012

Erikshällsgatan 6 a


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 87 kvm
  • Antal rum: 4 rum och kök
  • Pris: 2 050 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 4 471 kr

Erikshällsgatan 6 a

BALKONG - LUGNT LÄGE - STAMBYTT - OSLIPAD DIAMANT

Nu finns möjligheten att förvärva denna oslipade diamant. Härligt vardagsrum med balkong och vacker fiskbensparkett, rymligt kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Tre bra sovrum, ett toppfräscht stambytt badrum & gäst WC samt en välkomnande hall. Omgående tillträde för den som önskar. Välkommen på visning!

Hall

En och en halv trappa upp i denna renoverade fastighet välkomnas ni av en möblerbar hall som erbjuder gott om plats för avhängning. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum 

Härligt vardagsrum erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möbler. Härifrån hittar vi utgången till balkongen som erbjuder fin utsikt. På golvet ligger det fiskbensparkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i!

Kök

Rymligt och ljust kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva av rostfritt samt trä med ovansittande vitt kakel. Maskinell utrustning bestående av spis/ugn samt kyl/frys. Matplats för ca 4-6 personer.

Sovrum

Tre rofyllda sovrum i varierande storlekar. I alla sovrum är väggarna ljusa och det ligger plastmatta på golvet.

Badrum

Toppfräscht, helkaklat och stambytt badrum med vita väggar samt ett grått klinkerbelagt golv. Utrustat med badkar, WC, handfat, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Gäst WC

Praktisk gäst WC med vita väggar samt ett grått klinkerbelagt golv. Utrustat med WC, handfat samt spegelskåp.

 

 

 

 

 

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12.
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm. Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.
Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05. Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar. Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018. Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV. Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Alla de fem fastigheterna har genomgått en renovering.

Alla badrum är renoverade och alla fastigheter har nya stammar.

Nya fönster och balkongdörrar.

Nya säkerhetsdörrar till alla bostäder.

Fasader är putsade och målade.

Vindslägenheter håller på att byggas.

Marielle Eriksson

Fastighetsmäklare
+ 46709111493
marielle@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h