Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Köpa lägenhet i Sundbyberg

Lediga lägenheter i Sundbyberg

Här hittar du våra tillgängliga lägenheter i Sundbyberg. Vi hjälper dig gärna att hitta din drömlägenhet. Sluta leta lägenheter och hus på Hemnet, låt oss göra det åt dig. Ring oss på 08-22 99 01 så berättar vi mer om våra lediga lägenheter i Sundbyberg!


30-tals pärla med balkong och vackra originaldetaljer!
Sundbyberg Sundbyberg

Fredsgatan 17, 1tr

apartment 1.5 rum och kök 42 kvm
2 850 000 kr / Accepterat pris 2 388 kr / mån
Vi på SthlmFast är stolta och tacksamma över att vår försäljningsmetod har visat sig resultera till fler avslut än någonsin tidigare. Detta på en marknad som varit en av dom tuffaste på många många år. Stockholmsmetoden är och förblir konkurrenternas mardröm. ”StockholmFast- Vi väntar inte”

Få hjälp att köpa lägenhet i Sundbyberg

Det kommer varje dag ut nya lägenheter till salu i Stockholm på marknaden och varje dag letar människor efter sitt nya drömboende att kalla hem. En bostadsaffär ska kännas både spännande och trygg vilket vi på SthlmFast strävar efter varje dag. Vi ser till att anpassa försäljningen utefter både marknaden men också dig som kund och tillsammans arbetar vi fram en plan som ligger till grund för processen till varje lyckad affär.

Dags att köpa lägenhet i Sundbyberg?

Om du funderar på att köpa lägenhet i Sundbyberg, eller bara kolla utbudet av lägenheter till salu, finns ett par saker som är bra att tänka på. Först och främst är det inte dumt att kontakta en bank eller ett bolåneinstitut för att undersöka möjligheter för ett lånelöfte eller låneerbjudande. Detta ger dig en tydlig uppfattning om vilka lägenheter i Sundbyberg som faller under din budget samtidigt som det gör det kunskap som är bra att ha när du deltar i budgivningar. Därefter är det dags att bestämma vilka kriterier som är viktiga för dig och din nya lägenhet, dessa kommer sedan att användas som riktlinjer för din sökning. Vill du ha en lägenhet med balkong eller kanske till och med ett hus med trädgård? Oavsett vilka preferenser du har, finns det något som passar din smak och plånbok bland alla våra lägenheter. Kontakta oss idag för att hitta din drömlägenhet i Sundbyberg!

Undrar du över att köpa lägenhet i Sundbyberg? Boka en digital träff med oss!

Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja din bostad eller om du är ute efter att köpa lägenhet i Sundbyberg finns alltid våra mäklare tillgängliga för att ge dig bästa tänkbara service, så tveka inte på att höra av dig till oss på SthlmFast. Klicka här för att kontakta oss återkommer vi till dig så fort vi kan!

Vi erbjuder även konsultation kostnadsfritt över video, där du kan visa oss din bostad och få en värdering. Ett smidigt och enkelt verktyg som gör att du sparar tid.