Tomten

Fläderstigen 3


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 123 kvm
  • Antal rum: 5 rum och kök
  • Pris: 8 495 000 kr / Fast pris!
  • Månadsavgift: 1 204 kr

Fläderstigen 3

I Vikingshill kommer det under våren 2019 att uppföras tre stycken moderna och lyxiga bostadsrättsradhus samt ett Attefall hus med naturen och havet som granne. Boka ditt radhus redan idag!

Fläderstigen 3 är ritad med den kringliggande lummiga skogen och de karga bergsknallarna som inspiration. Exteriören smälter naturligt in i det kringliggande landskapet och innanför dess väggar öppnar moderna och yteffektiva bostadsrätter upp sig och där finns alla bekvämligheter man vill ha plus det där lilla extra. Här på Fläderstigen är det enkelt att leva ett aktivt och socialt liv med närhet till Stockholm City men ändå leva ett lugnt och trivsamt liv med himlen, havet och naturen alltid närvarande. I Vikingshill är det gångavstånd till förskolor, skolor, bussar och badsjöar. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i City. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från Risets brygga till Waxholm för att avnjuta en god lunch. Den gemensamma infinity poolen samt båtplatsen sätter pricken över i. Preliminär inflyttning under juni-juli 2019.

Ring oss redan idag på: 076-128 62 01 så berättar vi mer. Är man ute i god tid så kan man även vara med och påverka tillval!

ENTRÉPLAN ca 41 kvm

Hall
Trevlig entré med klinkergolv och antingen kan man här välja en kontorshörna eller att välja till en walk-in-closet.

Badrum
Helkaklat badrum med duschhörna, handfat med kommod samt en wc.

Kök
Ett trevligt barkök med vita köksluckor och komplett maskinpark.

Matplats
Här sitter 4-6 personer bekvämt och på golvet ligger ett vackert parkettgolv av ek. Ett stort glasparti som kan öppnas upp mot havet. Ett glasräcke skyddar de små från att ramla ut.

TV-rum
Här får en soffgrupp plats och TV.n kan förslagsvis monteras på kortväggen.

SUTERRÄNGPLAN ca 41 kvm

Sovrum / allrum
Här kan man själv välja att ha ett till sovrum eller om man hellre vill ha en relaxavdelning med bastu.

Badrum II
Helkaklat badrum med duschhörna, handfat med kommod samt wc.

Tvättstuga
Här finner man även en tvättstuga samt ett pannrum.

ÖVRE PLAN ca 41 kvm

Master bedroom
Ett stort sovrum med parkettgolv samt mysig utgång till balkongen med sjöutsikt. Här finner man även en sminkhörna samt en garderob.

Hall/trapphus
Trevligt trapphus med en stor walk-in-closet.

Badrum
Helkaklat badrum badkar, handfat med kommod samt wc.

Sovrum III
Ett trevligt litet sovrum med parkettgolv och fönster mot gatan.

TAKTERRASSEN ca 41 kvm
Stor takterras med strålande sjöutsikt och plats för soffgrupp och solstolar.

VIKINGSHILL
Vikingshill är en barnvänlig och lugn villaidyll nordost om Kummelnäs som har blandad bebyggelse - från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och konstnärligt smyckade flerfamiljshus. Stora delar av området har präglats av sommarbostäder men allt eftersom de nya detaljplanerna vinner laga kraft så byggs området om till året runt bostäder. I området finns natursköna områden med promenadstigar och flera mysiga insjöbad på cykel- och promenadavstånd. Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl.a. vandrings- och motionsspår och populära restaurangen Långa Raden. I närheten finns också Nacka Golfklubb och en trevlig 18-hålsbana.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen är under bildning och kommer att innefatta 3 stycken bostadsrättslägenheter samt ett Attefallshus. Obs den ekonomiska planen samt den exakta månadsavgiften kommer inom kort. Föreningen kommer att vara skuldfri. Lägenhetsfördelningen framgår nedan:

3 stycken 4 rum och kök 123 kvm plus takterrass

1 stycken Attefallshus 22 kvm + 22 kvm plus takterrass

SKOLOR OCH BARNOMSORG
På några få minuters promenadavstånd finns Backeboskolan (f-6). På Kummelnäset finns dessutom ytterligare två förskolor; Regnbågen och Kummelnäs Förskola. Skolor finns även i Velamsund, Vikingshill, Sågtorpsskolan och Myrsjöskolan i Orminge.

KOMMUNIKATION
Med bil når man Stockholms City på ca 15-20 minuter. Det är även enkelt att ta sig till Vikingshill med buss. På några minuters promenadavstånd från huset finns busshållplats varifrån man med buss tar sig från Vikingshill till Slussen på c:a 40 minuter.

ÖVRIGT
I Nacka kommun, strax öster om Stockholm, bor ca 100.000 människor. Bebyggelsen är varierad och alla de fyra kommundelarna; Boo, Fisksätra/Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta har alla nära till stora och orörda naturområden. Nacka brukar benämnas som kommunen som ligger mitt emellan Stockholm och dess enastående skärgård. På hemsidan http://www.nacka.se kan du läsa dig till det mesta om vår vackra kommun.

INFO BILDERNA
Fotografierna föreställer ett liknande projekt som ligger i Kummelnäs (dock är detta inte samma byggherre). Renderingarna är ett förslag på vad som ingår i priset. Mot ett tillägg så kan man vara med och påverka och få till sin egen touch och planlösning.

Rickard Wattjersson

Fastighetsmäklare
+ 46761286201
rickard@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h