Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

EXKLUSIVT RENOVERAD 3:A MED MAGISK UTSIKT!

Exklusivt renoverad 3:a och med magisk utsikt och en genomtänkt planlösning. Detta är bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende och framför allt för dig med öga för detaljer! Här har du ett unikt hem där varje materialval noggrant valts ut för att skapa en exklusiv känsla. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Ett lyxigt helkaklat badrum, rymlig hall med gott om plats till förvaring, två fina sovrum belägna på varsin sida av lägenheten samt en härlig loggia som med fördel kan öppnas upp de varma sommardagarna eller användas som ett extrarum året runt. Här bor du med en utsikt utöver det vanliga i Stockholms näst högsta torn!

Beskrivning

INTERIÖR:

HALL
Välkommen in! Inbjudande och ljus hall med avhängningsmöjligheter i form av garderob direkt vid entrén. Ytterligare förvaringsmöjligheter möjliggörs längre via garderobsvägg. Vitmålade väggar och vackert golv i ljus nyans, som är genomgående i hela bostaden.

BADRUM
Påkostat badrum där man gjort tillval i form av kakel och klinker som går i ljusgråa kulörer. Badrummet är utrustat med badkar med glasvägg. Komplett maskinell utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. WC, tvättställ, kommod och spegelskåp. Extra överskåp ovan torktumlare och tvättmaskin.

SOVRUM I
Fint och rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp från fönsterparti. Gott om plats för säng och övrig inredning. Rummet kan med enkelhet inredas efter eget önskemål. Vitmålade väggar och ljust golv.  

KÖK
Bostaden erbjuder ett lyxigt kök med stilrena materialval. Genomgående ljusa skåpsluckor och harmoniserande bänkskiva av mycket hög kvalitét. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror. Fullstor kyl och frys, ugn med induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Naturlig plats för matbord med barstolar invid fönster. 

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum som ger känslan av rymd. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora de stora fönsterpartierna. Platsbyggd vägg för tv.

SOVRUM II - MASTER BEDROOM
Stort sovrum med gott om yta för inredning. Sovrummet har ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt från stort fönsterparti. Kan med fördel möbleras med en dubbelsäng och sängbord. Förvaring erbjuds i form av garderober. Vitmålade väggar och ljust golv.

LOGGIA
Väl tilltagen loggia med inglasning. Fantastisk utsikt över takåsar och mot grönskande område. Här finns gott om plats för loungemöbler, bord samt övrig inredning.

Läs mer

OM FÖRENINGEN:

Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade.

De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. En samfällighetsförening finns som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Telias fibernät som levererar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

PARKERING
Föreningen har 63garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage. Cirkapriser: Vanlig plats 1000 kr/mån Elparkering 1250/ mån ( 4 stycken) MC 500 kr/mån. Föreningen har 2 gästplatser i garaget som kan hyras för 60 kr/dygn.

ÖVRIGT
Varje lägenhet har ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Läs mer

PARKERING:

Föreningen hanterar 63 parkeringsplatser plus 3 MC platser. De flesta av föreningens platser finns på plan -1.
Ett fåtal även på plan 0. Behöver du parkeringsplats i garaget, maila nedan.
parkering@brfk2kistatorn.se

Priser för medlemmar:
Vanlig plats 1000 kr/mån
El-parkering 1250/ mån ( 8 parkeringar )
MC 500 kr/mån. För bokning av parkeringsplats-> parkering@brfk2kistatorn.se To Book a parking place: parkering@brfk2kistatorn.se

Gästparkering
Gästparkering (plats 301 och 302) kan bokas via den digitala tavlan och kostar 60:- per parkeringsplats och dygn. Kostnaden läggs på fakturan för månadsavgiften.

Läs mer

KOMMUNIKATION:

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 18 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Arlanda och Bromma. Just nu pågår en utbyggnad av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund.

Läs mer

SERVICE:

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Läs mer

Kista

Kista Kista
Månadsavgift: 5 170 kr/mån

3 250 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
2016
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Loogia
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
83 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
BRF K2 Kista Torn
Lägenhetsnr:
22305
Lägenhetsnr LMV:
2305
Våning:
13 av 16
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
1.16139 %
Avgift:
5170 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, kallvatten och källarförråd. Utöver angiven månadsavgift tillkommer obligatorisk separat månadsavgift för varmvatten och triple-play (bredband,

Driftskostnader

El:
200 kr/mån
2400 kr/år
Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
4800 kr/år
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.