Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bostadsmarknaden

Bostadsmarknaden har fortsatt högt intresse.

Vi upplever att marknaden är fortfarande god för bostadsrätter och fastigheter. Vi har haft fulla hus på våra visningar och några av bostäderna har sålts till rekordpriser i området. Vi kan se en tendens till avvaktande inställning till de lite billigare objekten och för förstagångsköpare. Kanske inte så märkligt med tanke på att marginalerna är lägre i denna sektor och med hårdnande krav från banker så drabbas dessa först.

Det som kommer bli lite annorlunda i år är att sommaren inte kan uteslutas som en ny försäljningsperiod. Detta med grund av att människor stannar hemma i Stockholm (då vi inte verkar vara välkomna någon annanstans:)) och därav kommer såklart tiden finnas för bostadsköp.