Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fin & välplanerad funkistvåa med balkong

OBS! AVGIFTSFRITT I 1 ÅR!
Med bästa läge på Love Almqvists väg ligger den här fina lägenheten med balkong och
promenadavstånd till Fredhällsklipporna och Hornsbergs strand. Lägenheten har en trevlig
planlösning om två rum och välplanerat kök, och ett vackert ljusinsläpp.
Föreningen bjussar på en takterrass för medlemmarna att nyttja vilket alltid
är ett uppskattat inslag under middagsbjudningar! Pendlingsavståndet är från
denna adress mycket effektivt med en kvarts cykelväg till city, och tunnelbanan
ca fyra minuter hemifrån.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla samt för ytterligare förvaring i inbyggda garderober. På golvet ligger det mörkt klinker och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möbler samt matbord och annat möblemang. Stort fönsterparti bidrar till ett härligt ljusintag med utsikt mot grönska. På golvet ligger det furu och väggarna är ljusa.

Kök
Ljust kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor och arbetsytor på bänkskiva av trä med grått mosaik ovan. På golvet ligger det klinker och väggarna är vitmålade. Maskinell utrustning bestående av spis/ugn, fläkt, kyl/frys.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt förvaring. Härifrån nås utgången till den mysiga balkongen med plats för balkongmöbler.

Badrum
Helkaklat badrum med svart klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med Wc, handfat, spegel med belysning och dusch.

Läs mer

Förening:

Brf Örnar i Stockholm är en äkta HSB förening som äger marken med totalt 87st lägenheter och en lokal (förskola). Föreningen accepterar delat ägande med minsta ägarandel om 10%. Juridisk person accepteras ej.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en samlingslokal med plats för ca 35 personer och går att hyra för 150kr/tillfälle. Lokalen är utrustad med 2 bäddsoffor och 2 extrasängar. Bastu finns att nyttja gratis för medlemmar. Cykelrum finns placerat till höger om B-uppgången. En takterrass finns i huset. Det finns även två tvättstugor, en bokningsbar och en "drop-in", sammanlagt med fyra tvättmaskiner, tre torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en mangel.

Tv/Bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 (gamla ComHem), för utbud och aktuella priser, se: www.comhem.se.
Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget och har ett avtal där bredband och telefoni tillkommer med 125 kr/mån i obligatoriskt tillägg.

Utförda renoveringar
1986-87 Gjordes en totalrenovering, då byttes el- och V/A-stammar samt renoverade fasad, fönster, tak och trappuppgångar.
2021
- Trapphus + cykelkällare renoverade.
2020 
- Ny ventilation i förskolan.
- Stamspolning.
- OVK.
- Radonmätning.
2018
- Byte av fläkt dagislokalen.
- Åtgärdat luktproblem i 4A.
- Nytt portkodlås.
2017
- Åtgärdat fukt i källarenvia dränering på fastighetens baksida.
- Reparation av takfläkt.
- Reparation av läckande varmvattensrör i värme- och underhållscentralen.
2016
- Stamspolning.
2015
- Byte av termostater i samtliga lägenheter samt förskola.
2014
- Nya hissar.
2013
- Nytt yttertak.
- Nya rör i krypgrunden.
- Installation av "rått-giljotin".
2012
- Nya tvättstugor.
- Stamspolning.
- Renovering av värme- och underhållscentral.
2011
- Renovering av takterrass.

Planerade renoveringar
Enligt information från styrelsen kommer föreningen genomföra ett stambyte inom ett par år. 

Läs mer

Område :

Trevligt och lugnt område i idylliska Kristineberg med härliga badklippor, parker och promenadstråk utanför porten! Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Bra kommunikationer (T-bana Kristineberg - gröna linjen - och buss 49 och 62) tar dig till Fridhemsplan på ett par minuter. Cyklar till T-centralen gör du på ca 10 min och till härliga Rålambshovsparken på mindre än 5 min. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

På Lindhagensgatan ligger en Lindhagens galleria där man bland annat finner ICA Maxi, apotek och systembolag. I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS och Fitness24Seven har gym i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Brf Örnar bildades 1935, samma år som fastigheten byggdes. Föreningen består av 87 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. Föreningen huserar på Love Almqvist 4A-B. RENOVERINGAR Fastigheten hade stora renoveringsår under 1985-1987. Då byttes bland annat el- och V/A-stammar samt att fasad, fönster, tak och trappuppgångar renoverades. I övrigt har stora renoveringar sett ut enligt följande. 2018 Nytt kodlås 2017 Åtgärdat fukt i källaren via dränering på fastighetens baksida, Reparation av takfläkt, Reparation av läckande varmvattensrör i värme- och underhållscentralen 2016 Stamspolning 2015 Byte av termostater i samtliga lägenheter samt förskola 2014 Nya hissar 2013 Nytt yttertak, Nya rör i krypgrunden 2012 Nya tvättstugor, Stamspolning, Renovering av värme- och underhållscentral 2011 Renovering av takterrass EKONOMI Säljaren betalar överlåtelseavgiften om ca 1 120 kronor. Pantsättaren en pantsättningsavgift om ca 440 kronor per pant. TV Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, för utbud och aktuella priser, se: www.comhem.se. INTERNET Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget och har ett avtal där bredband och telefoni ingår i avgiften. 125 kronor obligatoriskt tillägg. GEMENSAMMA UTRYMMEN I bottenplanet finns två nya tvättstugor, en bokningsbar och en spontantvättstuga som bokas 5 timmar innan. Totalt finns fyra tvättmaskiner, tre torktumlare, torkskåp, mangel samt ett torkrum att tillgå. Båda tvättstugorna har en digital bokningstavla samt att det finns webb-bokning. Tvättmaskinerna är även självdoserande för rätt mängd tvätt- och sköljmedel. I föreningen finns en samlingslokal med plats för ca 35 pers som går att hyra för 100 kr/tillfälle. Ett övernattningsrum utrustat med bäddsoffa finns i föreningen, detta kostar 150 kr/natt att hyra. Bastu finns att nyttja gratis. Cykelrum är placerat till höger om B-uppgången. Grovsoprum. På fastighetens tak finns en stor härlig takterrass som om sommaren möbleras med utemöbler. Här har du en fantastisk utsikt över takåsar och lockande vatten. Föreningen har trevlig innergård med utemöbler. MEDLEMSKAP HSB medlemskap krävs för att bli godkänd som medlem i föreningen och köparen ansöker själv om ett medlemskap. För mer info besök http://www.hsb.se/stockholm/ornar Föreningen godkänner ägarförhållandet 90/10, dvs att ex. föräldrar äger 90% och barnet som bor i lägenheten äger 10%.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Kungsholmen - Kristineberg
Månadsavgift: 3 590 kr/mån

3 400 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1934-1935 (Totalrenoverades 1986-87)
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
TV / Data:
Tele2 basutbud, Telenor bredband

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
44 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
139kWh/m²
Energiprestanda:
139kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Registrerad:
2018-08-23
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
HSB´s Brf Örnar i Stockholm
Lägenhetsnr:
50
Lägenhetsnr LMV:
1103
Våning:
1tr
Andelstal, ägande:
1.0824 %
Avgift:
3590 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, Tv, bredband tillägg 125:-/mån
Känd avgiftsförändring:
Det blir en avgiftshöjning, med hur mycket är ännu ej beslutat.

Driftskostnader

El:
250 kr/mån
3000 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
4800 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.