Fasad

Släggvägen 5B


  • Bostadstyp: Villa
  • Boarea: 151 kvm
  • Antal rum: 5 rum och kök
  • Pris: 7 000 000 kr / Slutpris

Släggvägen 5B

FAMILJEDRÖM - STUDIO - FÖRRÅD - STOR PARKERING

Underbar familjedröm med lugnt och naturskönt läge. Barnvänlig tomt om 671 kvm där det även finns ett väl tilltaget förråd samt en mycket påkostad musikstudio (tidigare garage). Detta kan byggas om till uthyrningsdel för den som önskar. Stenlagd uppfart med plats för flertalet bilar. Detta bör upplevas, välkommen på visning!

Beskrivning

Här finns möjligheten för dig som söker en bra familjevilla. Huset har en mycket social planlösning där nedervåningen har vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, ett duschrum samt tvättstuga. På övre planet återfinns tre stycken sovrum, ett allrum samt ett duschrum med bastu. Vattenburen golvvärme ligger på nedre plan och centraldamstugare är installerat.
Fantastisk barnvänlig tomt där man har låtit uppföra ett stort förråd. Garaget har man låtit bygga om till en mycket påkostad studio.
Här bor man i med närhet till förskola, Zetas trädgård på gångavstånd och Kungens Kurva handelsplats på ca 5 minuters bilfärd. Fruängen C och E4:an har man också inom kort räckhåll. Bussförbindelse med Fruängen, Kungens Kurva och Huddinge.

Rumsbeskrivning:

Entré
Stor, ljus och välkomnande hall erbjuder goda avhängningsmöjligheter. På golvet ligger det klinker och väggarna har ljus kulör. Här finns plats för övrigt möblemang för den som önskar. I hela nedre plan ligger det vattenburen golvvärme.
I hallen finns trappen till den öppna övervåningen.

Vardagsrum
Underbart & lättmöblerat vardagsrum med direkt access till solig altan och baksida. I vardagsrummet finns gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt övrigt möblemang för den som önskar. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är ljusa. Detta är ett rum att trivas i!

Uteplats
Stor uteplats / trädäck i sydväst mot lugn grönskande baksida för middagar och samkväm på sommarhalvåret.

Kök
Stilrent kök med förvaring bakom skåp och lådor av trä. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av granit/laminat med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl, frys, diskmaskin, varmluftsugn, mikro, allt i rostfritt. Här finns även en praktisk köksö med induktionshäll samt takhängd fläkt. Alla vitvaror från Husqvarna. På golvet ligger det ett ekparkett och väggarna är ljusa. Matplats för större sällskap.

Duschrum
Helkaklat duschrum i harmoniserande kulörer. Utrustat med dusch med vikbara glasväggar, WC, kommod samt ett spegelskåp med belysning.

Tvättstuga
Tvättstuga med torkskåp och tvättmaskin. IVT från och tilluftspump. Centraldammsugare med två uttag på varje plan. Liten klädkammare.

Övre plan
Allrum
En trappa upp fördelar allrummet tre sovrum samt ett duschrum med bastu på golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum / övre plan
Tre sovrum varav det ena är lite större och har en platsbyggd garderob. I de andra sovrummen finns en fristående garderob för förvaring. Från ett av rummen når man husets vind där det är gott om förvaring. Alla rum har ekparkett och ljusa väggar.

Duschrum / övre plan
Helkaklat duschrum utrustat med dusch, WC, kommod, spegelskåp med belysning. Innanför duschrummet finns även en bastu.

Förråd / Studio

Förråd
Väl tillbyggt förråd ute där halva är isolerat. Perfekt för förvaring av div.

Musikstudio
Garaget har man låtit bygga om till en påkostad studio, perfekt för den musikintresserade. Detta kan återställas eller byggas om till uthyrningsdel för den som önskar.

Område

Här finns möjligheten i fina villakvarter för dig som söker en bra familjevilla.  Här bor man i omtyckta, fina kvarter med förskola två minuters bort, Zetas trädgård på gångavstånd och Kungens Kurva handelsplats på 3 minuters bilfärd. Fruängen C och E4:an har man också inom kort räckhåll. Bussförbindelse med Fruängen, Kungens Kurva och Huddinge bla . Ett riktigt bra läge! Ring för visning.

Slöjdvägen 5B är beläget i ett lugnt, barnvänligt men framförallt naturnära läge i Segeltorp. 

Inom promenadavstånd finner vi kommunikationer (t o m nattbuss på helger), skolor (bland annat flera dagis och Segeltorpsskolan 6-15 år) men framförallt härliga naturområden och Långsjön (ca 10 minuters promenad) med dess fina promenadstråk men även möjligheterna för bad sommartid och skridskoåkning vintertid. 

Det är gång- och cykelavstånd till tunnelbana i Fruängen, Sätra och Skärholmen, bussar till Fruängen, Skärholmen, Huddinge m.m. Med bil så är ni ute på E4:an inom ett par minuter som tar er till Stockholm på 10-15 minuter. 

Kungens kurva, som ligger i Segeltorpsområdet, har utvecklats till ett av de största och mest intressanta handelsområdena i Sverige. I Kungens kurva hittar du bl a IKEA, Ica Kvantum , Rusta och Elgigantens Superstore. Upplevelsecentret Heron City finns beläget i detta område där bl a biografkedjan SF har 18 biosalonger, nöjescentret Big Fun med bowling, biljard och andra spel, dessutom finns många caféer samt restauranger med mat från hela världen. 

I Huddinge så finns stora och välbesökta naturreservat. Cirka hälften av kommunens yta består av skogar, sjöar, odlingslandskap och berg varav cirka 33 procent är idag naturreservat, bl a Gömmaren som ligger i närområdet. Sjön Gömmaren har goda möjligheter till både bad och fiske.

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h