Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JärlaWinborgs väg 15, 1tr

2 rok
62 m²
3 250 000 - Accepterat pris
3 617 kr/mån
Visning: Sön 29/4. kl 13:00-13:45. Välkommen!
Med mycket påkostade materialval(56.300kr) presenteras nu denna tvåa som med enkla medel går att göra till en trea. Här har du nära till vatten, skog, stadspuls och service i en modern del av staden. På drygt 10 minuter tar du dig till Slussen.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Med mycket påkostade materialval(56.300kr) presenteras nu denna tvåa som med enkla medel går att göra till en trea. Här har du nära till vatten, skog, stadspuls och service i en modern del av staden. På drygt 10 minuter tar du dig till Slussen.

Beskrivning

Järla Sjö är ett prisat och relativt sett nytt bostadsområde som ligger vid Järlasjöns norra strand. Det är som en mysig småstad men ovanligt nära innerstadens puls och detta nya bostadsområde har snabbt blivit väldigt populärt!
Området inbjuder till aktiviteter året runt för den aktiva. Vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön, eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för lite utförsåkning. Sommartid kan man paddla kanot i järla sjöns kanotklubb eller bara ta sig ett dopp.
På andra sidan sjön i närheten av nackareservatet, ligger fina Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och cafeer. Från Järla Sjö är det också nära till Nyckelvikens vackra naturreservat och är du intresserad av shopping är det nära till såväl Sickla köpkvarter samt Nacka forum.

Lägenheten är väldigt välplanerad där man med enkla medel kan göra om den till en trea.

Lägenhetens 62kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkommen in i hallen, här har vi vitmålade väggar, golv av ekparkett och vit träsockel innanför entrédörren. Förvaring av ytterkläder, dammsugare med mera.

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger många valmöjligheter till valfritt möblemang. Här finns golv av ekparkett och väggar i vitt samt vit träsockel. Köket är inrett med köksluckor slät matt polar white, bänkskiva soap stone grey, rostfri diskbänk, stänkskydd serra vit blank. Maskinpark med kylskåp och frysskåp i rostfritt, inbyggnadsugn med pyrolytisk rengöring, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Med enkla medel kan man här sätta upp en vägg och göra ett extra sovrum.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderobsvägg för förvaring.

Badrum
Vitt blankt kakel 250x400 mm samt klinker, geo antracit, 100x100 mm på golv. Duschhörna med tillhörande duschvägg i glas. Tvättställ med tillhörande kommod i vit matt, spegelskåp med belysning i vitt. Tvättmaskin och torktumlare med tillhörande väggskåp. Elburen golvvärme.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 62 m²
Våning 1 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 3 250 000 kr - Accepterat pris
Avgift 3 617 kr/mån inkl. värme, VA. Obligatoriskt tillägg på 180 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Nacka Sicklaön 145:19
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Turbinhallen

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Ett gemensamt inomhusspa med bad- relaxavdelning samt ett mindre gym.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 180kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Vardagsrum

Kök & Vardagsrum

Kök

Badrum

Garderob

Sovrum

Sovrum

Brf Turbinhallen

Brf turbinhallen

Området

Översikt

Översikt

Översikt

Översikt

Området

Brf Turbinhallen

Planlösning

Alternativ planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
4 995 000 kr
4 514 kr/mån
Visning: Sön 29/4. kl 12:00-13:00. Välkommen!

SigtunaSteninge Slottsväg, Tun 2

5 rok
131 m²
4 850 000 kr
4 775 kr/mån
Visning: Lör 5/5. kl 11:00-14:00. Välkommen på visning i stenladan

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz