Solig balkong

Nathorstvägen 19 2tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 72 kvm
  • Antal rum: 3 Kök
  • Månadsavgift: 4 823 kr

Nathorstvägen 19 2tr.

Balkong, Ostört läge, Närhet till city, Välplanerad

Med ett högt och ostört läge ligger denna optimalt planerade gavel-3:A om 72 kvm med solig balkong i västerläge. Lägenheten är renoverad och bjuder på det bästa av två världar: närhet till city och vackra strövområden! Välkommen på visning!

Här bor ni med närhet till både citys puls och vacker natur. Lägenheten ligger med närhet till goda kommunikationer, intill Skärmarbrinks tunnelbana och, några minuters promenad till Gullmarsplan. Vid Gullmarsplan finns ett stort utbud av bussar, tunnelbana och tvärbana. På sommaren har du inte långt till sol och bad. Underbar natur får du i Nackareservatet eller vid Årstavikens promenadstråk. På cykel tar det endast fem minuter över till Södermalm där Götgatsbacken och SoFo erbjuder shopping i världsklass. Även Globen erbjuder en fantastisk galleria med allt man kan önska. Nathorstvägen läge är oslagbart. Hjärtligt välkommen på visning!

Hall
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet välkomnas ni av en hall som erbjuder förvaring i tre st. garderober samt avhängning på krokar. På golvet ligger det klinker och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum som med enkelhet rymmer soffa med tillhörande möbler. Här hittar vi även utgången till balkongen som ligger med soligt västerläge. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Stort, ljust och toppfräscht kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av mörkbrun laminat med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl, frys, häll, ugn, mikro, fläkt samt diskmaskin. Matplats för ca 6 personer. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita.

Sovrum 1
Ljust och rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring finns i större garderob med skjutdörrar av svart glas. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa.

Sovrum 2
Detta sovrum används idag som barnrum men kan också nyttjas som arbetsrum för den som önskar. Parkett på golv och vita väggar.

Duschrum
Helkaklat duschrum med vita väggar och ett sandfärgat klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC, TM samt handdukstork.

Välkomna till mycket trevliga Brf Nathortsvägen 19-21! Föreningen förvärvade fastigheten 1999 och är en äkta bostadsrättsförening bestående av 14 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har en god ekonomi med låg belåning.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
2011: Fläktsystem
1999 samt 2004: Tvättmaskiner har bytts ut i omgångar
1999: Stambyte
1999: Elstigar (Trefas-stigare är draget till alla lägenheter)
1999: Trapphus
1999: Fasad
1993: Tak

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Comhem. Föreningen har slutit ett gruppavtal för TV där basutbudet ingår + att man får välja 8 st av sina favoritkanaler. Även bredband 100 Mbit och IP-telefoni ingår i paketet. Detta paket kostar 307 kr/mån och är obligatoriskt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tillgång till källarförråd, tvättstuga (utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel och ett torkskåp) och cykel-/barnvagnsrum 1 tr ner i huset. Dessa utrymmen kan också nås via ingång på markplan från baksidan. Där finns även föreningens parkeringsplatser.

PARKERING
Föreningen har 6st parkeringsplatser på fastighetens baksida. Parkeringsplats kostar 500:- / mån.
TRAPPSTÄDNING
Föreningen hyr in hjälp för trappstädning. Föreningen har fattat beslut om att lägga en avgift på 100 kr i månaden per lägenhet för denna tjänst.

MEDLEMSKAP
Överlåtelseavgift om högst 3,5% av gällande prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om högst 1,5% av gällande prisbasbelopp.
Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Hammarbyhöjden i södra Stockholm är en populär närförort. Här finns närhet till både natur och innerstad. Området byggdes upp under 30-40-talet och består till stor del av låghus och funkisarkitektur men även med byggnation från 90- och 2000-talet. I Hammarbyhöjden erbjuds ni närheten till stan, gångavstånd till sjöstan och gamla Enskede samt underbara Nackareservatet.

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h