Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Drömbostad i populära Brf Posthuset!

Modern 2,5:a om 74kvm med en takhöjd om 3,50m och stora insynsskyddade fönsterpartier som bidrar till ett otroligt ljusflöde i hela bostaden.
Stilfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrum skapar en social atmosfär. Ett rofyllt sovrum med walk in closet samt ett helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin.

Brf Posthuset är en välskött och äkta förening som bildades 2006 och äger marken med totalt 62st lägenheter samt 1 lokal. Huset har genomgått en omfattande renovering och ombyggnad från kontor till bostäder. Ursprunglig arkitekt var Eric Lallerstedt och Love Arbén var den som ritade om lägenheterna där funkis möter modern design med gedigna materialval och smakfull inredning. Fastigheten är K-märkt och byggnaden är blåmarkerad av Stockholms stadsmuseum.

På denna adress bor du med ett ypperligt läge på Kungsholmen med närhet till såväl vattnet vid Rålambshovsparken samt pulsen i Fridhemsplan. I området finns allt man kan tänkas behöva av service, uteliv och kommunikationer.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall erbjuder avhängning och förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Plats för hallmöbel finns för den som önskar. Spotlights som kan styras via google home/fjärrkontroll.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök skapar en social atmosfär. Här finns plats för soffa med tillhörande möbler samt matbord för ca 4-6 personer. Stora insynsskyddade fönsterpartier med elektriska markiser(styrs med fjärrkontroll/google home) bidrar till ett härligt ljusintag. 

Kök
Stilfullt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom ljusgrå skåp och lådor. Gott om arbetsyta på grå bänkskiva med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights som kan styras via google home/fjärrkontroll. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, integrerad mikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

Loft
Från vardagsrummet nås ett mysig loft som kan nyttjas som exempelvis myshörna, gästrum eller bibliotek, låt fantasin flöda!

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. Stort insynsskyddat fönster bidrar med ett gott ljusintag. Förvaring återfinns i en stor walk in closet. 

Badrum
Helkaklat badrum med svart klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med vägghängd WC, handfat, spegelskåp, dusch med glasvägg, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt spotlights i tak som kan styras via google home/fjärrkontroll.

Läs mer

Brf Posthuset:

Brf Posthuset är en äkta förening som bildades 2006 och äger marken med totalt 62st lägenheter samt 1 lokal som hyrs ut till Posten. Juridisk person godkänns inte som medlem.
Huset genomgick då en omfattande renovering och ombyggnad från kontor till bostäder genom Oscar Properties. Ursprunglig arkitekt var Eric Lallerstedt och Love Arbén var den som ritade om lägenheterna där funkis möter modern design med gedigna materialval och smakfull inredning. Fastigheten är K-märkt. Byggnaden är blåmarkerad av Stockholms stadsmuseum, vilket är den högsta klassen och omfattar bebyggelse av synnerligen högt kulturhistoriskt värde.   

Utförda renoveringar
2006
-Stambyte.
-Byte av elstigar.
-Trapphus.
-Nytt tak och huset utökades då med ytterligare ett våningsplan.
-Fönster fick 3-glas.
-Ny gemensam tvättstuga i ingång Fridhemsgatan 9.

Planerade renoveringar
Föreningen följer underhållsplan, närmsta åtgärden som är planerad är fönsterrenovering för delar av fastighetens lägenheter (skrapning och ny färg).

TV/Bredband
Kabel-Tv och bredband ingår i avgiften och levereras av Comhem.  

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns ett kombinerat cykel- och barnvagns rum. Till varje lägenhet hör ett källarförråd till om ca 2,6kvm. Gemensam tvättstuga med 2st tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 mangel. Hobbyrum.

Parkering
I fastigheten finns ett garage med 9st bilplatser och 3st MC-platser, för närvarande kö. Pris för P-plats i garage är 2750kr/mån för bilplats samt 700kr/mån för MC. Föreningen har även 7st P-platser utomhus och kostnad för dessa är 1450kr/mån, för närvarande kö. Samtliga platser har laddstolpe. 

Ekonomi
Belåningsgraden enligt årsredovisning 2021 ligger på ca 14.453kr/kvm men föreningen har senaste 4 åren amorterat ca 6,5mkr på lånen.
Bostadens indirekte nettoskuld:  974399kr

Läs mer

Område:

Område/Kommunikationer
På denna adress bor du med ett ypperligt läge på Kungsholmen med närhet till såväl vattnet vid Rålambshovsparken samt pulsen i Fridhemsplan. I området finns många bra restauranger och caféer och för den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian och Åhléns en kort promenad bort. Den som gillar att röra på sig har hela holmens strandvägar för löpturer och promenader, i Rålambhovsparken finns bland annat utegym och bad som gör att du kan börja eller avsluta dagen med ett dopp. I kvarteren runt Hantverkargatan finns många trevliga och unika butiker. Kommunikationsmöjligheterna hör till de bättre i staden med knutpunkten Fridhemsplan med flertalet bussar och tunnelbanans gröna och röda linje. Härifrån nås även centralen med promenadavstånd där tåg och flygbussar går.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Nedre Kungsholmen
Månadsavgift: 3 432 kr/mån

7 395 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2.5 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1939
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
FTX
TV / Data:
Com hem

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
74 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
148
Energiprestanda:
148 kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Registrerad:
2020-06-22
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Posthuset
Lägenhetsnr:
235
Lägenhetsnr LMV:
1305
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
1.38054 %
Avgift:
3432 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband (fiber)
Känd avgiftsförändring:
Nej kontrollerat 2023-01-18

Driftskostnader

El:
350 kr/mån
4200 kr/år
Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
550 kr/mån
6600 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.