Härlig balkong

Elersvägen 44, 3tr


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 97.5 kvm
 • Antal rum: 4 Kök
 • Pris: 8 495 000 kr / Utgångspris
 • Månadsavgift: 4 361 kr

Elersvägen 44, 3tr

Visningar


  • 2020-02-20 12:00 - 12:30

  • 2020-02-23 14:00 - 14:45

  • 2020-02-24 17:30 - 18:00

Exklusivt boende som bör upplevas!

Med ett förstklassigt sydvästläge, mot vatten och mot park återfinns denna ljusa och insynsskyddade 4:A om 97,5 kvm med två balkonger. Här bor ni i en välmående förening i underbara kvarter med gott om restauranger samt kommunikationer. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Tre trappor upp i denna välskötta fastighet välkomnas vi av en hall som erbjuder avhängning på hatthylla samt i tre garderober med spegelskjutdörrar och komplett inredning från Elfa. I hallen återfinns även ett större förråd som med fördel kan nyttjas som arbetsrum för den som önskar. På golvet ligger det parkett och väggarna går i ljus kulör som också är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum
Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möbler. Härifrån hittar vi utgången till en av lägenhetens två balkonger som är väl tilltagen och ligger med soligt sydvästläge och underbar utsikt mot vatten och park. På balkonggolvet ligger det behaglig trätrall.
Vardagsrummet är ett rum att trivas i!

Kök
Stort, ljust och fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Bra förvaringsmöjligheter bakom vita luckor samt lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av laminat/rostfritt med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning från Siemens bestående av kyl, frys, häll, ugn, diskmaskin, mikro samt fläkt. Matplats för större sällskap.

Sovrum 1
Rofyllt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna för den som önskar. Förvaring finns i en garderob. På golvet ligger det ek och väggarna är ljusa.

Sovrum 2
Här finns plats för stor säng med tillhörande möbler. Förvaring finns i garderob. Från detta sovrum finns även utgång till lägenhetens andra balkong som är monterad med låsbar inglasning och ligger med gårdsläge. På balkonggolvet ligger det stilfull klinker. 

Sovrum 3
Detta sovrum är något mindre till ytan men rymmer gott och väl det som önskas.

I direkt anslutning till sovrum två & tre finns ett större utrymme med extra förvaring bakom spegelskjutdörrar.

Badrum 1
Fräscht, fullutrustat och helkaklat badrum med vitkaklade väggar och ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med djupt badkar, dusch, WC, dubbelkommod, blandare med touchfunktion, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, integrerad strykbräda. Goda förvaringsmöjligheter i skåp samt sockel och avlastningsytor på arbetsbänk. I taket sitter det spotlights.

Duschrum 2
Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar samt grått klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med dusch/glasdörr, WC samt kommod. I taket sitter det spotlights.

Förening

Brf Välbehaget är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 769620-9670 består av 225 lägenheter och 5 lokaler, med adresserna Elersvägen 44, 50, Hornsbergs strand 93, 95, 99, Lars Forssells gata 31, 33 och Sara Lidmans gata 2, 4, 6.
Kvarteret Välbehaget färdigställdes för inflyttning under januari 2012 - december 2012. Husen är ritade av Herkommer & Toivo Arkitekter och är byggda av Skanska Sverige.

Föreningens ekonomi
Föreningen har en mycket god ekonomi. 2017 sänktes avgiften med 10% och året dessförinnan sänktes avgifterna med 5%. Enligt liggande årsredovisning hade föreningen vid årsskiftet ca 15,9 milj i kassan och gjorde ett positivt resultat före avskrivningar om ca 8Mkr. Man anger även att årsavgifterna planeras vara oförändrade det närmaste året. Man har även stora intäkter om ca 3,8Mkr.

Huset är miljöcertifierat enligt det amerikanska miljösystemet LEED (Ledership for energy and enviromental design) och har klassats enligt den näst högsta nivån "LEED guld".
Garage

I föreningens två garage finns 106 respektive 15 bilplatser där vissa är för elbilar samt fem MC-platser. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1804 kr inklusive moms, som betalas månadsvis i förskott. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp automatiskt.
För vidare information, kontakta Parkman i Sverige AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön. Kontaktperson är Lilian Forsling, telefon 08 - 734 90 00 eller via e-post lilian.forsling@parkman.nu.

TV/Bredband
TV och bredband är centralt upphandlat av föreningen och debiteras med ett obligatoriskt tillägg på 200 kr/mån

Bredband/nätverk
Föreningen är ansluten med fiber till Ownit och varje lägenhet är ansluten med 100/100 Mbps fiber. Varje medlem tecknar själv kostnadsfritt avtal med Ownit. Bredband ingår i årsavgiften och specificeras separat på månadsavin. I varje lägenhet finns en tjänstefördelare. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse.

TV
Ownit levererar också IP-TV till föreningen. Ett grundutbud av kanaler ingår i årsavgiften. För att kunna se på IP-TV krävs en särskild mottagare som kopplas till TV:n. Föreningen står endast för en sådan mottagare per lägenhet. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse.

Telefon
Varje rum, undantaget våtrum, har nätverksuttag med möjlighet att ansluta telefon via IP-telefoni. Abonnemang tecknas separat med Ownit av respektive medlem.

Barnvagns- och rullstolsförråd
Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till varje trapphus. Separat nyckel krävs, och en sådan nyckel kan lånas av föreningen. Nyckeln ska återlämnas om den inte längre nyttjas och senast vid avflyttning.

Bostadsrättsförsäkring
Föreningen har fastigheten Välbehaget 1 fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. I försäkringen ingår även en skadedjursförsäkring hos Anticimex.

Från och med den 10 januari 2017 har föreningen även tecknat ett kollektivt "bostadsrättstillägg" för samtliga medlemmar. Respektive medlem behöver därför inte själv teckna något sådant i sin hemförsäkring.

Cykelförvaring
I föreningens parkeringsgarage finns flera cykelförråd. Det finns även cykelställ på föreningens två innergårdar.
I ett av cykelförråden finns en fast monterad cykelpump tillgänglig.

Förråd
Lägenheternas förråd är generellt sett placerade i lägenheten. Ett litet antal lägenheter har ett externt förråd i fastigheten.

Grovsopor
Föreningen har två soprum för källsortering, ett på Hornsbergs strand och ett på Sara Lidmans gata. Kärl finns för bland annat glas, plast, wellpapp, elektronik, batterier och ljuskällor.

Portlås
Samtliga entréer är försedda med tidsstyrt kodlås.

Brandvarnare
Brandvarnare ska finnas monterade i respektive lägenhet. Medlemmarna ansvarar själva för underhåll och återanskaffning av dessa.

Tvättstuga
Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Juridiska personer accepteras ej. En överlåtelseavgift tas ut med 2,5 procent av gällande prisbasbelopp som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1 procent av gällande prisbasbelopp. Föreningen har ett elavtal för samtliga lägenheter. Varje lägenhet är försedd med undermätare och var och en betalar för sin egen förbrukning. Kostnad för fjärrvärme ingår i årsavgiften. Kall- och varmvattenförbrukning ingår inte i årsavgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. El, kall- och varmvatten debiteras i efterskott med fyra månaders förskjutning. Säljare och köpare reglerar själva övergångsperioder. Besök gärna föreningens hemsida; www.brfvalbehaget.se

Området

Här bor ni med Stockholms härligaste sjöläge mot öppna fria Ulvsundasjön. Längs kajen och strandkanten löper också strandpromenaden som går runt hela Kungsholmen. De härliga badbryggorna ligger precis runt knuten som är ett populärt sommarnöje med en underbar solnedgång. Uggleparken vid Nordenflycktsvägen är ett känt stövmråde. Här finns också de populära strandrestaurangerna Piren Restaurang, Lilys Burger och Primo Ciao Ciao. Men även flera glassbarer, bagerier och Sushi-ställen.
Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och lekplats samt plaskdamm. Här finns även Minigolfbaren, fotbollsplan med konstgräs och Skate-park. Pampas Marina finns på andra sidan viken med kajak- och kanotuthyrningsmöjligheter, båtplatser samt stand-up paddle surfing.
Lindhagensgallerian ligger precis runt hörnet och här finns Apotek, Systembolag, caféer, och Ica Maxi. 
Utmärkta kommunikationer i form av Kristinebergs T-bana (gröna linjen) ligger bara 5 minuter från fastigheten eller Stadshagen (blå linjen) som också ligger nära.
Busslinje, buss 61 Rudammen alt buss 59 Fredhäll.

Visningar


  • 2020-02-20 12:00 - 12:30

  • 2020-02-23 14:00 - 14:45

  • 2020-02-24 17:30 - 18:00

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h