Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Min arbetsdag startar med 10 km löpning, vilket ger mig en bra start på dagen och energi att ta mig an dagens utmaningar. Vidare så är jag en driven och målmedveten fastighetsmäklare som gillar högt tempo. För mig är det viktigt att arbeta strukturerat, disciplinerat och konsekvent och samtidigt ha en stor portion ödmjukhet kring mina kunders livssituation. Detta är ingredienser som har gjort att jag tidigare har lyckats i min roll som säljare. Jag är engagerad och resultatinriktad och med ambition att överträffa mina kunders förväntningar.

En bostadsaffär är ofta en av livets största affärer som vi gör och då är det viktigt att du som kund känner dig trygg och välinformerad oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Jag skräddarsyr en försäljning utifrån dina behov och förutsättningar. Tillit är av stor vikt för mig då du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Har du några funderingar kring bostadsmarknaden, funderar på att sälja din bostad eller behöver en värdering för att förhandla om dina bostadslån, så tveka inte att kontakta mig så bokar vi upp ett förutsättningslöst möte.

Jag ser fram emot din kontakt.

Karan Trehan

Mobil: 076-329 34 81
Mail: karan@sthlmfast.se