Fasad på baksidan

Almnäsvägen 12


  • Bostadstyp: Villa
  • Boarea: 93 kvm
  • Antal rum: 5
  • Pris: 5 200 000 kr / Slutpris

Almnäsvägen 12

I hjärtat av barnvänliga Bandhagen återfinns detta yteffektiva radhus i två våningar med källare. Stort vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplats & gräsmatta, fyra st. bra sovrum, två st. duschrum samt kök. Här får hela familjen plats! Stor närhet till skola och lekplatser. Garage i länga. Varmt välkommen på visning!

Barnens favorit med friköpt tomt, fiskbensparkett, 2 duschrum, stor uteplats mot lugn baksida som skyddas av träd. Ttor närhet till Bandhagens skola, lekparker. Bostaden i sig är välbalanserad med modern form och funktion och med originaldetaljer som verkligen skapar en intressant bostad. Behoven tillfredsställs med i dagsläget fyra sovrum och ytterligare ett kan skapas, bra ytor för socialt umgänge där vardagsrummet, och access till uteplats hänger samman. Fönster i samtliga väderstreck släpper in rikligt med ljus på hela övervåningen och det är verkligen påtagligt. Tack vare att bostaden är aningen högre upp så är utsikten helt ogenerad inför grannarna. Lätthanterlig trädgård med grönska och plats för studsmatta. Varmt välkomna till en bostad för hela familjen!


Rumsbeskrivning:

Entré
Hallen erbjuder avhängning i garderober med skjutdörrar samt på hatthylla. På golvet ligger det ett mörkt och stilfullt värmebelagt klinkergolv och väggarna är vita. I taket sitter det spotlights.

Vardagsrum
Ljust, öppet och lättmöblerat vardagsrum. Här finns gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt matsalsdel för den som önskar. Öppenspisen med kassett förhöjer myshetsfaktorn mörka kvällar. Från vardagsrummet återfinns även utgången till den väl tilltagna uteplatsen. På golvet ligger det vacker slipad fiskbensparkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i.

Uteplats
Stor uteplats för middagar och samkväm på sommarhalvåret.

Kök
Stilrent och fullutrustat kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på mörk bänkskiva av laminat med ovansittande svart kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning betsående av bred kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn, fläkt samt mikro. På golvet ligger det ett mörkt värmebelagt klinkergolv och väggarna är vita. Matplats för ca 4 personer.

Övre plan/hall
En trappa upp fördelar hallen tre sovrum, ett duschrum samt en klädkammare som öven har uppgången till vinden.

Sovrum 1 / övre plan
Rofyllt sovrum mot lugn baksida gård. Här finns med enkelhet plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt skrivbord för den som önskar. Förvaring i två stycken garderober. På golvet ligger det laminat och väggarna är vita.

Sovrum 2 / övre plan
Sovrum två är också väl tilltaget och rymmer bredare säng. Här finns förvaring i stor garderob med skjutdörrar samt två inbyggda garderober. Laminat på golv och vita väggar.

Sovrum 3 / övre plan
Sovrum tre är något mindre till ytan men har även det plats för det mesta. Förvaring i inbyggd garderob. Laminat på golv och ljusa väggar.

Duschrum / övre plan
Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar samt ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med duschkabin, WC, handdukstork, handfat med kommod samt ett spegelskåp.

Hall / källarvåning
I källarvåningen möts vi av en nedre hall med mörkt värmebelagt trägolv. Här finns en praktisk matkällare samt garderober för förvaring. Väggarna är vita.

Sovrum 4 / källarplan
Sovrum fyra passar perfekt som ungdomsrum då det har en egen ingång. Här finns plats för stor säng och skrivbord. På golvet ligger det laminat och väggarna är vita.

Duschrum / källarplan
Toppfräscht helkaklat duschrum med vita väggar och ett mörkt klinkebelagt värmegolv. Här finns bastu, dusch med glasdörrar, kommod, handdukstork, spegelskåp samt WC. I duschrummet återfinns även ett litet förråd.

Tvättstuga.
Stilren tvättstuga med vita väggar samt ljusgrått värmebelagt klinkergolv. utrustat med TM, TT, handdukstork samt handfat. Förvaring finns bakom vita skåp och lådor. Här återfinns även installationen för bergvärmepumpen.

Tomten
Friköpt och solig trädgårdstomt med äppelträd samt staket som löper runt tomten. I ena delen av tomten har man låtit bygga ett vacker vitt trädäck, perfekt som solplats! Under huset mot baksidan finns också ett perfekt större förråd för cyklar, gräsklippare, ved etc.
På framsidan är tomten smalare men parkering finns för två st. bilar.

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h