Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Järla SjöWinborgs väg 21, vån 2

2 rok
65 m²
2 975 000 - utgångspris
3 792 kr/mån
Möjlighet att förvärva en magnifik 2:a med tidlös arkitektur intill vackra Järla sjö. En bostad med elegans, väl avvägda rum, sobra materialval och fantastiskt ljusinsläpp. Omgiven av historia och natur vilket gör detta till ett boende utöver det vanliga. Bekvämligheter som gym, spa, garageplats och båtplats finnes.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Elegant tvåa intill Järla sjö, omgiven av natur och historia

Möjlighet att förvärva en magnifik 2:a med tidlös arkitektur intill vackra Järla sjö. En bostad med elegans, väl avvägda rum, sobra materialval och fantastiskt ljusinsläpp. Omgiven av historia och natur vilket gör detta till ett boende utöver det vanliga. Bekvämligheter som gym, spa, garageplats och båtplats finnes.

Beskrivning

Vid vackra Järla sjö ligger denna ljusa och väldisponerade lägenhet. En bostad uppförd med spännande arkitektur, där industriellt 1800-tal möter modern tid. Ett boende utöver det vanliga, ett hem med karaktär byggt av SSM. Här bor du i en ljus och välplanerad två rum och kök om 65 kvadratmeter i expansiva Järla sjö. En lägenhet där ljus flödar in, med fönster längs med hela långsidan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. Spatiöst vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ. Exklusivt badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter samt rymligt sovrum med walk in closet. Flera fina tillval i form av golvvärme, eleganta innerdörrar, uppgraderad badrumsinteriör osv. Utöver ett fantastiskt hem bjuder fastigheten på många bekvämligheter så som till exempel, gym, spa, garage och båtplats.

Området Järla sjö är fridfullt beläget ett stenkast från vattnet omgivet av parker och med en härlig strandpromenad. Här erbjuds flertalet aktiviteter som bad, kräftfiske, kanotpaddling, skridskor och skidor. En kortare promenad bort finns all tänkbar service och shopping i Nacka Forum samt Sickla köpkvarter. Kommunikationerna är utmärkta med buss, saltsjöbana och tvärbana. I området finns flertalet förskolor och skolor.

Bostadens 65 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Inbjudande hall med goda användningsmöjligheter via hatthylla och skjutdörrsgarderob. Vitpigmenterat 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Kök
Prydligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och ljust pigmenterat ekparkettgolv. Det toppmoderna köket utstrålar elegans med ljusgråa köksinredning, utmärkt förvaring. Ovan den generösa arbetsbänken sitter stänkskydd från Statuario Honed. Intill finns utrymme för matplats för större sällskap. Köket är även utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, köksfläkt och LED spotlights under skåp.

Vardagsrum
Spatiöst och ljust vardagsrum med tre stora fönster i fil vilket skapar en härlig inramning. Öppen planlösning mot köket ger den eftertraktade sociala närheten. Gott om plats finns för möblemang. Även här återfinns de vitmålade väggarna och ekparkettgolv.

Sovrum
Rogivande sovrum med härligt ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Walk in closet med enorm förvaringskapacitet. Vitmålade väggar och ekparkett.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt högblankt kakel (tillval) på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme (tillval). Badrummet är utrustat med dusch bakom glasduschväggar, wc, infällda spotlights, handfat med kommod och spegelskåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 65 m²
Våning 2 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 2 975 000 kr - utgångspris
Avgift 3 792 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv. Obligatoriskt tillägg på 180 kr för internet

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Nacka sicklasjön 145:19
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Turbinhallen
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Utemiljö: Det finns tillgång till en gemensam innergård som ska iordningställas med plattbeläggning, krattad betong, gräsmatta, gångytor, blommor, träd och uteplatser. Källsortering: Det finns tre stycken miljörum med källsortering. Garage/parkering: Medlemmarna kommer att ha tillgång till ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Hyra för garageplats ca 1 250 kr/mån. Ytterligare några platser på gården kommer att finnas. Spa/Gym: I Turbinhallens södra del finns tillgång till spa med bubbelbad samt gym. Förråd Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Bilpool.


Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 180kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i Järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Öppen planlösning

Fantastiskt ljusinsläpp mot väster via hela långsidan

Vardagsrum

Mot Kök

Badrum

Mot entré

Entré mot vardagsrum

Elegant kök

Kök

Matplats

Kök

Sovrum

Sovrum

Vardagsrum

Detaljer

Planritning

Fasad

Planritning

Egen station

Nära till populära Sickla köpkvarter

Järla pir

En av många bryggor

Läckert område

Grönskande omgivningar

Fina naturvyer

För de yngre finns det mycket aktiviteter

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz