Balkong


Tvårummare med södervänd balkong och A-läge!

Ljus och väldisponerad tvårummare med stor balkong med söderläge. Attraktivt belägen invid Svandammsparken, med begränsad insyn och genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck. Bostaden är i mycket gott skick med stilfullt renoverade kök och badrum. I såväl hallen och sovrummet finns bra förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum och väldisponerat kök som har gott om arbetsytor och förvaring samt plats för matbord.

Föreningen har stabil ekonomi och har endast gjort en mindre höjning av månadsavgiften under perioden 2004-2018. 2013 infördes möjligheten att genomföra frivilligt kapitaltillskott för att sänka månadsavgiften.

Välkomna på visning!

RUMSBESKRIVNING:

Hall

Välkomnande hall med goda avhäningsmöjligheter och massor av förvaring i en stor klädkammare. Ekparkettgolv och ljusbå väggar.

Vardagsrum

Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två vädersträck. Här finns plats för soffa, matbord och övrigt möblemang. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Kök

Fullt utrustat och stilfullt renoverat kök. Här finns spis/ugn, diskmaskin, köksfläkt, förvaring via överskåp och lådor, kyl och frys och mikrovågsugn. På väggen över bänkskivan sitter snyggt grått kakel. Bostaden har en naturlig matplats vid fönstren. Utgång till balkong.

Balkong

Från köket når du bostadens balkong med gott om plats för möblemang och växtlighet. Södervänd med sol från förmiddag till sen eftermiddag.

Sovrum

Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Garderobsmöbel med praktiska lådor lämnas kvar vid överlåtelsen. 

Badrum

Helkaklat, renoverat badrum. Här finns dusch med glasvägg, handfat med kommod, spegel och badrumsskåp, WC, tvättmaskin och torktumlare.

FÖRENINGSINFO:

HSB Bostadsrättförening Svanen har 90 lägenheter i sköna Midsommarkransen. Brf Svanen utgörs av två fastigheter med adresserna Kyndelsmässogränd 6 och Telefonvägen 5-19 i Hägersten, Stockholm.

Brf Svanen bildades 1993. För medlemmarna finns övernattningslägenheter och en föreningslokal att hyra. Det finns också extraförråd att hyra i föreningen. 2013 infördes möjligheten att genomföra frivilligt kapitaltillskott. Föreningen har en stabil ekonomi och har endast gjort en mindre höjning av månadsavgiften under perioden 2004-2018. Föreningen ligger väl i fas med underhållsplanen.

Föreningen ligger mycket väl i fas med underhållsplanen. Föreningen har gjort flera större investeringar i syfte att hålla fastigheten i ett gott skick. Undercentral som reglerar värme och varmvatten totalrenoverades 2014. Ytskiktsrenovering av tvättstugor pågår sedan 2015. Ytterdörrar och dörrpasseringssystem byttes ut 2012. Partiella fasadrenoveringar genomfördes både 2012 och 2016. Fastigheten med alla installationer kvalitetssäkras genom regelbunden rondering.

För medlemskap i Brf Svanen krävs medlemskap i HSB Stockholm.

Gemensamma utrymmen:

Det finns två övernattningslägenheter att hyra ut till medlemmarna. Det finns en föreningslokal som medlemmarna kan hyra. Tvättstuga finns i varje trapphus. Grovtvättstuga finns på Telefonvägen 11. Grovsoprum finns på Telefonvägen 19. Cykelförråd finns i varje trapphus. Barnvagnsförråd finns i varje trapphus. Lägenhetsförråd finns till varje lägenhet. Det finns även möjlighet att hyra extraförråd. Parkering i Stockholm Parkerings garage på Telefonvägen och utomhus på Svandammsplan, föreningen tillämpar ett kösystem för att hyra p-platserna.

KOMMUNIKATIONER:

Med tunnelbana tar det 12 minuter att nå Stockholms city. Från Brf Svanen är det 350 m promenadavstånd till tunnelbanestationen Telefonplan. Där finns även flera busslinjer. Linje 161 har hållplats på Telefonvägen intill föreningen. Det är 600 m till E4:an och 20 min promenad till natursköna Vinterviken.

OMRÅDE:

I Midsommarkransen bor du i charmiga kulturkvarter. Populära Aspudden, expansiva Telefonplan och moderna Liljeholmen som angränsar till stadsdelen rymmer en hel stad med alla bekvämligheter, dessutom inom gångavstånd.

I området finns genuina kvarterskrogen Tre Vänner, några minuter bort ligger populära restaurang Landet som erbjuder både bar, scen och restaurang med förstklassig matlagning som tilltalar gäster från hela stan. Missa heller inte den renodlade kvartersbiografen Tellus och områdets populära pizzerior.

Lapa sol och läsa en god bok görs bäst i Svandammsparken som ligger i stadsdelens kärna. Vill man se mer kan man fortsätta vidare ner mot Vinterviken och följa promenadstråket längs kollonilotterna, stanna för en fika för att sedan avsluta med shopping i Liljeholmens galleria som erbjuder mer än 80 butiker.

Det finns mycket och bra service i grannskapet. Det finns flera livsmedelsbutiker, många restauranger kaféer och bagerier inom en radie på 500 meter från föreningen. Nära till flera gym, vårdcentral och många arbetsplatser.

Peter Karlsson

Fastighetsmäklare
+ 46709888772
peter@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h