Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

CHARMIGT 1900-TAL I IDYLLISKT VILLAOMRÅDE

Varmt välkommen till en riktig sekelskiftes-pärla som är renoverad med charm i ett grönskande och mysigt område. Originaldetaljer, högt i tak och insynsfritt läge med en härlig trädgård utanför med både utemöbler samt grillmöjligheter. Ni bor i ett lugnt och trevligt villaområde med närhet till både vatten, skön natur och mycket goda kommunikationer. Passar utmärkt till såväl singeln som paret. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Beskrivning

Varmt välkommen till denna pärla belägen mitt i Ulvsundas villakvarter. Huset som är byggt i början av 1900-talet är omgivet av stora trädgårdar där det finns utrymme för medlemmarna att själva engagera sig.

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning på krokar för den som önskar. På golvet ligger det ett trägolv och väggarna går i vit kulör.

Vardagsrum
Härligt ljus vardagsrum i öppen planlösning mot stilfullt kök skapar en social planlösning. Här finns plats för soffa med tillhörande möbler samt matsalsdel. På golvet ligger det ett vackert slipbart trägolv och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Toppfräscht kök med förvaring bakom svarta skåp och lådor samt dörrar av rimfrostat glas. Goda arbetsytor på aluminiumfärgad laminatskiva med ovansittande vitt kakel. Utrustat med häll, ugn, kyl/frys, mikro samt fläkt. I köksdelen har man även byggt en köksö för att maximera förvarings- samt arbetsytorna. Köksön utgör också en naturlig matplats.

Sovrum
Rofyllt och tyst sovrum utan någon insyn. Här finns plats för bred säng med tillhörande möbler samt arbetshörna för den som önskar. I sovrummet finns även en inbyggd garderob för förvaring. På golvet ligger det trä och väggarna har en behaglig grön färg.

Duschrum
Stilrent helkaklat duschrum med mörka väggar och ett svart klinkerbelagt värmegolv. En glasbetongvägg släpper in bra med ljus. Utrustat med dusch med stort munstycke och vikbara glasdörrar, Kommod, spegel, handdukstork samt WC. I taket sitter det spotlights.

 

Läs mer

Förening:

Föreningen

Bostadsrättsföreningen Fornminnet är en liten förening belägen mitt i Ulvsundas villakvarter. Husen som är byggda i början av 1900-talet är omgivna av stora trädgårdar där det finns utrymme för medlemmarna att själva engagera sig.

Brf Fornminnet är en äkta bostadrättsförening som byggdes 1914-1918 och fastigheten förvärvades 2009. Föreningen inefattar 23 st lägenheter och upplåter marken med tomträtt som löper till 2022-12-31 

Föreningens ekonomi
Föreningen planerar inga kommande avgiftsförändringar, enligt kontroll 2019-07-04.Kommande/Gjorda renoveringarFöreningen planerar stambyte av kök under 2019. Följande information kommer från styrelsen: "Arbetet kommer ta ungefär två veckor per hus. Man kommer kunna bo kvar i lägenheten. Stammen för toalett/badrum kommer inte att påverkas under arbetets gång. Det är endast stammen i köket som kommer att bytas. Vill man i samband med detta byta till ett helt nytt kök så kan man förhandla det direkt med företaget vi kommer att välja eller om man har egna kontakter så går det också bra. Annars kommer köket efter stambytet att återställas till befintligt skick." Kontrollerat 2019-07-04.

Genomförda renoveringar
2018 - Ombyggnation av råvind till bostadsyta som de boende på översta våningen kan köpa av föreningen för utbyggnad av sina lägenheter.
2018 - Byte av frånluftsfläktar och ny OVK efter ombyggnation av vind
2015 - Byte av maskinpark i tvättstuga
2015 - OVK
2012 - Renovering och målning av fönster på Fältmarskalksvägen 24A
2011 - Fasadmålning
2010 - Stambyte badrumBredbandTV via Comhem, ingår i månadsavgiften.

Bredband via fiber med valfri leverantör. Beställs och debiteras separat.

Bilplats
Föreningen har inga egna parkeringsplatser.
I omådet gäller boendeparkering, ta kontakt med Stockholm Stad för tillstånd.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugan finns på Fältmarskalksvägen 28 A, de boende på Smedjevägen har rätt att få tvätta i grannfastigheten bakom.

Alla medlemmar har tillgång till ett förråd i källarplanet till varje trappuppgång.

Cykelrum och soprum finns i en separat byggnad som ligger i anslutning till Fältmarskalksvägen 28 A. På Smedjevägen finns en låst bod för cyklar/barnvagnar.

Föreningslokal finns på Fältmarskalksvägen 24.Överlåtelseavgift1 163 kr betalas av köpare.Pantsättningsavgift 465 kr

Läs mer

Område:

Område

Ulvsunda är ett trivsamt och grönskande bostadsområde mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet och badplatserna. Området ligger där Lillsjön flödar ut i Ulvsundasjön invid det mäktiga Ulvsunda Slott, vilket erbjuder perfekta förhållanden för rekreation och motion med härliga strandpromenader samt flertalet båtklubbar. Vid Lillsjön finns även ett utegym.

Från bostaden är det endast några minuter till Stora mossens tunnelbanestation (grön linje) som tar ca 7 minuter till Fridhemsplan och ca 15 minuter in till city. Utanför lägenheten går både busslinje 110 och 112 mot Bromma flygplats, Alvik eller Spånga. Tvärbanan, station Johannesfred, nås på en kort promenad som kan ta dig till Solna/Sundbyberg, Alvik eller Sickla Udde via Liljeholmen. Alviks torg har ett bra utbud av butiker, gym, SALK-hallen, kommunikationer m.m. Närmsta matbutik från lägenheten är Coop Nära som endast ligger ca 5 minuter bort.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Bromma

Bromma Bromma
Månadsavgift: 0 kr/mån

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 Rok
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
2-glas med spröjs
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
41 Kvm (Fastighetsregistret)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Fornminnet
Lägenhetsnr LMV:
1101
Hiss:
Nej

Driftskostnader

El:
140 kr/mån
1680 kr/år
Försäkring:
125 kr/mån
1500 kr/år
Driftskostnader totalt:
265 kr/mån
3180 kr/år

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.