Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Köpa lägenhet i Kista

Lediga lägenheter i Kista

Här finner du våra tillgängliga lägenheter i Kista. På SthlmFast hjälper vi dig att hitta din drömlägenhet. Sluta leta lägenheter och hus på Hemnet, låt oss göra det åt dig. Ring oss på 08- 22 99 01 så berättar vi mer.


VÄLPLANERAD 3,5:A ENDAST ETT STENKAST IFRÅN KISTA CENTRUM!
Kista Kista centrum

Sorögatan 93, vån 1

apartment 3.5 rum och kök 79.5 kvm
2 490 000 kr / Bud 5 151 kr / mån
Budgivning pågår

Nu finns chansen att förvärva denna optimala 3:a om 77 kvm i hjärtat av Kista.
Kista Kista

Sorögatan 39

apartment 3 rum och kök 77 kvm
2 490 000 kr 4 912 kr / mån

Perfekt planerad 2:a nära kommunikationer, på en av Kistas populäraste adresser!
Kista Kista/Akalla

Kotkagatan 21

apartment 2 rum och kök 39 kvm
1 490 000 kr / /Bud 2 196 kr / mån
Vi på SthlmFast är stolta och tacksamma över att vår försäljningsmetod har visat sig resultera till fler avslut än någonsin tidigare. Detta på en marknad som varit en av dom tuffaste på många många år. Stockholmsmetoden är och förblir konkurrenternas mardröm. ”StockholmFast- Vi väntar inte”

Dags att köpa lägenhet i Kista?

Varje dag kommer det ut nya lägenheter till salu i Stockholm och varje dag letar människor efter sitt nya drömboende. En bostadsaffär ska kännas både spännande och trygg vilket vi på SthlmFast arbetar för varje dag. Vi ser till att anpassa försäljningen utefter marknaden samt dig som kund och tillsammans arbetar vi fram en plan som ligger till grund för processen till en lyckad affär.

Vad ska man tänka på när man ska köpa lägenhet i Kista?

Önskar du att flytta till Kista eller är det dags att byta lägenhet och söka efter nya bostäder till salu i Stockholm med omnejd? Innan du börjar söka efter lägenheter är det viktigt att tänka på vissa saker. En bra idé kan vara att först ta kontakt med en bank eller ett bolåneinstitut för att begära ett låneerbjudande eller lånelöfte. Detta ger dig en uppfattning om vilka lägenheter i Kista som ligger inom din prisklass och ger dig möjlighet att delta i budgivningar. Därefter behöver du bestämma vilka krav du har på din nya lägenhet, som sedan kommer att fungera som riktlinjer för din sökning. Vill du ha ett hus med en trädgård eller en lägenhet med en balkong? Oavsett vad dina preferenser är, finns det något bland alla lägenheter till salu i Kista som passar din smak och plånbok.

Ytterligare frågor om att köpa lägenhet i Kista? Boka en digital träff med oss!

Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja din bostad eller om du är ute efter att köpa lägenhet finns alltid våra mäklare tillgängliga för att ge dig den bästa servicen, så tveka inte på att höra av dig till oss på SthlmFast. Klicka här för att kontakta oss återkommer vi till dig!

Vi erbjuder även konsultation kostnadsfritt över video, där du kan visa oss din bostad och få en värdering. Ett smidigt och enkelt verktyg som gör att du sparar tid.