7-Kok

Erikshällsgatan 21


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 91.3 kvm
  • Antal rum: 4 rum och kök
  • Pris: 1 995 000 kr / Accepterat pris
  • Månadsavgift: 4 530 kr

Erikshällsgatan 21

BALKONG - STAMBYTT - RENOVERAD

Fräsch och mycket tilltalande bostad på två trappor med balkong. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Stilfullt och fullutrustat kök, tre bra sovrum i varierande storlekar samt ett snyggt helkaklat badrum. Här är det bara att flytta in, välkommen på visning!

Hall
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet möts vi bakom en säkerhetsdörr av en hall som erbjuder gott om plats för avhängning i inbyggda garderober. På golvet ligger det stilfullt ekparkett och väggarna är ljusa.

Vardagsrum 
Härligt, ljust och öppet vardagsrum erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möbler. Härifrån hittar vi utgången till balkongen som erbjuder fin utsikt och sol till sen eftermiddag. Golvet är stilfullt och väggarna är ljusa. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Toppfräscht och fullutrustat Epoque-kök erbjuder exemplarisk förvaring bakom luckor och lådor av ek. Bra arbetsytor på mörk bänkskiva med infälld diskho från Franke med ovansittande mörk skiva som belyses av spotlights. Maskinell utrustning från Bosch bestående av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikro, fläkt samt integrerad diskmaskin. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum
Tre rofyllda sovrum i varierande storlekar. I två av sovrum finns det stor klädkammare och i det tredje inbyggda garderober. Golvet varierar med bla. ekparkett. Väggarna varierar i färgval.

Badrum
Toppfräscht, helkaklat och stambytt badrum med vita väggar samt ett brunt klinkerbelagt golv. Utrustat med badkar, WC, handfat, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Förening

Brf Erikshäll är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 66 lägenheter med bostadsrätt, 1 st. lägenhet med hyresrätt samt 3 lokaler med bostadsrätt och 8 med hyresrätt.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1100 kr av säljaren samt en pantsättningsavgift om 444 kr per pant av pantsättaren.

I föreningen finns 2 stycken tvättstugor mellan port 15 och 17.

Samlingslokal vid gaveln vid port 13.

Cykel och barnvagnsförråd finns i källaren.

Parkeringsplatser finns, 44 stycken för en kostnad av 105 kr/mån. 25 stycken garageplatser till en kostnad av 330-402 kr/mån (två storlekar). Till platserna är det kö.

TV & bredband via C-sam eller bredbandsbolaget. Basutbud för TV ingår i avgiften.

Till lägenheten hör ett vindsförråd + matkällare i källaren. Till vissa lägenheter hör förråd i källaren istället för på vinden.

Fastigheten stambyttes 2013.

 

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h