. Fönsterparti ger trevligt ljusinsläpp.

SOVRUM II
Vitmålade väggar samt tak. Golv beklädd med parkett samt fönsterparti som ger ljusinsläpp. Plats för säng, sängbord och garderob.

SOVRUM III
Större sovrum med fint parkettgolv samt vitmålade väggar & tak. Gaderob med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng samt sängbord. Fönsterpartiet i rummet ger ett trevligt ljusinsläpp.

BALKONG
Stor balkong i sydvästläge. Plats för utemöbler, bord och grill.

ÖVRIGT
Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 91 m²
Våning 1 trappor av 2
Hiss Hiss
Pris 4 390 000 kr - utgångspris
Avgift 3 799 kr/mån inkl. värme, vatten, bredband och TV (grundutbudet).

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Rudviken 7
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-02-12 00:00
Energi Förbrukning 142 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Rudviken 7

Välkommen till Brf Rudviken 7 i Solna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 79 lägenheter, varav 5 upplåts med hyresrätt.
I föreningen finns även 2 hyresrättslokaler. Föreningen förvärvade fastigheten 2002 (äger marken)

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

Föreningen har tre tvättstugor. En belägen mellan Blomgatan 4 och 6 för boende på Blomgatan. Två tvättstugor finns för boende på Västra vägen. En finns på Västra vägen 15 och en på Västra vägen 23. Föreningen har även en lokal för uthyrning lämplig för sammankomster med 15-20 personer. Lokalen omfattar ett rum med pentry, stolar och bord. Toalett finns i anslutning till lokalen liksom en städskrubb med städutrustning.

PARKERING:
Separat kö till garageplats/separat kö till parkering. I övrigt råder boendeparkering i området. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida http://www.solna.se och fylla i ansökan.
Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:-.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Tvättstuga samt en lokal för uthyrning lämplig för sammankomster med 15-20 personer.
Lokalen omfattar ett rum med pentry, stolar och bord. Toalett finns i anslutning till lokalen liksom en städskrubb med städutrustning.

TV OCH INTERNET
Kabel-TV (Bredbandsbolaget-Telenor, basutbud) och bredband 250/250

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:
2001 målades trappuppgången.
2004 spolades V/A-stammar.
2014 byttes tvättmaskinerna ut på Blomgatan 4.
2016 renoverades loftgångarna på Västra Vägen och burspråken målades om. Dörrarna på västra vägen byttes ut mot säkerhetsdörrar.
2017-2018 renoverades ytterfönsterna mot Västra vägen och i fastigheten på Blomgatan.

Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget (31/1-19).

För mer information besök gärna föreningen hemsida: http://www.rudviken7.se

Vardagsrum

Badrum

Detaljbild badrum

Kök

Detaljbild Kök

Kök

Öppen planlösning

Vardagsrum

Vardagsrum

Masterbedroom

Sovrum II

Sovrum III

Tvättpelare & förvaring

Hall

Entré

Entré/Balkong

Fasad

Solna centrum

Mall Of Scandinavia

Vackra Råstasjön

Planritning

Planritning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz