Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vitalisvägen 5, 3tr

2 rok
63 m²
4 395 000 - utgångspris
2 992 kr/mån
Varmt välkommen till Fredhälls häftigaste vindsetage som erbjuder stor terass om 9 kvm i västläge med fri utsikt. Här finner ni 63 välplanerade kvm. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök samt duschrum på nedre plan. Sovrum, exemplarisk förvaring samt underbar terrass en trappa upp. Välkommen på visning!

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Varmt välkommen till Fredhälls häftigaste vindsetage som erbjuder stor terass om 9 kvm i västläge med fri utsikt. Här finner ni 63 välplanerade kvm. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök samt duschrum på nedre plan. Sovrum, exemplarisk förvaring samt underbar terrass en trappa upp. Välkommen på visning!

Beskrivning

Lägenheten ligger i populära Fredhäll som kännetecknas av dess rika utbud av natur och grönska. Med Fredhällsparken utanför dörren och promenadavstånd till härliga Rålambshovsparken samt populära restaurangen Solstugan som ligger på Fredhälls klippor där man kan avnjuta en härlig måltid med utsikt över Mälaren.
Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar, tunnelbanans gröna linje samt e4/e20 en kort bilväg från området. När det kommer till shopping är det en kort promenad till Kungsholmen med flertalet gallerior och nischade butiker eller via gröna linjen ta sig till hötorget med drottninggatans oändliga utbud. Flertalet matbutiker och vardagliga nödvändigheter finns i området.

Om man har god smak och känsla för detaljer kommer man att älska denna lägenhet då den ger en oslagbar hemtrevlig känsla. Lägenhetens äldre detaljer har i smakfull symbios blandats med nya, moderna och exklusiva materialval.

Lägenhetens 63 kvm disponeras enligt följande:

Hall nedre plan
Tre trappor upp i denna välskötta fastighet möts ni av en välkomnande hall som direkt öppnar upp och presenterar lägenhetens nedre plan. Plats för avhängning på krokar samt i inbyggd garderob. Väggarna är vita och på golvet ligger det vitlutatade grantiljor i original som också är genomgående för lägenhetens nedre plan.

Kök nedre plan
Modernt och stilrent kök från Kvik bjuder påm förvaring bakom vita skåp och luckor. Bra arbetsytor på svart hårdlaminat med ovansittande mörkt kakel som belyses av spotlights. Här finns även en köksö som ger extra förvaring och fungerar som extrabord till matbordet. I köksön sitter gashällen monterad och lampan som hänger ovan är även en kobinerad fläkt. Maskinell utrusting bestående av gashäll, kyl/frys, diskmaskin samt varmluftsugn.
Bredvid köket mot duschrummet återfinns serveringsskåp samt en garderob,

Vardagsrum nedre plan
I öppen planlösning mot kök finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffa med tillhörande möbler. Stort fönsterparti ger ett rikligt ljusinsläpp. Trappan till sovrummet har en snygg design med rejäla "svävande" trappsteg i ek. Detta är ett rum att trivas i!

Duschrum nedre plan
Helkaklat duschrum med vitkaklade väggar och ett sandfärgat klingerbelagt golv. Utrustat med massagedusch, kommod, spegelskåp, WC samt handdukstork.

Sovrum övre plan
Rofyllt och helt ostört sovrum med gott om plats för stor säng med tillhörande möbler. Hög takhöjd (3,6) och framtagna takbjälkar inger en härlig myskänsla samt stora fönsterpartier mot terrassen gör detta till ett mycket ljust rum. Exemplariska förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita.

Terrass övre plan
Fantastisk terrass om 9 kvm i bästa västläget. Här finns gott om plats för möbler, blommor och grill för den som önskar. Denna måste upplevas på plats!

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 63 m²
Våning 3 trappor av 3
Pris 4 395 000 kr - utgångspris
Avgift 2 992 kr/mån Värme, Va, Kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Briljantsmycket 4
Byggnadsår 1931
Uppvärmning Fjärrvärme
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Fredhäll

HSB:s brf Fredhäll är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 789 lägenheter och nära 60 lokaler. Föreningen bildades 1931 och har under de senaste tjugo åren genomfört de flesta stora renoveringarna.

Renoveringar
2013 Relining av köksstammar.
2013 Byte av entrédörrar till trapphusen.
2012 Målning av fönster.
2010 Högtrycksspolning av badrumsstammar.
2007 Trapphuset målas om, sopsug installeras.
2006 Byta av uppvärmningssystem till fjärrvärme.
2002 Renovering av tvättstugor.
1999 Fönster
1997 Balkonger och fasader.
1992 Stambyte av badrum och elstigar.
1990 Takrenovering.


För en komplett lista på renoveringar gjorda i föreningen se gärna föreningens hemsida brffredhall.se


Gemensamhetsnläggningar
Inom föreningen finns flertalet gemensamhetsanläggningar.
Tvättstuga
Föreningslokal som går att hyra för 200kr för ett dygn.
1st övernattningslägenheter som är möblerade med sängplats för upp till 4 personer går att hyra för 400kr per dygn.
Fotolabb, snickarbod, källsorteringsstation m.m.

Bredband: Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit om bredband. Kostnaden är inkluderad i avgiften. För frågor och aktivering hänvisar vi till Ownits kundservice 08-525 07 300. Saknar du fiberkonverterare kan du kontakta Ownit för installation. Kostnaden står du för själv. Även router ligger på varje bostadsrättsinnehavare att införskaffa.

TV: Com Hems basutbud (analogt) ingår samt det digitalt okodade startutbudet om 9 st kanaler. För frågor kring TV hänvisar vi till Com Hems kundservice på 90 222.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningens hemsida: http://brffredhall.se/

Terrass

Terrass & Sovrum

Terrass

Utsikt mot Rålambhovsparken

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Trappa ner

Vardagsrum & trappa

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Matplats & kök

Matplats & trappa

Matplats

Matplats & köksö

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Duschrum

Duschrum

Entre

Fasad

Planlösning vardagsrum & kök

Planlösning sovrum

Planlösning måttsatt

Planlösning måttsatt

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
8 490 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Bällstavägen 186

6 rok
92 m²
6 495 000 kr
Tomt: 470 m²
Visning: Tors 28/6. kl 18:30-19:30. Hjärtligt välkomna.

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 350 000 kr
5 367 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz