Vardagsrum

Kolonigatan 6


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 103 kvm
 • Antal rum: 4 Kök
 • Pris: 2 450 000 kr / utgångspris
 • Månadsavgift: 5 082 kr

Kolonigatan 6

Budhistorik  • Bud: 2 450 000 kr
   Datum: 2019-06-04 12:45

4:a med uthyrningsdel. Renoverad förening samt lägenhet

En av Södertäljes mest attraktiva stadsdelar. Nytt badrum samt Gäst Wc, Nytt kök, Nya fönster. Otroligt bra planerad lägenhet som är nyrenoverad. Närhet till stan, bra kommunikation,

Fantastisk möjlighet att tjäna pengar på uthyrning av en uthyrningsdel av bostad. Här finns en uthyrningsdel. Vill du köpa en renoverad 4 rum och kök på bästa adress i Södertälje och SAMTIDIGT tjäna pengar på att hyra ut en del av bostaden är detta drömmen för dig.

Nu har ni chansen att förvärva denna ypperligt planerade fyrarummare på bästa adress i Mariekäll. Bostaden har två ingångar så här finns möjlighet att hyra ut (se planlösning). Lägenhetens 103 kvm har allt vad som önskas av en fyra rum och kök. Nyrenoverad med nya parkettgolv, nytt designat kök med integrerade vitvaror samt stambytta och kaklade badrum med anslutning för tvättmaskin.
Stort kök med matplats för minst 4 personer, stora arbetsytor och förvaring. Vardagsrum som rymmer all typ av möblemang och öppen spis, stort ljusinsläpp samt utgång till balkong. Tre stora sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler, här finns också garderobsförvaring.


Den perfekta fyrarummaren helt enkelt.

Lägenhetens 103 kvm disponeras följande:

Hall
Parkettgolv och vitmålade väggar med plats för avhängning av kläder.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med med möjlighet att låta fantasin flöda fritt. Parkettgolv, vitmålade väggar, nya fönster och utgång till stor balkong. Här finns också en öppen spis. Ny kyl och frys i vitt högblank.

Kök
Nyrenoverat kök i vitt högblankt. Integrerad diskmaskin, ugn och häll.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum II
Stort sovrum med ekparkett, stort fönsterparti. Plats för sovrumsmöbler.

Sovrum III/Uthyrningsdel
Eftersom bostaden har två ingångar så finns det möjlighet till uthyrning. Detta sovrum har som sagt egen ingång, egen nyrenoverad WC, parkettgolv, nymålade väggar.

Badrum
Stambytt badrum med dusch, WC, handfat. Helkaklade väggar och klinker på golv. Golvvärme och anslutning till tvättmaskin.

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12.
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser.

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.


Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Budhistorik  • Bud: 2 450 000 kr
   Datum: 2019-06-04 12:45

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h