vardagsrum

Ekensbergsvägen 97, 3tr


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 80.5 kvm
 • Antal rum: 3 RoK
 • Pris: 3 860 000 kr / Slutpris
 • Månadsavgift: 4 961 kr

Ekensbergsvägen 97, 3tr

Budhistorik  • Bud: 3 700 000 kr
   Datum: 2019-06-18 22:17

3 Rok - Vireberg Möjlig 4:a

I ett fritt och insynsskyddat läge bor ni här i en mycket trivsamt planerad trea som med lätthet görs om till en fyra (ursprungligen en fyra), planlösningen är klassik med stora sociala ytor. Modernt kök med plats för stor matsalsgrupp och moderna vitvaror. Renoverat badrum i sobra färgval. Här bor ni i ett attraktivt läge med närhet till det bästa av både Solna och Sundbyberg, promenera till Gamla Filmstaden, Mall of Scandinavia eller varför inte till de trevliga promenadstråken runt Råstasjön. Ledig garageplats finns i föreningen. Välkomna på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i hatthylla och inbyggda garderober. Blåa väggar och på golvet ligger en matta av plast.

Badrum

Renoverat badrum i modern stil med sobra färgval. Ljust kakel och klinker. Utrustat med duschhörna med vikbara glasväggar, handfat med kommod, badrumsskåp och handdukstork.

Vardagsrum

Stort härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till bostaden balkong som vetter i ett östligt läge.

Sovrum

Två rymliga sovrum i olika delar av lägenheten. Kan med lätthet göras om till en 4:a (se alternativ planritning) om ett extra sovrum önskas.

Kök

Modernt stort kök fullutrustat med alla vitvaror som kan tänkas behövas. Stor matplats för sällskap upp till 10 personer får enkelt plats. Ljusa väggar och rejält mörkt trägolv.

Brf Balladen 1 består av ett 8-våningshus med 34 bostadsrätter samt 5 hyreslokaler. Dessutom hör till fastigheten 12 parkeringsplatser och 22  garageplatser.

Lediga platser finns för föreningens medlemmar och kostar 700 kr/mån.

Föreningen har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. I huset finns även ett cykelrum, ett barnvagsrum och ett garage.

Stambyte i fastigheten och renovering av tvättstugan genomfördes 2006, byte av hisskorg gjordes 2010, elarbeten (bl.a. 3-fas i samtliga lägenheter) gjordes under 2013-2014 och renovering av fasader, tak och gårdsplan gjordes 2015 då även fönster och balkonger byttes. Föreningen har under 2016/2017 köpt in nya utemöbler, ändrat beläggning från plattor till asfalt på den övre gården och kommer att byta termostater till radiatorerna och i samband med det finjusterat värmen i fastigheten. Kabel-TV finns installerat via Comhem. 

Till lägenheten hör två förråd i källaren. En matkällare mindre förråd om ca 1 kvm samt ett större om ca 4-6 kvm.

 

Bostaden är belägen på en attraktiv adress i det mysiga Virebergsområdet. Flera skolor bl.a. Ekensbergsskolan och Råsundaskolan finns i området och även flera förskolor och fritids. På andra sidan Gränsgatan finns Solna Business Park med bl.a. ICA Maxi, post, gym och hållplats för tvärbanan som går mellan Alvik-Solna Station med anslutning till pendeltåget mot Märsta, Uppsala och Arlanda. Vid Solna Station finns även det nya området Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. I närområdet finns busshållplatser med busslinjerna 152 (Bromma Flygplats), 176/177 (Mörby Station-Danderyds Sjukhus-Solna C-Brommaplan-Ekerö), 197 (Nattbuss till och från Vasagatan i City), 506 (Karolinska) och 509 (Danderyds Sjukhus-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan). På kort avstånd finns all service vid Sundbyberg C (hållplats för fjärrtåg, citybanan och t-bana) och snabb resväg in till Stockholm. På smidigt gångavstånd (ca 10 min promenad) nås även Solna C med all service och tunnelbanans blåa linje som tar en till T-Centralen på ca 10 min. För den idrottsintresserade finns Huvudstafältet, populära Skytteholmsparken, Skytteholms IP och Solnahallen i direkt närhet och på cykelavstånd nås fina cykel- och joggingvägar längs med Ulvsundasjön förbi Pampas Marina och hela vägen in till city.

Budhistorik  • Bud: 3 700 000 kr
   Datum: 2019-06-18 22:17

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h