Utsikt

Erikshällsgatan 8


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 36 kvm
  • Antal rum: 1 rum och kök
  • Pris: 1 095 000 kr /
  • Månadsavgift: 2 522 kr

Erikshällsgatan 8

Visningar


    • 2019-09-29 13:00 - 13:30

Brf upplåter högst upp med snedtak och utsikt över takåsarna

Väldisponerad bostad högt i huset med grönområden utanför och utsikt ut över takåsarna i trivsamma Mariekäll. Möjlighet att sätta personlig prägel på bostaden tillsammans med ekstaven i fiskbensmönster, snedtaket och de vita väggarna. I bostaden finns en naturlig alkov för sängen, välplanerat arbetskök med takfönster som släpper in ljuset och renoverat badrum. I området finns skogsområde, trevliga promenadstråk, café och flera restauranger. Södertälje centrum ligger några minuters promenad bort.
Varmt välkomna på visning!

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12.
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser.

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.


Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Från porten tar det ca 10 minuter att gå till Södertälje centrum, där finns ett stort utbud av butiker, cafeer, restauranger och service-tjänster. Södertälje kommun bjuder på mycket grönområden med ett rikt natur och friluftsliv med flertalet naturreservat, bland annat Bornsjön naturreservat med sjön Tullan. Goda kommunikationer i närområdet med pendeltåg till Södertälje centrum och bland annat buss-linje 751.

Brf Liljan 12 upplåter bostaden.

 

Hall
med två inbyggda garderober, gråmelerad klinker och hatthylla.

Badrum
med vitt kakel och gråmelerad matt klinker, dusch med vikbara duschväggar i glas, handfat, spegelskåp, wc och golvvärme.

Kök
med snedtak och takfönster, parkett, vita skåpluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk i trä, spis med kokplattor, kyl/frys, städskåp och serveringsskåp.

Rum
med snedtak och vita väggar, ekstav i fiskbensparkett, fönster i högt fritt läge, alkov för sängen och plats för övrigt möblemang.

Visningar


    • 2019-09-29 13:00 - 13:30

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h