Vardagsrum

Backvägen 10, 2tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 76 kvm
  • Antal rum: 3.5 rum och kök
  • Månadsavgift: 3 488 kr

Backvägen 10, 2tr.

Balkong - Hörnläge - Ljus - Barnvänligt

Med ett optimalt läge återfinns denna ljusa och välplanerade hörn-3,5:a om 76 inbjudande kvmmed balkong. Lättmöblerat och ljust vardagsrum, två rofyllda sovrum utan insyn, bra utrustat kök med matplats för ca 4 personer samt helkaklat fräscht duschrum. Belägen i bra förening med de stora renoveringarna bakom sig.

Välkomna till denna välplanerade 3,5:a med stora fönsterpartier och vacker grönskande utsikt. Detta tillsammans med ett oslagbart läge bredvid Mall of Scandinavia.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet möts vi av en hall som erbjuder avhängning på hatthylla samt en inbyggd garderob för ytterligare förvaring. På golvet ligger svart klinker och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa och tillhörande möbler. På golvet ligger det vacker parkett och väggarna är ljusa. detta är ett rum att trivas i. Från vardagsrummet hittar vi även utgången till balkongen som ligger med östläge.

KÖK
Fint kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsyta på bänkskiva av rostfritt samt trä med ovansittande vitt kakel. maskinell utrustning bestående av kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin, samt fläkt. På golvet ligger det en matta med schackmönster och väggarna är ljusa med en fondtapet. Matplats för ca 4-6 personer.

SOVRUM I
Rofyllt och insynsskyddat sovrum som med enkelhet rymmer bubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring återfinns i 3 st. garderober. på golvet ligger det parkett och väggarna är smakfullt ljusa med en fondvägg.

SOVRUM II
Även detta sovrum rymmer det mesta. Förvaring finns i garderob. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita i kulören. Nyttjas idag som barnrum.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vita väggar och ett stilfullt mörkt klinkerbelagt golv. Utrustat med WC, dusch med vikbara dörrar av glas, kommod, inkaklad spegel med belysning samt handdukstork.

OMRÅDET
Råsunda har ett mycket centralt och efterfrågat läge i Solna. Närheten till Solna centrum och Mall of Scandinavia erbjuder ett stort shoppingutbud och annan service. Råsunda består av charmiga kvarter med småbutiker och ett flertal restauranger och kaféer. De centrala delarna av Råsunda utgör en samlad, enhetlig och välbevarad miljö från början av 1900-talet av stort kulturhistoriskt värde. Kommunikationerna i Råsunda är bra med flera busslinjer och tunnelbanestationerna Näckrosen, Solna centrum eller Sundbybergs C. Tvärbanan trafikerar mellan Solna station, Sundbyberg och Alvik.

Kommunikationerna i området är väldigt bra. Buss 515, 509, 505 stannar i närheten. Det är även gångavstånd till pendeltåg och tvärbanan vid Solna Station samt tunnelbana vid Solna Centrum och Näckrosen. 2020/2022 kommer tunnelbanans nya, gula linje att gå till Arenastaden. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Stockholms innerstad.

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h